[Bursa - MT]

İznik gezisinden arkadaşlar, elimde açılmamış 1 adet ayva lokumu mevcut. Kimin olduğu konusunda fikri olan varmı? Cafeden sonra benim çantaya girmiş galiba. Tahminlerime göre Gökhanın olabilir,yinede bir soralım. Lokum sahibi lüften benimle iletişime geçin,1 hafta dayanabilirim,sonra sadece kutuyu verebilirim arkadaşa :))

Turhan Gursel
arkadaşlar...korteje arkadaşlarınızı davet etmeyin...BURSA ENDURO ve Choppers Club dışında katılım olmayacaktır...

turhan bey tarafından yazılmış bir not..dikkate alınız arkadaşlar

Turhan Gursel
arkadaşlar...korteje arkadaşlarınızı davet etmeyin...BURSA ENDURO ve Choppers Club dışında katılım olmayacaktır...

turhan bey tarafından yazılmış bir not..dikkate alınız arkadaşlar
cuma gunku teorı egıtımıne gelınırse eger orada konusulablır .Fakat oyle bırsey varsa burdan kımse gelemez!..

şimdiye kadar herşeyi birlikte yaptık ikiteker kardeşliği dedik şimdi ne ayrımı bu böyle anlamış değilim. Bu bayram birtek onların mı? Bu ŞEHİTLER birtek onların mı?
Seda sende karar ver birşeye bir öyle bir böyle konuşup durma ayrım yapmadık biz hiç bir zaman kalkıp bu sitede siz biz yapma! Yapacaksan da sizin tarafınızda kal!

arkadaşlar bu konuyla ilgili inşallah beni yalnış anlamamışınızdır.ben sadece gördüğüm bir haberi paylaştım.hatta bundan önce saati soranlara bu kortejin saatini veren benim.ama böyle birşeyi bildirmek istedim sadece benim bertaraf olmakla ilgili bir korkum olmadığı için herhangi bir taraftan değilim:))))

abim yanlış anlama sözüm meclisten dışarı :) ama sinirlendim sabah sabah böyle bir şey duyunca birde seda hanım saolsun gayet kendini beğenmiş şekilde söyleyince iyice kızdım. Ben katılacağım birşekilde bursa endroda da chopper da da tanıdıklar var nasılsa :)

Bende girdim Bursaendro.com a üye oldum şimdi... madem üyelik lazım endronun AMELE sınıfına girerim hiç olmazsa kortejlere katılırız...

şimdiye kadar herşeyi birlikte yaptık ikiteker kardeşliği dedik şimdi ne ayrımı bu böyle anlamış değilim. Bu bayram birtek onların mı? Bu ŞEHİTLER birtek onların mı?
Seda sende karar ver birşeye bir öyle bir böyle konuşup durma ayrım yapmadık biz hiç bir zaman kalkıp bu sitede siz biz yapma! Yapacaksan da sizin tarafınızda kal!
eger böyle birseye kaarar verılecekse eğer buna en son karar verecek kişisın GÖKHAN...!!

bu grubun hangi gezisine geldin seda!!? Hangi toplantımızda bulundun!!? Chopperdan haberlerle hava atmaktan başka bu grup için ne yaptında gelmiş bana afra tafra yapıyosun!!? Özcan abimdir lafım yok ona ama oda benimle gelip konuşmadığı olayları bilmeden beni infaz ettiği için kırgınım ama senin benim hakkımda konuşmaya hiç hakkın yok!!! Ben yokum deyip de buraya sadecd sinir bozmak için geleceksen hiç gelme diyorum SEDA!!! Buraya herkes gelir herkes derdini paylaşır herkes kafa dağotmak için katılır ama senin amacın o değil!!! Şimdi ister beni kötü bil ister sevme beni ister nefret et hiç umrumda değil beni tanıyan tanıyor bilen biliyor.

ben orda yanlıs bırsey sylemedım kı bgnku teorı egıtımınde ortaya cıkar dedım eger bana bırseyler sylemeyı ıstıyorsan onun yerının burası olmadıgınıda blıyor olman gerekıyor..kımsenın derdı benı alakadar etmez ayrıca gezılere gelınce canımın ıstedgı gezıye ıstedıgım kısılerle gderım ıstemedıgım kıslerlede gtmem...

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 10:21 ----------

http://www.facebook.com/event.php?eid=287169437968922 burdanda takıp edılebılır!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar