[Bursa - MT]

Bir Festivali daha geçirdik. :) Katılan ve katılmak isteyip te katılamayan dostlara teşekkürler.

Yola çıkmaya hazırım, oğlumla vedalaşıp gaz açıyorum.
SAM_1424.jpg

ve Bursa Enduro Festival alanındayım.Büyükorhan Görecik yaylası.
SAM_1426.jpg

Çadırımı kurup yerleşiyorum dostlarımın ayırmış olduğu yere.
SAM_1427.jpg

Sonrasında aktiviteler ve eğlence başlıyor. :)
SAM_1434.jpg

Eski dostlarımızdan Turgut
SAM_1442.jpg

Bu da yine eskilerden Berkant
SAM_1449.jpg

Mangal, müzik ve eğlence :)

SAM_1457.jpg

Fotolar şimdilik bu kadar :)

Harika bir haftasonuydu. Festival çokeğlenceli geçti. Katılanlar oldumu aranızda bilmiyorum ama katılmayanlar adına üzüldüm . Niye derseniz hayalinizdeki her motor eminim orda vardı :) KTM manyağı oldum 2 gün :))) Katılan katılmayanlara teşekkürler.

Harika bir haftasonuydu. Festival çokeğlenceli geçti. Katılanlar oldumu aranızda bilmiyorum ama katılmayanlar adına üzüldüm . Niye derseniz hayalinizdeki her motor eminim orda vardı :) KTM manyağı oldum 2 gün :))) Katılan katılmayanlara teşekkürler.
: hayaller erdek,e kaldı :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi 25-06-2012 - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 24-06-2012 23:44 ----------

erdek için detay bekliyoruz.....! ilgilililere duyurulur...:)

cok guzel olmus ya kampı gorunce 2 resımde ben paylasayım dedım haftasonundan ama hem tek motor hem dalıs konu dısı olcak zaten telden gırıyorum paylasamıyorum:)mehmet kardesım bu arada bufenın onunde gordum sızı ama duramadım balıkcıya gelmıstık gerı donduk hemen yoksa ugrardım mutlaka yanlıs anlama :)

Kimsede ses seda yok. Havalardanmıdır, düğün derneklerin artmasından kaynaklı altın alımlarının huzuru bozmasındanmıdır bilmem, herkeşte bir sessizlik.

:))) Abi ben festivalde suladım maaşın yarısını birde evde hastalar var sanırım uzun süre uzun gezilere katılamayacağım :( Yoksa bu gazla erdeğede giderdim ordan karadeniz turunada çıakrdım :)

millet kimseden ses çıkmayacak anlaşılan hadi bu hafta sonu tavuk teneke yapalım ne dersiniz? Yer hazır :)

:bounce:Festival sevmem fakat dediğiniz şey için Muhtemelen bende varım ,bu akşam kesinleşir:cat:...

Hafta sonu için plan yapan varmıo arkadaşlar??

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Hafta sonu için plan yapan varmı arkadaşlar??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar