[Bursa - MT]

hiç yolcu otobusunde yolculuk yaptınmı bilmem onlarda hız sınırı var 85 km yi geçmıyolarr gösterge 85 km de ama hiç 85 le gdyo gibi grünmuyor.

nactrem98 hoş geldin kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

arkadaşlar motosikletteki hız göstergesiyle arabadaki hız göstergesi aynı değilmiş. öyle duydum. örneğin araba ve motosikletin hız göstergeleri de aynı anda 100 ü gösterdiği zaman arabaya göre bu 70 civarı oluyormuş??? acaba bunun ne kadarı doğru????

Bende çin motoru vardı onda da tam 20km oynuyordu cbr aldıktan sonra da merak edip bir arabayla karşılaştırdım 2 3 km az gösteriyor benim motor :)

Arkadaşlar merhaba,

Ben aranıza yeni katılıyorum ve Bursa'da da yeniiyim, hazır havalar ısınmış, sezon açılmışken:) motoruma bakım yaptırmak istiyorum. İyi, kaliteli ve uygun bir motor ustası varmı tavsiye edebileceğiniz?

151rs nin sıfırını alana kadar cbr 125r al pişman olmazsın yada ybr al. Göktuğ hoşgeldin motorun ne?

gökhan dün çalı kavşağında arkandan ritmik sellektör yapan arabayı biryerden tanıdın mı :queen:

gel.. ne olursan ol yine gel.. ister chopper ol ister ss ister scooter ister commuter...

olum yok mu fazla ehliyeti olan yangınlardayım lahn :)

dün akşam toplantı cacık oldu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------

gel.. ne olursan ol yine gel.. ister chopper ol ister ss ister scooter ister commuter...

olum yok mu fazla ehliyeti olan yangınlardayım lahn :)

yananu görür allah :queen:

Arkadaşlar bilen yardım edicek olan yokmu, sorumu tekrarlayım iyi, güvenilir ve hakkından fazlasını aramayan bir motor ustası varmı bildiğiniz?

bursa cross var panayırda genelde herkes Şukla olarak tanır Remzi Şukla, hakkında duyduğum yorumlar iyi yönde

beyler biliyorsunuz bu havalar benim havam yağmuru gördüm dayanamayıp atladım cıbırıma :) haktanla, batu (gt250r) ı dövmeye diye çıktım yola bir baktım k.sanayiden yukarı doğru bayıra sarmış bir motor dururmuyum yetiştim arkasından baktım cıbır 10 geçtim sonra yawaşladım geldi yanıma. Dedim çek sağa, durdu baktım saçlar çıkıyor askın altından eyvah dedim 2. Vaka geliyo :) neyse bu erkekmiş mert adından benle yaşıt bir arkadaş muhabbeti kurduk gruba dahil ettik cıbırcılar 3 diğerleri 1 :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

muhabbeti nereye bağlayacaktım nerde bıraktım yaw. Haktanı aldım batu (gt250r) ekti neyse geldik yeşil bahçede nargile keyfi yapıyoruz gelmek isteyenler gelsin :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum motosiklet nete eskilerdenim denebilir bi delmece gezimiz olmuştu varmı o guruptan hala takip eden arkadaşlar.Ve yeni olan arkadaşlarıda tanımak isterim.Bu arada bi iki haftaya yeni bi delmece gezisi düzenlemeyi planlıyorum haberiniz ola gelmek isteyenlerden fikirlerini yazmalarını bekliyorum.

Aynen öyle delmece yaylası gemlik kumla yolundan çıkılıyor dipsiz göl ve şelalere kadar ilerliyoruz orada güzel bir piknik yaparak top oyunları oynuyoruz.geçmişteki sayfalara bakarsanız daha detaylı fotolarlar geçmişte yaptığımız gezi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar