Peki. Bana Ehliyet İçin Önere Bileceğiniz Bir Yer Var mı ?
Düşüncene saygı duyuyorum tabii ki. Ben onun için imkanım varsa heryere giderim. ..Sırf yanındaki herife ayar olduğumdan gitmedim.
evet abicim sana katılıyorum biz osmanlı torunlarıyız:cat:Sırf yanındaki herife ayar olduğumdan gitmedim.
semih tabiki en kısa zamanda sorun çözülse iyi olur ama brkaç tel eksik jawa 3,5 ile mz 301 ile zamanında çok gezdim. o sebepten ercana rahat ol kafana takma dedim..arkadaşım ben tavsiye etmıyorum, bir iki derken bir sürü tel kopuyo, riske atma kendini. En azından uzun yola cıkma derim...
Ermeni olduğunu bilmiyordum. Sadece ben bu adamın hareketlerini tarzını beğenmediğim için sevmiyorum. Ayrıca varsın biz çocuk olalım sen yetişkin, zararı yok.Irkçılık,şekilcilik,ön yargı çocuklara göre bir iş,o yüzden ciddi ciddi Hayko Cepkin'i eleştiriye cevap vermek beni de çocuklaştırır.İsteyen istediği yerde gezer.Çok merak ediyorum hanginiz dinine,ırkına,tipine uyuz olduğunuz insanın yanına gidip bunu yüzüne söyleyebiliyor sunuz?Birde bunu sözüm ona eğitimciyim diyen bir öğretmen yazıyorsa Türkiye gerçekten bitmiştir.İtiraf edin haydi!Asıl sorun ermeni olması değil mi?Kişisel tercihler ne tarzda olursa olsun(din,cinsel eğilim,siyasi görüş)başkalarının yaşamına kötü etki etmiyorsa yerine karşı tez konulmadan eleştirilemez.
Irkçılık,şekilcilik,ön yargı çocuklara göre bir iş,o yüzden ciddi ciddi Hayko Cepkin'i eleştiriye cevap vermek beni de çocuklaştırır.İsteyen istediği yerde gezer.Çok merak ediyorum hanginiz dinine,ırkına,tipine uyuz olduğunuz insanın yanına gidip bunu yüzüne söyleyebiliyor sunuz?Birde bunu sözüm ona eğitimciyim diyen bir öğretmen yazıyorsa Türkiye gerçekten bitmiştir.İtiraf edin haydi!Asıl sorun ermeni olması değil mi?Kişisel tercihler ne tarzda olursa olsun(din,cinsel eğilim,siyasi görüş)başkalarının yaşamına kötü etki etmiyorsa yerine karşı tez konulmadan eleştirilemez.
ben ırkçıyım şekilciyim önyargılıyım ve uyuz olduğum adama da direkt söylerim yüzüne bunu daha önce de yaptım şimdi de yaparım... Bu güne kadar çok palavra okudum ben arkadaş ve benim düşüncem bu ben sevmem o adamı ne sanatı ne tipi ne şekli şemali benim hoşuma gitmiyor... ermeni olduğunu da şimdi öğrendim daha çok gıcık oldum... Ha siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez benim sevmediğim de sizi... Ama bana kalkıp neden sevmiyorsun seveceksin sevmezsen öylesin böylesin denmeside beni kızdırır. Neyse bu ÇOCUK daha fazla uzatmadan bu konuyu kapatır...