[Bursa - MT]

geçmiş olsun yaa kask iyi bir kasktı heralde size 1,5 saat naz yapıp peşinden koşturtduğuna göre :DD
Bende de shoei nin kenan modeli var, gözüm gibi bakıyorum, zaten baya aradım çok zor buldum bu modeli... kaybetmemek ve çaldırmamak için gözüm gibi bakıyorum kaybedersem bir daha bulamayabilirim. bundan sonra senn dediğin gibi uçurum kenarlarına falan salmam kaskımı başı boş :D

sorma kardeşim valla 20 kere düşürmüşümdür ama bir uçurumdan düşünce perişan oldum :)) teşekkürler iyi dileklerin için..
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

:bounce:OO Erdem hala kapı gibi buralardayım,büyük grupları;alkol ortamlarından ve onlara uymak zorunda kalmaktan dolayı sevmediğim için sürekli değişken genelde düzineyi geçmeyen özgür site elemanlarıyla,gezilerimiz,toplantılarımız bangır bangır devam ediyor.Antalya'dan kopup Temiz Bursa havası almaya gelicem dersen buralardayız kardeş bekleriz...

Davut Emre arayamadım ama umarım motosikletinin son arzısanı tertemiz hallaetmişsindir..

Gökhan sürekli gezilere gelen elemanların siteyle,internetle işi olmadığından buralar ve gezi planlamaları cılız görünüyor,onları azıcık buralara,gereksiz sanal aleme yönlendirmek lazım...
:cat:
motosikletin arızasını hallettim hocam düşünmeniz yeterli teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

İftar yemeği için çatalçam balık lokantasına gitçeksek rezervasyon yaptırmamız lazım onun içinde sayı belirlenmesi lazım kimler geliyor gökhan abiye bildirsin veya buraya yazsın

çatalçam balık lokantasında iftar menüsü kişi başı 20tl

:bounce:Çoğunluğa uyarım fakat burada yarımada barakalarında çorbalı iftar menüsü 15 Tlçorbasız balık+içecek+tatlı menü 11 tl.,karar değitirirseniz ayarlama yaparız.Bu arada iftara gelenler listesine şimdiden başlamak gerekiyor en son p.tesi yere göre siparişleri hallederiz.Mehmet umarım bundan sonra az arızalı çok keyifli bir o kadar hayırlı geziler yaparsın...:cat:

01.07.2012 İftar Listesi

1-Gökhan cbr
2-N_tuncak
3-blue_dolunay
4-Davut Emre

Hocam Salih usta ve Muhiddin de katılıyor Çatal çam diye konuştuk mudanyaya çay içmeye geçeriz olmazsa... :) evet millet başka gelen?

01.07.2012 İftar Listesi

1-Gökhan cbr
2-N_tuncak
3-blue_dolunay
4-Davut Emre
5-Poseidon71
6-Muhiddin

Gökhan Ben ve benim adaş Mehmet'le geliyoruz inşallah :) Açık adresi belirtirsen biraz iyi olur :)

01.07.2012 İftar Listesi

1-Gökhan cbr
2-N_tuncak
3-blue_dolunay
4-Davut Emre
5-Poseidon71
6-Muhiddin
7-Mehmet_Gemlik
8-DALGIC_800

01.08.2012 İftar Listesi

1-Gökhan cbr
2-N_tuncak
3-blue_dolunay
4-Davut Emre
5-Poseidon71
6-Muhiddin
7-Mehmet_Gemlik
8-DALGIC_800

Ben muhtemelen katılamıycam aranıza arkadaşlar.Sizlere afiyet bal şeker olsun . Allah kabul etsin .

Tüh yaa bu iftarı da mı kaçırdık :p

01.08.2012 de olursa ben de gelebilirim, hem de doğum günüm :bounce:

:bounce:İyi hadi 01.08.2012 olsun sen gel yeterki hatta Semayı'da kap getir...Arkadaşlar geçmiş ayın iftar tarihi;olması gereken ağustos ayının tarihine uyarlanıp ayarlanmıştır bilgilerinize...
Ahmanamra geçmiş ayın iftarına gelemezdin zaten ramazan bile değildi direk şabandı,ama bu haftaki iftar çadırı boş kalmasın,ilk çaylar benden:cherry:...

iftara gelirken motorsuz gelicem sanırım mehmetin arkasına atlarım artık tanışmış oluruz :) motorumu 2 saat once trabzona satmış bulunmaktayım pazartesi gunduz evrak işleri falan geçicek sonra gidecek ilkgözağrım :) bu hafta içi nasip sıfır motora inş..:) pazartesı gorusmek dılegıyle:)

iftara gelirken motorsuz gelicem sanırım mehmetin arkasına atlarım artık tanışmış oluruz :) motorumu 2 saat once trabzona satmış bulunmaktayım pazartesi gunduz evrak işleri falan geçicek sonra gidecek ilkgözağrım :) bu hafta içi nasip sıfır motora inş..:) pazartesı gorusmek dılegıyle:)

Hayırlısı olsun hadi :)

01.08.2012 İftar Listesi

1-Gökhan cbr
2-N_tuncak
3-blue_dolunay
4-Davut Emre
5-Poseidon71
6-Muhiddin
7-Mehmet_Gemlik
8-DALGIC_800
9-Erkan
10-Bayram

Tarihte ufak bir hata olmuş :)

Dün gece 03:00 sularında altıparmakta bir kaza olmuş siyah bir hyosung dolmuşa çarpmış kaskları yokmuş,durumları hakkında bilgisi yada kaza olarak bilgisi olan varmı ?

geçmiş olsun kimse umarım durumları iyidir. Neden kask takmıyorlar anlamış değilim hala, artistlik mi oluyor? Sahil kenarında, dağ yollarında veya trafik olmayan yerlerde yavaş gidebilecekleri yollarda yapsınlar artistlikse üzüldüm boş yere canları yanmış :( rezervasyon işi tamam çatalçamın millet 2 3kişi fazla yaptık gelen olursa diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar