Cadde-Pendik arası toplanıyoruz

ehliyetim olsaydı gelirdim dün kartalda baya bi motor toplamışlaar tırstım açıkçası

Gazlabeni kim gazladı olm böyle seni

Gaz yerine roket yakıtı felammı aldın ne ne bu hız daha dün bir bugün iki organizasyona bile başlamışın:mrgreen: seni top RPM gördüm yaaawwwwuuu:cherry: Gazın çabuk bitmesin daha seninle silivri yapacaz sana bi FullForce koyiimde sonra ağlama silivri yolunda:cherry: maşallah maşallah takdir ettim Allah muvaffak etsin:cherry: see you on 10 haziran baby:cherry: be care yourself :rendeer:

bende katılırım, ayşekadında oturuyorum. işyeri altunizede de 18:00 / 18:15 arasında çıkınca yaklaşık 15 dk da bostancıda olurum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orhan kardeş ben hanımı dersaneye bırakacam 12 de siz gecerken beni pendikten alsanız diyorum ne iyi olur ben sizi pendik ışıklarda beklerim sana özelden tel numaramı veriyim bostancıdan cıkıp tuzlaya doğru giderken bana bir alo dersin bende pendik ışıklardan takılırım konvoya olurmu?

gurolcbr125' Alıntı:
orhan kardeş ben hanımı dersaneye bırakacam 12 de siz gecerken beni pendikten alsanız diyorum ne iyi olur ben sizi pendik ışıklarda beklerim sana özelden tel numaramı veriyim bostancıdan cıkıp tuzlaya doğru giderken bana bir alo dersin bende pendik ışıklardan takılırım konvoya olurmu?

tabiki, ben sana alo derim

Bukalemoon' Alıntı:
saat belli mi ki? ya da gün? .. ya da belli olanlar neler:)

arkadaşım topiğin en başını olursan bilgiler orada yazıyor.Senide bekleriz.

gazlabeni' Alıntı:
tabiki, ben sana alo derim

saolasın telini bekleyeceğim cumartesi günü görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
aaa pardon.. ilk mesaja ilk zamanlar baktim.. hep sonuncu sayfalara bakiodum burda kusura bakmayin.. yoksa okumadan mesaj atmak adetim degildir

gazlabeni bana cebini PM ile yazsana c.tesi motorla istanbula gelicem erken gelirsem bi selam veririm gecerim olmaz mı

böhüüü sanırım ben buluşma yerinden sonra eve dönücem..tuzla çok uzak ..ben daha acemiyim :( hem ehliyette yok :(

richy' Alıntı:
gazlabeni bana cebini PM ile yazsana c.tesi motorla istanbula gelicem erken gelirsem bi selam veririm gecerim olmaz mı

tamam yazıyorum

valla gelirsen sevinirim, bizde kısmetse yeniden bi izmit yapmak istiyoruz ilerleyen zamanlarda , maşukiyeye çıkalım diyoruz, ayhanla konuştum msn den. İyi olur diyor, bir ara bi organizasyon yapar izmit yollarını tutarız :)

fragrance_chaplin' Alıntı:
böhüüü sanırım ben buluşma yerinden sonra eve dönücem..tuzla çok uzak ..ben daha acemiyim :( hem ehliyette yok :(
benimde ehliyetim yok toplu sürüşlerde cevirme olmaz ben senin yerinde olsam tuzlaya gelirdim çünkü ordan gözdağına çay içmeye gideceğiz süper bir yer herkezin görmesini tavsiye ederim

gurolcbr125' Alıntı:
benimde ehliyetim yok toplu sürüşlerde cevirme olmaz ben senin yerinde olsam tuzlaya gelirdim çünkü ordan gözdağına çay içmeye gideceğiz süper bir yer herkezin görmesini tavsiye ederim
tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş benim kusruma bakmayın ben gzzeteciyim ve cumartesi gündüz gelme sansım yok. Tekrar kusra bakmayın size bol eğlenceler

tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarım :)

yok öyle gazlıyıp gitmek yarış yapmıyoruz ya yavaş yavaş takılacagız merak etme kimse seni arkada falan bırakmaz gelmek istiyip istemediğini bence iyi düşün:silent: :silent:

gurolcbr125' Alıntı:
yok öyle gazlıyıp gitmek yarış yapmıyoruz ya yavaş yavaş takılacagız merak etme kimse seni arkada falan bırakmaz gelmek istiyip istemediğini bence iyi düşün:silent: :silent:

gelmek istiyorum ama o kadar uzun yol hiç yapmadım..yapamam henüz...
bir dahakine artık...

bende gelmek istiyoruuumm bostancı da ki dürüm olayından itibaren katılabilirim herhalde :( saat 13:00-16:30 arası derste olucam çünkü, bostancı dan ayrılırken sakın beni unutup gitmeyin şaşkınbakkaldayım ben.şu gözdağı olayı da güzel. Görüşmek üzere diyorum.

Slm Mİllet Yazin Bİzİde Motorcukta Gene Tekleme Var Çikmazsa Bİr Sorun Damlariz Oraya Sinavda Var Sabah Sinavdan Sonra Yaninizdayiz 2 KİŞİ

gelmek istiyorum ama o kadar uzun yol hiç yapmadım..yapamam henüz...
bir dahakine artık...

ne kadar oldu motoru alalı 2 gün binen bile gelebilir bence viraj yok, bozuk yol yok herşey güzel,ama yinede sen bilirsin karar senin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar