[Bursa - MT]

bir organizede biz yapalım her neredeyse murat kekilliyi bulup getirelim bir köprüden geçti gelin desin bir vaybe desin bir yar geliyor desin
ver bana düşlerimi desin o desinde ne derse desin ruhumuz bayram etsin offfffff . :)

bir organizede biz yapalım her neredeyse murat kekilliyi bulup getirelim bir köprüden geçti gelin desin bir vaybe desin bir yar geliyor desin
ver bana düşlerimi desin o desinde ne derse desin ruhumuz bayram etsin offfffff . :)

Şimdi de birisi çıkar Bu akşam ölürüm ü dinleyerek kaç kişinin intihar ettiğini felan sorar... :queen:

görüşlerimi sundum cvp verilmemesi içinde kapattığımı bildirdim zaten msjımda cvp verilecek birşeyde yok sanırım...

işlerim yolunda giderse cumartesi sakaryaya doğru gaz açarım bende ama anca cuma netleşir..

:bounce:Haklısın kardeşim saygı duymalıyız herkese aslada ırkçılık yapmamalıyız,ancak şahsımı tanımadan,sadece bir cümle ilemi karar verdin ırkçı,şekilci,ön yargılı,çocuksu,arkadan konuşan ve en önemliside (asla kabul edemeyeceğim şey) kötü bir eğitimci olduğuma...

1-Bu tüp insanlara illet olmam(ermeni olduğunu bilmiyordum) ve elimde olmadan kızmam şahsi görüşümdür ve bu yüzden asla öğrencilerime yukarıda yazdığın şeyleri empoze etmem...
2-Özellikle teorik işlediğim derslerimin hepsi seminer niteliğindedir ve lisede olmama rağmen tüm öğrencilerimin saygınlığını kazandıracak ve hala evlenmiş,askere gitmiş,çoluklu çocuklu değişik mesleklerde öğrencilerimin gelip fikirlerime saygı duyarak hayata dair dersleri aldığı canlı örneklerimde pek çoktur...(sakın bir daha kutsal olarak icra ettiğim mesleğim hakkında yorum yapma))
3-Senide eğitebilmiş olmayı çok isterdim en azından büyüklerine sataşırken kahveci zihniyetiyle yaklaşmaman gerektiğini saygılı olman gerektiğini öğrenirdin...
4-"Kişi sevdiği ile beraberdir" demiş Kainatın efendisi SAV yinede bizler neyi sevdiğimize dikkat edelim.Sevilmeyeceği seviyorsakta en azından marifetmiş gibi boy boy reklamını yapmayalım...
5-Feci şekilde Eğitime ihtiyacın var güzel kardeşim fakat merak etme eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir...
6-Şimdiden Tüm Mt ailesinin BERAT kandilini mübarek ediyorum,Allah ım hayırlı olan tüm dualarınızı kabul etsin yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere...:rendeer:
Sende iyi eğitim alamamışsın belli,ön yargısı olan insana saygı duymam.İsyanım ermeni olup olmadığını bilip bilmemenize değil;sırf şeklinden dolayı yazılmış bir mesajdı sizin kisi onun için cevap yazdım.Böyle bir mesajı başkası yazsa cevap bile yazmazdım ama bir öğretmenin yazması zoruma gitti doğrusu... Bazı arkadaşlarda kendilerine cevap verilmediği halde sazan gibi atlamış ki zaten bu bazı arkadaşlarda seviye aramam.Sırf öğretmensiniz diye herkes saygı duyacak fikirleriniz yanlışta olsa kimse cevap vermeyecek ne ala memleket.Pozisyonundan dolayı saygı görmeye alışık insanlar kişiliklerinin saygı gördüğünü sanarlar(az biraz görüyorlardır)Ondan sonra biri ters çıkınca eğitimsizlikle suçlarlar.Mesleğinle ilgili yorum yapıp yapmamam beni ilgilendirir.Çürümüş eğitim sistemi içinde debelenmeye devam edin.

:bounce:Arızanın teki siteyi saptırıp seviyesizce amacının dışına çıkarıp bulandırıyor bizde kaideye alıp cevap veriyoruz,zaten pozisyonumu değilde şahsımı tanıyarak hareket etseydi saygı duyardı diğerleri gibi."Cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim"der İMAM GAZALİ.:santa:

:bounce:Biz amacımıza bakalım yollar,gezi ve iki teker,geçen hafta gezi yapılamadı heralde(üzülmedim desem :cherry:) Gökhan,bu hafta sonu için planın geçerlimi.Planlar senden katılım bizden,umarım sen ve birlikte geldiğin değerli dostların müsaittir olmadı bir sonraki haftaya ertelenir...:cat:

berat-kandili-300x207.jpg

MT Ailesinin Berat Kandili Kutlu Olsun

hocam bu hafta sonu değil de bir dahaki haftaya olabilir bu hafta malesef doluyum :) ben gittim gezdim nişanlımla gelmeyenler çatlasın :)

Şimdi de birisi çıkar Bu akşam ölürüm ü dinleyerek kaç kişinin intihar ettiğini felan sorar... :queen:
özcan özellikle o şarkısını yazmamışım sendende kaçmamış:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

en kötü rüyalarınız hayal en güzel düşleriniz gerçek olsun mt ailesinin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsun..

Beraat kandiliniz mübarek olsun. İnşallah Allah c.c bizleri bu gece beratini alanlardan eyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar