Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızlık vereceğimBursa iline ziyarete gelmeyi düşünüyoruz kız arkadaşımla birlikte ama çok araştırmama rağmen sosyete pazarı tarzında bir yer bulamadım . Bizimkisi alışverişi manyağı olduğundan ucuza kapatabileceğimiz bir pazar arayışı içindeyim
Siz sevgili Bursalı arkadaşlarımıza soruyorum Bursa'da var mıdır böyle bir yer ? Hani eşiniz dostunuz gidiyordur , kulak dolgunluğunuz vardır , belki semtinizdedir
Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür eder rüzgarınızın bol olmasını dilerim
![]()
dün gece için herkese teşekkürler arkadaşlar güzel muhabbet oldu iftar işini 2 hafta sonrasına ayarlamaya çalışacağım şimdiden bildireyim![]()
amin hepmizin ramazanı mübarek olsun umarım bu ramazanda millet oruç tutuyor diye diğer insanlara dalaşmayı bırakır trafikteTüm MT ailesine ve islam alemine ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eder, huzurlu ve sükünet içerisinde bayrama ermenizi yüce Allah'tan niyaz ederim.
sosyete pazarı dediğiniz eğer kıyafetlerin satıldığı yerse akpınar beşevler yada ihsaniye veya mudanyada oluyor ama hangi günler bilmiyorum klup üyeleri zenginler ellerinde vakko vs. torbalarıyla gidip doldurup çıkıyorlarArkadaşlar kusura bakmayın rahatsızlık vereceğimBursa iline ziyarete gelmeyi düşünüyoruz kız arkadaşımla birlikte ama çok araştırmama rağmen sosyete pazarı tarzında bir yer bulamadım . Bizimkisi alışverişi manyağı olduğundan ucuza kapatabileceğimiz bir pazar arayışı içindeyim
Siz sevgili Bursalı arkadaşlarımıza soruyorum Bursa'da var mıdır böyle bir yer ? Hani eşiniz dostunuz gidiyordur , kulak dolgunluğunuz vardır , belki semtinizdedir
Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür eder rüzgarınızın bol olmasını dilerim
![]()