[Bursa - MT]

Bursa mt sınırları aşmaya başladı nihayet.Geçen sene Edremit'e Balıkesir motosiklet festivaline ve Dikili festivaline gitmiştim.Maalesef tek başıma gitmek zorunda kalmıştım.Bursa mt pek şehir dışına çıkamıyordu o zamanlar(halen çıkamayan arkadaşlar var)Bu sene Erdek'te olacak festival haziranın sonunda ama gelmeyecek bir çok arkadaş olacak.Dün akşam 18.30 sularına Bursa'da çevre yolunda karşı yönden grup sizdiniz herhal... Bu arada güzel gezi olmuş.Forumu sürekli okuyorum pek girmesemde ama baktım ki Ayvalığa gidilmiş;giresim geldi.
Biz Bursa'dan 21:00 civarı çıktık. Dönüşte Yine 21:00 civarı oldu.

coşkun ayvalık levhası önünde hep birlikte çekindiğimiz foto yokmu..? yada ben esmer olduğum için görünmüyommu... :)
hee birde gezi dönüşü mesai serzenişinde çok haklısın walla. aramızda hep konuştuk. seçkinle ikimiz. baya bir kanına girdik baskı yaptık hakkını helal et bu konuda kardeşim...

İyi geceler Bursa tayfası :rendeer: Enduro fest ten haberiniz varmı :silent: içeriği v.s hakkında??

Nereye planlıyorsunuz hocam :)
:bounce:Balıkesir ve çeşitli yerleri olarak planlıyoruz,sahil kıyısından gidip ana yoldan dönüş gibi fakat hafta arasında olacak Ercan,bu hafta sonu doluyum bir sonraki haftalara ise normal Mt gezileri koyabiliriz,tekliflerinizi bekliyoruz...Bu akşamki kafe toplantısına mudanya da bile olsa katılamam Armutlu'ya gidiyoruz günü birlik fakat bir sonraki hafta Mudanya'ya beklerim,gelirseniz bizde katılırız....
:cat:

22 haziran cuma saat 17:30'da carrefour'dan Büyükorhan'a hareket ediyoruz malum festival için, katılmak isteyen varsa buyursun gelsin arkadaşlar :) bir sonraki hafta sonuda kısmetse balıkesir motofest için erdeğe gideceğiz, yine yer ve zaman bildiririm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Merhaba Mt bursa da bu tarz birşey olacakmı bilgi olan varmı. böyle günlerde katılmamak ayıp olur..

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-cuma-sehitlere-saygi-surusu-tum-illerde.html

evet organizasyon yapmışlar ;
Perşembe akşamı saat 19:00'da temenyerinden hareket edilecekmiş,

22 haziran cuma saat 17:30'da carrefour'dan Büyükorhan'a hareket ediyoruz malum festival için, katılmak isteyen varsa buyursun gelsin arkadaşlar :) bir sonraki hafta sonuda kısmetse balıkesir motofest için erdeğe gideceğiz, yine yer ve zaman bildiririm..

Kısmetse cuma akşamı orada olacağım,sizlerle de tanışmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar