Düşman mısınız siz?........... r1 al =)
arkadaslar bunu benım haylaz birader yazmıs kusura bakmayın...o sıralar bende motorumla turluyodm zaten..=)........... r1 al =)
mrb arkadaşlar,
2006 yılından beri ehliyetim var eski bir üyeyim ama bir türlü motosiklet alma fırsatı bulamadımyapmış olduğunuz gezilere hala çok imreniyorum.
gezi amaçlı motosiklet almayı düşünüyorum.sitede modeller ile ilgili en geniş bilgi ve deneyime sahip bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi acaba?
yanlış zamanda yanlış karar vermek istemiyorum malum motosikletler pahalı aletler,şimdiden teşekkür ediyorum
Katılıyorum. Kurye harici kimseyi göremez olduk dışarıda.Hadi havalar soğudu,çektik motorları garajada , internetin fişini çekenlerde çok galiba.....![]()
Eyvallah bilader aranıza benide aldığınız için. Yiyinti derken örnek kemalpaşada tatlı yemek susurlukta ayran içmek bandırmada midye tava yemek gibi. Gidilen yerlere özgü tatlardan faydalanıyormusunuz. Ya bu bahsettiğin maskeden bendede varda yinede indikten sonra başımı çatlatmaya engel olamıyor ne yazıkki. Kaskımızda fena değil, buna rağmen kışın çekilmiyor benim için motor.siz saolun hocambalık ekmek fikri güzel ancak pazar daha müsait olacağını düşünüyorum cumartesi işten çıkıp gelmem 6 7 yi bulur keyif alamam şahsen
Mehmet abi de yengeyi alıp gelmeye çalışacak dünyanındaydım.
Yeni arkadaş aramıza hoşgeldin bende de sinüzit var ama maske olayı bitiriyor dostuminş. En yakın zamanda senide aramızda görürüz. Bu arada yiyinti derken? Eşli eşsiz faketmez dostum Hz. Mevlana'nın dediği gibi "NE OLURSAN OL YİNE GEL"
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
Hafta Sonu Mudanya-Tirilye balık ekmek
1-Gökhan
2-Muyat-Sanem
3-N_Tuncak
4- Zekeriya(Muhtemelen bizi Mudanyanın köylerinden gezdirerek oraya vardıracak)
5- Nail cbf150
6- ufuk cbr250