[Bursa - MT]

seninle tartışmıyorum seda muhattabım değilsin zaten. Burada bu konuyu buralara kadar getiren sensin ben değil. Yinede teşekkür ederiz küstahca da olsa "burdan kimse gelemez!.. gibi uyarıların için :)

sende asagılık kompleksi var sanırım ...syledıklerımı ya anlmıyorsun yada anlamayı ıstemıyorsun senın muhatabın tabıkıde degılım ben senın gıbı ınsanla benım ısım zaten olmaz bunuda bılen bılıyorkı daha fazla kalbını kırmayı ıstemıyorum anlatılmak ıstenen sey Turhan Gursel
arkadaşlar...korteje arkadaşlarınızı davet etmeyin...BURSA ENDURO ve Choppers Club dışında katılım olmayacaktır...
Beğenmekten Vazgeç · · 19 Ekim, 11:30 ....ordan duydugumu sze ılettım ben

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

KORTEJIN IPTALIDE SÖZ KONUSUYMUS BU ARADA YARIN BELLI OLACAKMIS!

23 ekim tarihinde Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi;tören geçişi,resepsiyon gibi diğer kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür.
Bilgilerini ve gereğini rica ederim...
Recep Tayyip Erdoğan
Başbakan

BÖYLE BİR BİLDİRİ YAYINLANMIŞ RESMİ KURUMLARA...
.....................................................................................................................................................................................BBUDA RİCA EDENE KAPAK OLSUN

Deprem rant sahası olmuş.

Cumhuriyet Bayramı bizim en büyük bayramımız. Ama cumhuriyetle problemi olanlar depremi bahane edip yavaş yavaş bu tür önemli günleri unutturmaya çalışıyorlar.

Gölcük depreminden sonra da deprem vergisi adı altında vergi topladılar (hala da topluyorlar), sonra bu paraları asfalta gömdüler, birilerine köşe döndürdüler, bir güzel de oya tahvil ettiler.

40.000 kayıp verdiğimiz (resmi rakammlara bakmayın) 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında ki bayramların resepsiyonları iptal edilmişmiydi?

Seda bende aşağılık kompleksi yok sadece aşağılık insanlara dayanamıyorum. Söylediklerinin sen bile farkında değilsin ki ben anlıyım... uyarı böyle ukala şekilde olmaz kibarca söylenir. ayrıca işin olmazdı da neden bu zamana kadar sürekli arayıp mudanya ya çağırıyordun? Neyse seni de beni de herkes biliyor konuşacak birşey yok. Kalbim sevdiklerimin sözleri ve hareketleriyle kırılır merak etme :wiinkk:

Salih abim paylaşının ikinci kısmını çok beğendim katılıyorum... :)

yarin sabah 8 de buttim otoparkında yapilacak temel egitim hakkında bilgisi olan var midir? ücretli midir?

Özcan abimdir lafım yok ona ama oda benimle gelip konuşmadığı olayları bilmeden beni infaz ettiği için kırgınım

1.si henüz seni kıracak bişey yapmadım.
2.si son olan olaydan dolayı seninle konuşacaktım fakat öğrendiğim başka şeyler konuşulacak birisi olmadığını farkettirdi bana.
3.sü abin falan değilim.
4.sü bundan sonra mesajlarında adım geçmezse sevinirim.
5.si soru sorma, cevap ta verme.

:bounce:İnsanlara ne oluyorki kendilerini beğenip başkalarını konuşmaya bile değmez buluyor,Allah bile her türlü günahı affedebilirken bize ne oluyorki,biz kimiz ki başkalarını affetmeyip bu derece yargılayıp suçluluğuna karar verebiliyoruz...:pale:

:bounce:Arkadaşlar lütfen artık burayı tartışmalar için meşgul etmeyelim,beğenmiyen ya yazmasın ya da saldırmasın,sayfamızda kaliteyi muhafaza edelim,(tüm kavgalarınızı özelden yapın)...:cyclopsan

:bounce:Van'da hayatını kaybedenlere başsağlığı yaralılarada acil şifalar diliyoruz,gördüğünüz gibi hayat kısa ve geçici,ne kötülük yapmaya değer,ne de birbirimizi üzmeye,herkes kendi azığını hazırlamaya baksın yolun sonunda ebedi bir yaşam var ve bizi kimin yargılayacağıda belli ;)...

:bounce: Gökhan bu ara biraz duygusal seni yanlış anladı muhtemelen...Sedacım sen buraya bir daha yaz tam olarak ne zaman,nerde,ne olacak dileyen katılsın(Ben kalabalık ortamlara pek girmiyorum ama gidenleri de sonuna kadar destekliyorum)... :cat:

BUTTİM OTOPARKINDAN BU AKSAM SAAT 17:00'DE MARŞA BASILACAK FSM BULVARINA GİDİLECEKTİRR...

1937, Atatürk çok hasta. Doktorlar; "Gitmeniz intihar" diyor ama O "hayır" diyor. "Halkın morali bozulur, kutlamalar olacak ve ben gideceğim"...
(Sadece hatırlatmak istedim.)

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...sevgiler.

:bounce:Merak etmeyin dostlar ben gitmezsem halkın moralinde bir değişiklik olmaz(niye şimdi üzerime alındıysam) ama bebeğim muhtemelen ağlar...:)

:bounce:Önemli olan manevi değerlerimizi içimizde hissedip anlık kutlamalardan ziyade bu vatana sonuna kadar her türlü layık olmak,sorumluluğunu taşımak Ne Mutlu Türküm diyene( kimse kimseyi yadırgamasın önemli olan niyetlerdir gidenlere iyi kutlamalar her türlü):wiinkk:...

çoooook güzel bir kortejdi bursaenro üyesi olarak gittim çok eğlenceliydi ve bir o kadar da duygulandırıcıydı. Hele MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün canlandırılması ve sesinin gerçek sesi olması çok güzeldi bütün tüylerim diken diken oldu. Uzaktan gerçekten O'nun olduğunu düşünmemek elde değildi :(

hocam neden üzerinize alınır gibi oldunuz .üzüldüm yani bizler birilerine laf çarptıracak yaşları çoktan geçmiş durumdayız herşeyi insanların yüzüne karşı söyleyek kadar kendimizi biliriz...inanın sadece üzüldüğüm için böyle bir açıklama yazdım yalnış anlamayın polemik yaratmak gibi düşüncem yok inanınn..neyse çok güzel ve düzenli bir kortej oldu ...

Merhaba Arkadaşlar Gerçekten Çok Güzel Bir Kortej Oldu İlk Defa Katılma Fırsatı Buldum Organizasyonu Yapanlara Teşekkürler Çektiğim Bir kaç Fotoğrafı Paylaşmak İstedim Buyurun... :)

pic2371.jpg

pic2372.jpg

pic2373.jpg

pic2374.jpg

pic2375.jpg

pic2376.jpg

pic2377.jpg

pic2380.jpg

pic2381.jpg

pic2382.jpg

pic2383.jpg

pic2387.jpg

pic2389.jpg

Son düzenleme:
Pek Kimseyi Daha Tanımadığımdan Göremedik Heralde :) Bi Dahaki Sefere İnşallah Tanışır Konuşuruz.. :)

SEVGİLİ DOSTLARIM...
TERÖRE LANET KORTEJİNDE REC'LERİN EKSOZ,LASTİK YAKMA,KONTROSUZ KULLANIM,DÜZENE UYMAMA GİBİ POZİSYONLARINA KARŞILIK YAZDIĞIM YAZIYI ÜZERİNİZE ALINMIŞSINIZ ÜZÜLDÜM...KEŞKE TELEFONLAŞABİLSEYDİK...KORTEJ DİSİPLİNLİ OLMALI...SALLA PARTİ OLMAZ...Kİ BİZ GEZİLERİMİZDE BİLE BELİRLİ BİR DİSİPLİNLE HAREKET EDİYORUZ...SEDA KARDEŞİM BENİM YAZIMI AKTARMIŞ VE ANLAŞMAZLIĞA SEBEP OLMUŞUM...KORTEJ DİSİPLİNİ İÇİNDE BÜTÜN PLANLADIĞIM KORTEJLERE ÖZEL DAVETLİMSİNİZ....SEVGİLERİMLE....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

Pek Kimseyi Daha Tanımadığımdan Göremedik Heralde :) Bi Dahaki Sefere İnşallah Tanışır Konuşuruz.. :)

SEVGİLİ MEHMET...ÇOK TEESÜF EDERİM RESMİMİ ÇEKMEDİĞİN İÇİN...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar