[Bursa - MT]

:bounce: Oylat gezisi için aranılan yol rehberi tarifleri bana uyuyor arkadaşlar.Yalnız öncesinde Fidye kızık, Cumalı kızık ve Kestel'de varolan şelale ile ilgili bir bilen varsa oralarada uğrasak iyi olur(Sn Mehmet Cin konuyla ilgili acil bir operasyon için Mt den aranıyorsunuz)...:cat:
:bounce: Söylenilen tarihlerde en kötü ihtimal yalnızca Oylat yol gezisi için aranızda bulunmak üzere tekeriniz düz bassın(Gökhan listemelere başla,zekeriya vardiyanı ayarla)
:cat:

:bounce: Oylat gezisi için aranılan yol rehberi tarifleri bana uyuyor arkadaşlar.Yalnız öncesinde Fidye kızık, Cumalı kızık ve Kestel'de varolan şelale ile ilgili bir bilen varsa oralarada uğrasak iyi olur(Sn Mehmet Cin konuyla ilgili acil bir operasyon için Mt den aranıyorsunuz)...:cat:
:bounce: Söylenilen tarihlerde en kötü ihtimal yalnızca Oylat yol gezisi için aranızda bulunmak üzere tekeriniz düz bassın(Gökhan listemelere başla,zekeriya vardiyanı ayarla)

+1 hocam bende biliyorum Oylat Güzergahını.. insallah iyileşirsem bende aktif olarak tekrar dönücem inşallah... bu arada herhangi bir buluşma vs. olursa ararsanız sevinirim.. koltuktan kalkamıyorum o yuzden pek giremiyorum nete.. saglıcakla kalın..

Hoş geldin berkant.Oylat gezisine gidebilirsem,sende gelebilirsen kaynaşırız.Çok düzgün arkadaşlar var grupta gördüğüm kadarıyla söylüyorum.Bende daha bir kere grup gezisine katıldım.Çok zevkliydi,resmen ilgi odağı olduk.

Arkadaşlar gelmek isterim tarihine şimdi baktım 8 nde istanbuldayım yetişebilirsem gelmeye çalışırım. geziyle ilgili kim organize ediyor nasıl iletişime geçeriz acaba? oylat gezisine gelemesemde başka gezilerde tanışıp kaynaşırız inşallah :)

Son düzenleme:

Merhaba hocam Fizde kızık, Cumalı kızık, Kestel Şelaleyi iyi biliyorum fakat siz genede beni en öne geçirmeyin Heyecan yapıyorum sonra bildiğim yolu geçiyorum :) Batunun dediği gibi bozüyükte almayalım soluğu sonra :) Geçen gezidede kemalpaşa'ya baya yaklaştırmıştım arkamdakileri :)

Arkadaşlar gezi yapacağım günün öncesi akşama google earth programıda yaklaşık 1 saat takılıp yolları yalayıp yutuyorum.Hangi köyün içindeki hangi yol diğer köy yoluna giriyor,hangi sapaktan girersem istediğim yola uğraşırım,gittiğim yerde güzel neler var.Bir gezi esnasında 10 15 köyün içersinden geçiyorum ve şaşırmam çok nadir oluyor.Tavsiyem geziye gidilmeden önce internetten rotayı beyine kazıma işlemi yapma.Bu şekilde yaparsak ordan mı gircektik,şurdan mı dönüyoduk yerine keyifle yolumuzu biliriz.Ben geziye gelebilirsem inşallah yolu büyük ölçüde biliyor olacağım inegöl'e hiç gitmediğim halde...
Herkes yolu bilen vardır mantığında olmadan yolu öğrense sıkıntlıl kilometreler yerini keyifli turlara bırakır.

Arkadaşlar gezi yapacağım günün öncesi akşama google earth programıda yaklaşık 1 saat takılıp yolları yalayıp yutuyorum.Hangi köyün içindeki hangi yol diğer köy yoluna giriyor,hangi sapaktan girersem istediğim yola uğraşırım,gittiğim yerde güzel neler var.Bir gezi esnasında 10 15 köyün içersinden geçiyorum ve şaşırmam çok nadir oluyor.Tavsiyem geziye gidilmeden önce internetten rotayı beyine kazıma işlemi yapma.Bu şekilde yaparsak ordan mı gircektik,şurdan mı dönüyoduk yerine keyifle yolumuzu biliriz.Ben geziye gelebilirsem inşallah yolu büyük ölçüde biliyor olacağım inegöl'e hiç gitmediğim halde...
Herkes yolu bilen vardır mantığında olmadan yolu öğrense sıkıntlıl kilometreler yerini keyifli turlara bırakır.

:bounce:Kesinlikle katılıyorum ancak çok vaktim olmadığından(ev,eş,çocuk,iş vs)ben uğraşamıyorum,bizler için incelemeyi yaptıktan sonra mümkünse yol haritasının bilgisayar çıktısını al,bir tanede bende bulunsun.Ben gezilerde boşta kalan elimle,bu konuda sana yardımcı olurum,özcan yine yol kaptanı olur.Bizde yol gösterici ve rehber olarak,gerekli zamanlarda gerekli müdahaleleri yaparız(Senaryoya bak abi yazdım oynadım,bana ne oluyorsa:cyclopsan)...:cat::cat:

Merhaba hocam Fizde kızık, Cumalı kızık, Kestel Şelaleyi iyi biliyorum fakat siz genede beni en öne geçirmeyin Heyecan yapıyorum sonra bildiğim yolu geçiyorum :) Batunun dediği gibi bozüyükte almayalım soluğu sonra :) Geçen gezidede kemalpaşa'ya baya yaklaştırmıştım arkamdakileri :)

:bounce:Bizde seni rehber değil danışman yaparız,yolları danışır konuşur gidişatı ayarlarız.Sen Eceyi getir yeter:wiinkk:

:bounce:Askere giden arkadaşı tanımıyorum ama Önce Allah'a sonra Vatana emanet ol,tez zamanda aramıza katıl:)..

yada hiç cebelleşmeyip GPS'ten baksak, outdoor gps yada gps'li telefonu olan öne geçer olur biter

arkadaşlar gidiyorsak ben listeyi yazayım hemen elimden başka birşey gelmeyecek anlaşılan :)

Özcan kaptan geç öne, Nevin hocam çayınızı haritanızı alın, sedici sende nolur nolmaz sök doblodan gps i tak cbr'a :queen:

10.07.2011 OYLAT GEZİSİ LİSTESİ
1. Gökhans16cbr (CBR125R)
2.

ben en çok yeni amblemi beğendim, eskisi siyahbeyaz film gibiydi fotokopi çekmiş gibi. Yenisinde ayyıldız ve zincir işlenmesi hoş olmuş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar