Cadde-Pendik arası toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mert ybr 125' Alıntı:
:p ula nedir bizim senden çektimiz sitenin yüz karası ulu orta her yerde soyunuyon her yerde kendini belli etmesen olmaz:queen: :queen: :queen:
iyi gezmeler arkadaşlar karşıyada bakleriz

Mert kardeş takıl bize müsaitsen.Sapanca'ya gelememiştin.Tanışmış olurduk.

Saat 17:00 itibariyle motoruma binip yol aldığımda sağa sola yönlendirmekte çok zorlandığımı farkettim. Sokapın sonuna kadar 200 metre öylece gittim. Kenara çekip baktığımda mahallenin çocukları(!) nın ön lastiğin havasını tamamen indirdiğin mecburen(!) farkettim.

Sinirli sinirli motoru öylece kilitleyip bırakıp dolaştım. Yav ne isterler lastiklerin havasından anlamam! Hani bi yakalasam yapanın canını okurdum o an!...

Neyse lastiği yaptırdım ve mahalleden iki çocuğu teker teker gezdirdim ve sıkı sıkı motora göz kulak olmaları için tembihledim! Tamam abi dediler :)

Arkadaşlar siz siz olun lastiklerinizi motora binmeden önce, gözlerinizle değil ellerinizle kontrol edin...

:farao: slmlar ama az katılım olmuş arkadaşlar netten bukadarmı adamcıktı ya bırdakı sefere başka kımseyı almıyoruz topu top yarın gelenler gerısı traş zekimürende gelıyor.cem yılmazda aradı oda katılcakmış yalvardı gelmek icin bende arkadaşlara sorım oklerlerse gelırsın dedım ne dersınız gelsınmı :cyclopsan

demin bi yere gitmek icin motora bincektim.. bi baktım su izleri var.. dedim aaah ah yine sıçrata sıçrata sulamış çimleri ıslatmış motorumu diye düşünürken.. diğer arabalara baktım ki onlar da az az ıslak.. yani burda yağdı geçti gitti... haber bile vermedi.. yarına güzel olur inşallah yoksa şemsiye tutarken motor kullanırken zorlanıyorum biraz

Forumdan Uzaklaştırıldı
son resim cekilirken sokağa çıkma yasagımı vardı acaba kimsecikler yok orası istanbulmu :)

kelsinus' Alıntı:
Jasmine, sanırım tam sen geldiğinde biz dürüme başlıyor olacağız.Mutlaka gel.Telefonum sende bulunsun. 533 650 94 89.Doping de geliyor.:)

arkadasım benım bi işim çıktı ben sonra katılabılırmıyım. sana telefon etsem nerde olduğunuzu öğrensem de gelsem olurmu acaba......

Katılan arkadaşlara teker teker teşekür edeirm
işte ilk resimlerimiz :)

arkadşalar çekimleride en kısa sürede bilgisayara aktarıp internete yüklüycem

süpersiniz valla egzoslarııza sağlık :p

BU ARADA BİZİ GÖRMEYE İZMİTTEN GELEN MT ÜYESİ RICHY OĞUZHANA çoookkk teşekürleeeer ;)

000_1758.jpg

Mr.Gazlabeni

000_1755.jpg

Mr. erdem.gunduz

000_1756.jpg

Mr. Richy. güneş gözlüklü ve elinde pet şişe olan :)

000_1757.jpg

000_1759.jpg

000_1760.jpg

Ayaktakiler soldan sağa: bukalemoon - gurolcbr125 - 73umut - ALBATROS-FB - ALBATROS
Çömelenler :) soldan sağa: kelsinus - gazlabeni

000_1761.jpg

000_1762.jpg

000_1763.jpg

000_1764.jpg

000_1765.jpg

evet evet.. benim için bir ilkti bu toplantı... çok zevk aldım..
hadi bi daha bi daha :p

benden hiç bahsetmemişsiniz
sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım

dün güzel bir geziydi.

önce toplanma yerimizde 1 saat oturduk gelecekleri beklerken tanışma ve muhabbet. sahilden püfür püfür esintiyle tuzlaya gittik, havuz başın da su sesiyle soğuk içecekler ve tostlar yenirken güzel sohbet. sonra bostancıya dönüş tekrar dürüm ve sohbet :) tekrar toplanma dileğiyle ayrılış

katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

richy' Alıntı:
benden hiç bahsetmemişsiniz
sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım

olurmu birader benim mesaja bi bak bakiiimm seeen! buluşma noktasında çekilen fotoğrafların olduğu mesaj :wiinkk:

caddede buluştuk...

arkadaşlar cumartesi saat 11 de sahilde buluştuk .güzel bir sohbet oldu.richy sen gel ama hemen ayrıl varmı öyle bunu saymıyoruz.gelen tüm arkadaşlara teşekkürler devamını en kısa zamanda bekliyoz.gazlabeni fotolar için teşekkürler:cat: :cat: :cat:

Ya bu olay dünmüş bizde dün oralardaydık her zaman olduğumuz gibi :) Keşke haberimiz olsaydı.

İşte geldi taze taze resimler.

Çok tatlı bir haftasonu gezintisi oldu valla arkadaşlar.Hepinize teşekkür ederim.

Bizi pazar gezintisi için ayaklandıran Orhan, nam-ı diğer "gazlabeni".

Dürüme kadar dayanamayıp, Tuzla civarında sakin bir kafede bir iki tost da atıştırıverdik.

Ahmet'in (Albatros-FB) Dragstar'ı da iyi makineymiş.Dur bi tecrübe edeyim.Ahmet de fotoğrafımı çeksin.

Evet evet.Oldu be.Sardı beni bu makine.

Günün sonunda Bostancı'daki Altın Eldiven'de dürümlerimizi de mideye indirdik.Yalnız kuzu şişin tadı damağımda kaldı.O nasıl kuzuymuş öyle.

Güzel bir buluşma ve tanışmadan sonra ayrıldııııık.Enerji depoladım valla.Hatta enerji fazlası oluştuğu için gece de Taksim'e gittim.Bir de orda enerji harcadım.Bugün de 2 redbull beni kurtardı sağolsunlar.Yakında yine toplanalım arkadaşlar.Ama yol yapalım.
Orhan'cım Maşukiye planını görüşelim.Geniş katılım yapalım.Rüzgar olsun.Mangal olsun.Çayır çimene yayalım.
Yolunuz açık ola.

hadi bakalım bende resim koyayım

arkadaşları beklerken;

sizden ayrıldıktan sonra motosikletle ilk defa istanbula gelmiş biri olarak feribotta hatıra fotografı cektirdim :)

Çok yakında ziyaretine geleceğiz inşallah Oğuzhan kardeş.Kendine ve iki tekere iyi bakasın.
Kazasız belasız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar