gurolcbr125' Alıntı:orhan kardeş ben hanımı dersaneye bırakacam 12 de siz gecerken beni pendikten alsanız diyorum ne iyi olur ben sizi pendik ışıklarda beklerim sana özelden tel numaramı veriyim bostancıdan cıkıp tuzlaya doğru giderken bana bir alo dersin bende pendik ışıklardan takılırım konvoya olurmu?
Bukalemoon' Alıntı:saat belli mi ki? ya da gün? .. ya da belli olanlar neler![]()
gazlabeni' Alıntı:tabiki, ben sana alo derim
Bukalemoon' Alıntı:saat belli mi ki? ya da gün? .. ya da belli olanlar neler![]()
richy' Alıntı:gazlabeni bana cebini PM ile yazsana c.tesi motorla istanbula gelicem erken gelirsem bi selam veririm gecerim olmaz mı
benimde ehliyetim yok toplu sürüşlerde cevirme olmaz ben senin yerinde olsam tuzlaya gelirdim çünkü ordan gözdağına çay içmeye gideceğiz süper bir yer herkezin görmesini tavsiye ederimfragrance_chaplin' Alıntı:böhüüü sanırım ben buluşma yerinden sonra eve dönücem..tuzla çok uzak ..ben daha acemiyimhem ehliyette yok
![]()
tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarımgurolcbr125' Alıntı:benimde ehliyetim yok toplu sürüşlerde cevirme olmaz ben senin yerinde olsam tuzlaya gelirdim çünkü ordan gözdağına çay içmeye gideceğiz süper bir yer herkezin görmesini tavsiye ederim
fragrance_chaplin' Alıntı:tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarım![]()
gurolcbr125' Alıntı:yok öyle gazlıyıp gitmek yarış yapmıyoruz ya yavaş yavaş takılacagız merak etme kimse seni arkada falan bırakmaz gelmek istiyip istemediğini bence iyi düşün:silent: :silent:
fragrance_chaplin' Alıntı:gelmek istiyorum ama o kadar uzun yol hiç yapmadım..yapamam henüz...
bir dahakine artık...