ne işle iştigal yaş kaç:bestmt:selam yeni üye oldum neredeyse her gün sürüyorum. birlikte eğlencesine sürmek isteyen olursa haber verin, sevinirim.
ne işle iştigal yaş kaç:bestmt:selam yeni üye oldum neredeyse her gün sürüyorum. birlikte eğlencesine sürmek isteyen olursa haber verin, sevinirim.
teşekkürler, inşallahHoş geldiniz . Gezilerde görüşmek dileğiyle.
misafir perverliğinizden dolayı ben size teşekkürlerimi sunuyorum hocam:bounce:Benim sonraki pazarımda malesef doldu.Sonrasındada Ramazan ayı başlıyor ve grup Mt gezileri uzun araya girecek gibi duruyor.Bu durumda sizleri çarşamba akşam toplantısına Mudanya'ya,Ramazan'dada iftar balık yemeğine bekliyoruz...Bu arada akşam Kumyaka'daki yazlıktan annesini artçı alıp bize çay içmeye gelen Davut Emre'ye teşekkürlerimi sunuyorum hatırnazlığından dolayı"Ana gibi yar,vatan gibi diyar olmaz"...:cat:
hocam misafir sizler olunca yeme içme konusunda sıkıntı olmaz sonuçta biz mt ailesiyiz
:bounce:Gerçektende dün gece çok neşeli dakilar geçirdik ve kahretmesin ki yine çok güldük(heralde en kalabalık anımızda 10-12 kişi kadardık)...Oğlumu mt ailesi elemanlarının çay bahçesi içerisinde peşinde koşturmaları sonucu en uzun gezilerimizden daha fazla yorgunluk belirtileri göstermelerinden,eşimin armutu maç koltuğuymuş gibi sahiplenip karşısında futbola dair bişey bulamayınca depresyona girmesinden,Kumyaka'da Davut Emrelerin yazlığının hoşsohbet balkonunda bize çay ikram eden ana-babasına"biz açız"deyip adrenalin yaptırmamzıdan,Zekeriyanın güvenliğini yaptığı sitenin biz geldikten sonra oldukça güvensiz görünüp sakinlerinin muhtemelen paniğe kapılmarına kadar her şey çok güzeldi.
Evet birde İftar gezisi yapılır doğrusu Ramazan boş geçmesin,yine çarşamba olsun,mekan dolsun,bu arada fotoğrafları bekliyoruz.:cat:[/I]
dolasamiyorum malesef cunku caldilar. Montsuzum mont almam lazimFatih sen daha touring montuyla mý dolaþýyon![]()
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizcengiz kardeşim bugün kumlaya gittinmi arkamdan gelen activa ve cbf 150 vardı tanıyamadım bir türlü..
) birde kumladaki motor tamircisinin önünde ki cbr250 sahibide burada sanırım ama baktım baktım tanıyamadım hiç kimseyi bir türlü
![]()
Bu arada siz siz olun rüzgarlı havalarda kaskı depo üzerine koymayın resim cekiliyoruz diye koyduk kaskı 200 metre ucurumun denize 0 yerinde buldukkaracaali mezarlıgının oradaki uçurumdan uçtu direk aşağı
) sagolsun denizde bir tekne vardı arkasındaki botla birlikte 1,5 saat ugrastıktan sonra kaskı bulabildik cam vizoru hariç herseyi sağlam maşallah
)
dolasamiyorum malesef cunku caldilar. Montsuzum mont almam lazim![]()
Eskilerden kimler varmış bir bakayım dedim![]()
:bounce:OO Erdem hala kapı gibi buralardayım,büyük grupları;alkol ortamlarından ve onlara uymak zorunda kalmaktan dolayı sevmediğim için sürekli değişken genelde düzineyi geçmeyen özgür site elemanlarıyla,gezilerimiz,toplantılarımız bangır bangır devam ediyor.Antalya'dan kopup Temiz Bursa havası almaya gelicem dersen buralardayız kardeş bekleriz...
:cat:
hocam sanal ortamda toplamak zor biraz gibi geliyorbiraz daha zor birşey yapalım önümüzdeki haftaya bir gün belirleyip iftar yapalım çarşamba demirci köy üzerindeki çatalçam alabalık tesislerinde olabilir mesela... Öneri ve görüşleri bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Nevin Hocam merhaba.. Yaklaşık 2 senedir Denizli' deyim. İş icabı buralardayım işte.. Bir de evlendimNeredeyse 1 sene olacak
Sakin sakin buralarda takılıyoruz.. Motosikleti getirmedim ama, Antalya' ya gittiğimizde orada daha bir zevkli oluyor. Zaten iş-güç derken burada pek vakit de kalmıyor
Zeko, Enes bir de siz burdasınız galiba..