:bounce:Haklısın kardeşim saygı duymalıyız herkese aslada ırkçılık yapmamalıyız,ancak şahsımı tanımadan,sadece bir cümle ilemi karar verdin ırkçı,şekilci,ön yargılı,çocuksu,arkadan konuşan ve en önemliside (asla kabul edemeyeceğim şey) kötü bir eğitimci olduğuma...
1-Bu tüp insanlara illet olmam(ermeni olduğunu bilmiyordum) ve elimde olmadan kızmam şahsi görüşümdür ve bu yüzden asla öğrencilerime yukarıda yazdığın şeyleri empoze etmem...
2-Özellikle teorik işlediğim derslerimin hepsi seminer niteliğindedir ve lisede olmama rağmen tüm öğrencilerimin saygınlığını kazandıracak ve hala evlenmiş,askere gitmiş,çoluklu çocuklu değişik mesleklerde öğrencilerimin gelip fikirlerime saygı duyarak hayata dair dersleri aldığı canlı örneklerimde pek çoktur...(sakın bir daha kutsal olarak icra ettiğim mesleğim hakkında yorum yapma))
3-Senide eğitebilmiş olmayı çok isterdim en azından büyüklerine sataşırken kahveci zihniyetiyle yaklaşmaman gerektiğini saygılı olman gerektiğini öğrenirdin...
4-"Kişi sevdiği ile beraberdir" demiş Kainatın efendisi SAV yinede bizler neyi sevdiğimize dikkat edelim.Sevilmeyeceği seviyorsakta en azından marifetmiş gibi boy boy reklamını yapmayalım...
5-Feci şekilde Eğitime ihtiyacın var güzel kardeşim fakat merak etme eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir...
6-Şimdiden Tüm Mt ailesinin BERAT kandilini mübarek ediyorum,Allah ım hayırlı olan tüm dualarınızı kabul etsin yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere...:rendeer: