İnşallah her fırsatta gelirim. Ben aslen kemalpaşalıyım. Burada motorsikleti olan arkadaşım yok olanlarda sattı. Otomobil fabrikasında çalıştığımdanmıdır nedir arkadaşlardaki hastalık 4 tekere. Bende ise yoğunlukla 2 teker. 1998 yılında ozamanlar kral olan pegeot 103 ile yaptığım kazada ölümden döndüm. Yinede sevdamdan vazgeçemedim. Kısadan kendimide tanıttım. Hemen hemem her akşam takipteyim burada. 3 vardiya çalışıyorum. Hangi saate denk gelirse bakıyorum.Hocam bu hafta yaparsak iyi olur malum havalar git gide daha çok sığuyor (her ne kadar benim için fark etmese de) bundan sonrası daha zor olur gezmek için. Siz akşam katılırsınız olmazsa. Katılım durumu ve arkadaşların yorumuna göre önümüzdeki haftaya da erteleyebiliriz cumartesi karar veririz ve ben msjla herkese bildiririm durumu.
Yiyinti olmadan olur mu arkadaş her gittiğimiz yerin meşhur lezzetlerinden tadıyoruz tabikisezon başından itibaren tüm gezilerimize katılırsın inş.
Şehir içindeki tanışma imkanı olursa tanışalım arkadaşlar. Sosyal biriyimdir. Vardiyam denk geldikçe ama.