Yok gökhan yok eren iyice sıyırdı kafayı motorla :mrgreen: Napıcaz bilmiyorum . Geçen gecede yatağında kask'la uyuya kalmış :queen:
Yok gökhan yok eren iyice sıyırdı kafayı motorla :mrgreen: Napıcaz bilmiyorum . Geçen gecede yatağında kask'la uyuya kalmış :queen:
Durum gerçekten vahim
Gökhan abi kankalarımla alakası var ama motor olsun her daim uyurum ama rüyalarımda asla
Bana acil A2 ve bi motor lazım fazlası olan versin)
Haftaya Edremit'e gidek mi?festival var diyorlar.Aynı günlerde az ilerde de rock festivali var.
Kolay gelsin kardeşim. Biz senin yerine de gazlıyoz merak etme.Bursa MT ailesi keyifler nasıl.iyidir inş bakıyorumda forum baya canlı yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgelmişler 14 ay sonra tanışmak dileğiyle sağlıcakla kalın şafak karanlık![]()
kaskı da yeni ama ondan olsa gerenk amcasıYok gökhan yok eren iyice sıyırdı kafayı motorla :mrgreen: Napıcaz bilmiyorum . Geçen gecede yatağında kask'la uyuya kalmış :queen:
Sen bir kaç fırın ekmek daha ye o zamana kadar benimki kalır zaten sana merak etme :queen:
---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
Dostum bi oylat'a gidemedik edremite kimse gelmez bence. Birde edremitteki rock fest. akçay'ın dalyan plajında oluyo daha önce katıldım ben en az 3 gün sürüyo o kadar kalamayız zatende akşam 21:00'den sonra hayat oluyo ünlü gruplar çıkıyo git gece yarısı dön yaş gibi geliyo bana![]()
kaskı da yeni ama ondan olsa gerenk amcası![]()