[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam,

Ataevler/Ata bulvarında geçen cumartesi 80KM hızla radara yakalandım :pr::pr::pr:

Fırsatım varken yandaki yoldan kaçmadım(bir hafta önce başka yerde hiç sebepsiz benzinliğin arkasından kaçmıştım),
önümden giden kasksız+altında kapri ve yanlış görmediysem ayağında sandaletli scooterı durdurur beni durdurmaz nasıl olsa koruma-kask herşey var dedim,
veeee sizinde tahmin edeceğiniz gibi o gitti beni durdurdu,

zaten bi durdurma şekli vardı sanki kapkaçcı motorluymuşum gibi yola fırlayıp (bitek silah çekmedi) durdurdu, tabi ne kadar dil döktüysem yemedi, RADAR kontrolüymüş, kask yada kemer kontrolü değilmiş, yapacak bişi yok dedi, ruhsat evde kalmıştı hadi git bide ruhsat bulundurmamaktan da yazmayayım dedi :santa:

Hız limiti 50, %10 Polisin toleransıymış yani 55Km imiş,
50-65Km ye kadar 154TL,
65Kmden fazlası 319TL

Sonuç; 319TL

Dikkatli olun.

Bundan sonra Polis gördüğümde suçsuzda olsam sessiz sedasız kaçabiliyorsam kaçıcam...

51/2-b .NOLU TRAFİK SUÇUNUN KONUSU
Hız sınırlarını *%30 dan fazla aşmak.

UYGULANACAK KİŞİ : Sürücülere
CEZA MİKTARI VE UYGULAYACAK KURULUŞ

TRF.POLİSİ DİĞER YETKİLİ MAHKEME PARA CEZASI : 319,00 Peşin:239,25.YTL

MADDE İLE İLGİLİ DİĞER AÇIKLAMALAR

CEZA PUANI: 15

Kazasız sürüşler.....

Geçmiş olsun.Ben de bi kere İstanbul yolunda ceza yemiştim ama 82 km hızla hem de arabayla yemiştim.Kamera fotoğrafımı çekmiş adrese göndermişler cezayı.Hız sınır ben 77 olarak biliyorum.Siz 50 demişsiniz.Bu motorlar için mi böyle?Siz sabit kameraya mı yakalandınız yoksa gezici radara mı?Artık şehir içinede mi radar koyuyolar?

Harun abi çok geçmiş olsun, bayadır görünmüyodun, kötü haberle geldin :(
Sorma ya çok canım sıkıldı, sağolasın.

Geçmiş olsun.Ben de bi kere İstanbul yolunda ceza yemiştim ama 82 km hızla hem de arabayla yemiştim.Kamera fotoğrafımı çekmiş adrese göndermişler cezayı.Hız sınır ben 77 olarak biliyorum.Siz 50 demişsiniz.Bu motorlar için mi böyle?Siz sabit kameraya mı yakalandınız yoksa gezici radara mı?Artık şehir içinede mi radar koyuyolar?
Motosiklet için;
Şehiriçinde 50Km
Şehirlerarası çift yönlü 80Km
Bölünmüş yollarda 90Km
Otoyollarda 100Km

24750963.jpg

Arkadaşlar selam,

Ataevler/Ata bulvarında geçen cumartesi 80KM hızla radara yakalandım :pr::pr::pr:

Fırsatım varken yandaki yoldan kaçmadım(bir hafta önce başka yerde hiç sebepsiz benzinliğin arkasından kaçmıştım),
önümden giden kasksız+altında kapri ve yanlış görmediysem ayağında sandaletli scooterı durdurur beni durdurmaz nasıl olsa koruma-kask herşey var dedim,
veeee sizinde tahmin edeceğiniz gibi o gitti beni durdurdu,

zaten bi durdurma şekli vardı sanki kapkaçcı motorluymuşum gibi yola fırlayıp (bitek silah çekmedi) durdurdu, tabi ne kadar dil döktüysem yemedi, RADAR kontrolüymüş, kask yada kemer kontrolü değilmiş, yapacak bişi yok dedi, ruhsat evde kalmıştı hadi git bide ruhsat bulundurmamaktan da yazmayayım dedi :santa:

Hız limiti 50, %10 Polisin toleransıymış yani 55Km imiş,
50-65Km ye kadar 154TL,
65Kmden fazlası 319TL

Sonuç; 319TL

Dikkatli olun.

Bundan sonra Polis gördüğümde suçsuzda olsam sessiz sedasız kaçabiliyorsam kaçıcam...

51/2-b .NOLU TRAFİK SUÇUNUN KONUSU
Hız sınırlarını *%30 dan fazla aşmak.

UYGULANACAK KİŞİ : Sürücülere
CEZA MİKTARI VE UYGULAYACAK KURULUŞ

TRF.POLİSİ DİĞER YETKİLİ MAHKEME PARA CEZASI : 319,00 Peşin:239,25.YTL

MADDE İLE İLGİLİ DİĞER AÇIKLAMALAR

CEZA PUANI: 15

Kazasız sürüşler.....

Aynı kapanın son avı da ben oldum abi sonuç yine aynı 75 km/h 319 lira bedel :) bugün yatırdım 239.25 krş olarak. Daha 350 lira ceza ve vergi borcum varmış... Devlete çalışıyoruz arkadaş :) alıştım artık devlete vermeye koymuyor...

Geçmiş olsun arkadaşlar. Valla ben hiç dikkat etmiyorum radar falan filan bigün banada kitlicekler . Bu yakalandığınız sabit radarlardan mı hani şu direklerdekilerden mi yoksa uygulamamı.

Kardeşim yarın uludağ göller iptal oldu sağlık sorunlarından ötürü ama gün içinde kaçarsam arıycamseni ;) bakarsın sen nerdeysen ben ora gelirim ;)

saat 11 çıkışlı mangallı uludağ gezımız var katılmak ısteyen arasın 05548193873

Aniden gelişen bir gündü cengizim ama çok eğlendik :) Gerçi çok yürüttük seni ama idare et :) İstakoz gibi olmuşum abi yanıyorummmm

Aniden gelişen bir gündü cengizim ama çok eğlendik :) Gerçi çok yürüttük seni ama idare et :) İstakoz gibi olmuşum abi yanıyorummmm

evet abi harika bir gun oldu.. gezı dedığın boyle olur . sulu mulu etlı mangallı zırvelı arazılı:cherry:

bu arada bızden beş dk once yola çıkan recep abıyı son gaz gıtmeme ve tum trafığe ragmen anca kanser hastenesı gırışınde yakalayabıldım. hanım arayınca adam vın turızm ooldu:cherry: resımlerı ekle abı 4x4 bır gundu..

Abi sen ona ne bakıyon :) Mubarekle ne zaman tura gitsek basıyo gidiyo kaybnoluyo beni bekliyo sonra bi yere çekip:D Fotolar Recep abide .Artık onu bekliycez usta .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Bide helal olsun o motoru o yolalra soktun ve inişte yardırdın ya bişi demiyorum sana cross alma önüne geçemeyiz senin :D

merhaba Bursa MT köydeki çiftçilik günlerimden sonra çarşamba akşamı mudanya toplantısı iyi gelir diye düşünüyorum. siz ne dersiniz.katılıyormusunuz Nevin hocaya.

:bounce:Muhakkak bekliyorum o halde bana en uygun saatinizi söyleyin...Muhtemelen eşimde çocuğumla bi ara dört teker yanımıza uğrar tanışırsınız.Olum Zeko sende ayarla vardiyanı görmeyeli özlettin kendini...:cat:

bpk

Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızlık vereceğim :) Bursa iline ziyarete gelmeyi düşünüyoruz kız arkadaşımla birlikte ama çok araştırmama rağmen sosyete pazarı tarzında bir yer bulamadım . Bizimkisi alışverişi manyağı olduğundan ucuza kapatabileceğimiz bir pazar arayışı içindeyim :) Siz sevgili Bursalı arkadaşlarımıza soruyorum Bursa'da var mıdır böyle bir yer ? Hani eşiniz dostunuz gidiyordur , kulak dolgunluğunuz vardır , belki semtinizdedir :) Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim :) Şimdiden teşekkür eder rüzgarınızın bol olmasını dilerim :)

Eski motorculardan kim kaldı be. Fotonun asıl çekim tarihi 1998. Burada ki resimden çekme

http://img404.imageshack.us/img404/8048/249610490943864298463n.jpg
By casus16 at 2012-07-11

Abi bak sen koymuşsun öyle eski resimleri bende özendim şimdi :) hani diyorum ya kendimi bildiğim bileli 2 teker aşığıyım diye ahanda ıspatı. Ben BABAM ve arkada annem :) yıl 1990-91 gibi bişeymiş...:bounce: :queen: :bestmt:

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Bu arada yarın 20:00 da koruparkta buluşup bursa grubu olarak mudanyaya hareket uyar mı herkese? ben yarın 19:30 - 20:00 arası oralarda olacağım gelecek olanlar bildirsin numaram :farao: :thumleft:

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

bilmeyenler ve imzamı göremeyen mobil kullanıcıları için 531 953 03 88 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar