Nerede olacaksın ? Görecik mi? Erdek mi?Kısmetse cuma akşamı orada olacağım,sizlerle de tanışmak isterim.
Nerede olacaksın ? Görecik mi? Erdek mi?Kısmetse cuma akşamı orada olacağım,sizlerle de tanışmak isterim.
Yarın akşam Görecik'te olacağım kısmetse,bitiminde de eve dönmeyip Erdek'e erken gitmeyi planlıyorum.Nerede olacaksın ? Görecik mi? Erdek mi?
Yarın akşam Görecik'te olacağım kısmetse,bitiminde de eve dönmeyip Erdek'e erken gitmeyi planlıyorum.
5 gün kadarcık erkenKamp mı yapacaksın?
ercan biz üç motor cumartesi akşam 21 gibi gitmeyi planlıyoruzCumartesi günü gitmeyi planlayanlar var mı arkadaşlar ?
ercan biz üç motor cumartesi akşam 21 gibi gitmeyi planlıyoruz
gidip o ortamı ilk kez yaşamak ve zaman kısıtlılığı sebebiyle gece 23 veya 01,00 gibi dönmeyi düşünüyoruz. görüşelim....!
Plansız Programsız Olarak Bu Saban Saat: 08:30 Gibi Nevin Hocam ve Ben
Keşif Ve Yol Yapma Amaçıyla Yollar Koyulduk Tabiki Rotamız Belirsizdi
Kendi Kafamıza Göre Gezilecek Yerler Bulmak Amaçıyla Çıktık Yola ...
Güzargahımız : Mudanya-Kumla-Zeytinbağı-Esence-Egerce-Ballıkaya-Ekinli-Hayırlar-Ekmekçi-Bogazköy-Bayramdere-Kurşunlu-Yenice-Dutliman-Bandırma-Erdek Gezi Ve Keşif Rotamız...
Dönüşümüz : Erdek - Ana Yol Üstünden - Bandırma Yanından Geçip - Karacebeyin içinden - Mudanya , Zeytinbağı Kavşagından Taşpınar- Ardında Hürriyet - Çayönü - Esence - Zeytinbağı - Kumyaka Ve Bitiş Mudanya Oldu
l:Not : Renkler Gectigimiz Bölge Nereye Baglı Oldugunu Gösteriyor
l:
BURSA \ Mudanya
BURSA \ Karacabey
BALIKESİR \ Bandırma
Adresimden Herkez Fotoğrafları Göre Bilirsiniz
http://www.facebook.com/bluedolunay
Elinize tekerinize yüreğinize sağlık güzel gezmişsiniz günü değerlendirmişsiniz güzel fotoğraflar bende mudanyadan ilerisine düşünüyorum bakalım o tarafa kısmet
![]()
ya ercan bir km hesapı yaptık. git gel total de 180 km filan yapıyor. birde gece dönme işi var bizim hesap olumsuz görünüyorAbi bu gece maaşı çekebilirsem ya geceden yada yarın sabahtan gidicem bendeorda görüşürüz artık
![]()
nişan parası lazım agasonra nişanlımla kaçıp geleceğim inşallah
![]()
:bounce:Nevin Hoca bunu beğenmedi.Söz+Nişan+kına+düğün=sadece nikah(az tantana ve hedefe ulaşma)Gökhan ilk önermeyi seçersen sanırım seni sosyolojik,psikılojik ve depresif yönlerden kaybedeceğiz. 2. Önermeyi seçersen,kalabalık motosikletli bir de kortej yaparız alem evlilik görür.(Hem önemli olan kıza nasıl baktığın,mutlu olup olmadığınız değilmi)..:silent:nişan parası lazım agasonra nişanlımla kaçıp geleceğim inşallah
![]()
kararın güzel2 aya kadar hyosung almayı planlıyorum:queen:
hocam bana kalsa bende nikahı bas al götür olsun isterim ama yok bizim köyün adetleri buna gelmeznişan bile düğünden farksız oluyor
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
hocam bu arada düğün olduğu zaman kortej yapmayacak mıyız?![]()