sahalara dönüş mü yaptın mali :queen::cat:
beylerr bii akşam bi toplanalım bi konusalım bi düzene sokalımm bulusma günlerini konusup tartışalım...
hoşgeldin mehmet (adaş)motorculuğa yeni başladın ve motorun 1000RR waybe nasıl bir başlangıçtır bu:queen::queen::queen::queen:selamın aleyküm arkadaşlar ben mehmet aranıza bu akşam katıldım motorculuğada yeni başladım aktivitelerinize her zaman bende katılmak isterim..
selamın aleyküm arkadaşlar ben mehmet aranıza bu akşam katıldım motorculuğada yeni başladım aktivitelerinize her zaman bende katılmak isterim..
selamın aleyküm arkadaşlar ben mehmet aranıza bu akşam katıldım motorculuğada yeni başladım aktivitelerinize her zaman bende katılmak isterim..
A.s kardeş hoşgeldin hızlı başlangıç yapmışsın hayırlısı diyelimyarın akşam herkesi toplayalım o zaman kimler geliyor?
29.03.2011 Motostyle cafe toplantısı listesi. ..
1. Gökhan Sakin (cbr125r)
Hatırladığım kadarıyla
Buluşma Günü = Çarşamba
Buluşma Saati = 18:30
Buluşma Yeri = Motostyle Pol Cafe
olarak kararlaştırmıştık. Hafta sonu yapılacak gezilerin planlamaları, tanışma ve kaynaşmaları buluşma yerinde yapıp, hafta sonunu yol yapmaya ayırmıştık. Samimi arkadaşlarınızla başka günler buluşup gezebilirsiniz tabii ki ama genel toplantının yerini,gününü ve saatini herkes kafasına göre değiştirmesin lütfen.
hoşbulduk arkadaşlar sağolun hepiniz evet hızlı başlangıç oldu 600f arıyordum aslında olmadı kısmet 1000'likmiştam olarak hangi günlerde bi araya geliyorsunuz? mekan pol'mu sürekli?
95 oktan benzin litre fiyatı bugün itibariyle 4.14 tl olmuştur. herkese kolay gelsin.
30-50 km/h arası motosikletrin en az yaktığı hızmış. böyle giderse 30'la gitmeye devam...
hoşbulduk arkadaşlar sağolun hepiniz evet hızlı başlangıç oldu 600f arıyordum aslında olmadı kısmet 1000'likmiştam olarak hangi günlerde bi araya geliyorsunuz? mekan pol'mu sürekli?
ne o la mors alfabesiyle mi anlaşıyosunuz nokta nokta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
ben takılmam senle arkadaş, arkasından ağlanacak adam aramıyoruz biz