[Bursa - MT]

Yok gökhan yok eren iyice sıyırdı kafayı motorla :mrgreen: Napıcaz bilmiyorum . Geçen gecede yatağında kask'la uyuya kalmış :queen:

Durum gerçekten vahim

Gökhan abi kankalarımla alakası var ama motor olsun her daim uyurum ama rüyalarımda asla

Bana acil A2 ve bi motor lazım fazlası olan versin :))

Durum gerçekten vahim

Gökhan abi kankalarımla alakası var ama motor olsun her daim uyurum ama rüyalarımda asla

Bana acil A2 ve bi motor lazım fazlası olan versin :))

Sen bir kaç fırın ekmek daha ye o zamana kadar benimki kalır zaten sana merak etme :queen:

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Haftaya Edremit'e gidek mi?festival var diyorlar.Aynı günlerde az ilerde de rock festivali var.

Dostum bi oylat'a gidemedik edremite kimse gelmez bence. Birde edremitteki rock fest. akçay'ın dalyan plajında oluyo daha önce katıldım ben en az 3 gün sürüyo o kadar kalamayız zatende akşam 21:00'den sonra hayat oluyo ünlü gruplar çıkıyo git gece yarısı dön yaş gibi geliyo bana :)

Bursa MT ailesi keyifler nasıl.iyidir inş bakıyorumda forum baya canlı yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgelmişler 14 ay sonra tanışmak dileğiyle sağlıcakla kalın şafak karanlık :)

:) vatan bana bursa size emanet abi :) bu arada 30 oğustosta tv ye bakın eblki görürsünüz abi meclıs önünde tören yaparken :)

saolasın kardeşim inş abucanak biter :) ankarayada beklerım burayada gaz açın :) madv batuhan bro sanada duyurulur ankara iyidir ya :)

Angara Angara güzel Angaraaaa, seni görmek ister her bahtı karaaa :flower:

gelcez gelcez oraya da :)

beklerım kardeşim :)

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

vayy haktan 2 he :D olum ben teleferiğe çok gidiyorum evet 10 yıl orda oturdum arkadaşlarım orda z youl maceralarımı biliyonuz zaten :D:D:D

way haktan kardeşim napıyonya :) inş. Geliriz aga seni görmeye bi bakımları yapalım da :) hadi allaha emanet kardeşim

Bİ kaç fırın ekmek yemekle motorun bana kalıcaksa amca değil bi kaç fırın komple besaşı yerim :D
Sen bir kaç fırın ekmek daha ye o zamana kadar benimki kalır zaten sana merak etme :queen:

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Dostum bi oylat'a gidemedik edremite kimse gelmez bence. Birde edremitteki rock fest. akçay'ın dalyan plajında oluyo daha önce katıldım ben en az 3 gün sürüyo o kadar kalamayız zatende akşam 21:00'den sonra hayat oluyo ünlü gruplar çıkıyo git gece yarısı dön yaş gibi geliyo bana :)

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Yeni olması bi şeyi değiştirmez sonuşta bi gereçtir bu motora binerken giyilmeli e rüyalarımda motordan inmediğim için kaskla yatmam pek anormal bi durum değil aslında :)
kaskı da yeni ama ondan olsa gerenk amcası :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar