kelsinus' Alıntı:Çok tatlı bir haftasonu gezintisi oldu valla arkadaşlar.Hepinize teşekkür ederim.
Bizi pazar gezintisi için ayaklandıran Orhan, nam-ı diğer "gazlabeni".
Dürüme kadar dayanamayıp, Tuzla civarında sakin bir kafede bir iki tost da atıştırıverdik.
Ahmet'in (Albatros-FB) Dragstar'ı da iyi makineymiş.Dur bi tecrübe edeyim.Ahmet de fotoğrafımı çeksin.
Evet evet.Oldu be.Sardı beni bu makine.
Günün sonunda Bostancı'daki Altın Eldiven'de dürümlerimizi de mideye indirdik.Yalnız kuzu şişin tadı damağımda kaldı.O nasıl kuzuymuş öyle.
Güzel bir buluşma ve tanışmadan sonra ayrıldııııık.Enerji depoladım valla.Hatta enerji fazlası oluştuğu için gece de Taksim'e gittim.Bir de orda enerji harcadım.Bugün de 2 redbull beni kurtardı sağolsunlar.Yakında yine toplanalım arkadaşlar.Ama yol yapalım.
Orhan'cım Maşukiye planını görüşelim.Geniş katılım yapalım.Rüzgar olsun.Mangal olsun.Çayır çimene yayalım.
Yolunuz açık ola.
Bukalemoon' Alıntı:gazlabeni bizim film nerde kaldı ya galasını yapcaz daha.. sen son montajları da yap koy bi yere... hollywood dan adamlara haber verdim girip bakcaklar siteye videolara
gazlabeni' Alıntı:bugün hallediyorum arkadaşlar
ahada başlattım pc ye aktarmaya![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:oğlum flimleri biz cektik herkez şöhret olacak bizde tık yok bari bizi cenerikte göster sevgilerle kalın
kelsinus' Alıntı:Orhan o düdük sesi gireceğin yeri kaçırma sakın.![]()
richy' Alıntı:bi ara benim bacak kıllarımı cekmişsin bu mu senin yonetmenlik anlayışın soruyorum sana orhan![]()
YA HOCAM ispıyoncumu olduk biz simdi ya kımseyi ekmedik yanlızca siz bize katılamadınız olay bu üzmeyın lütfen bizi sizde bizi ekmışsınız akşam kursta davet edebılırdınız gözdagınajasmine' Alıntı:evet belli ki güzel birgün geçirmişsiniz beni beklemediniz ama neyse daha sonra birara hesabını soracağım en azından paylaştığınız için teşekkürler.Ekildiğimi albatros fb kursa gelince öğrendim gözdağından falan bahsediyordunuz bide ama ben yine de doping ve sevgi ile gözdağında manzaranın keyfini çıkardım.![]()