[Bursa - MT]

selam millet.. sayfaya bakmayalı kalabalıklaşmışız.. yeni katılan arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz.. kalabalık olunan bir çay sefasında banada ulaşmayı ihmal etmeyin ayaküstü bi çay içip görmeye kaçabilirim sanırım..

Tekerler düz bassın..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:51 ----------

bu arada devamlı çalışacak bir kuryeye ihtiyaç var etrafında kuryelik yapabilecek biri olan varsa bana cepten ulaşırsa sevindirik olurum..

ek iş arıyorum abi vardiya saatlerim dışında olur mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:07 ----------

B+A2 ehliyetim mevcuttur :) hatta A3 de var (A3 = tek teker) :) bu arada toplantı ne zamana ertelendi beyler?

beylerr dün akşam hava çok kötüydü ve malum bi kaç seebten dolayı çıkamadım buda konusalım kararlastıralımm herkesin bi fikrini alalım?

eyvallah kardeşim ehliyet ne durumda senin? Bu arada beyler bu hafta sonu benim underground garajın yapımına başlıyorum haberiniz olsun dostarı beklerim yardıma :)

dosya çıktı geçen hafta ama gidip ehliyeti alamadım daha kısmet olmadı zaten havalar da çok sıcak olmadığından sıkıyorum dişimi birkaç gün daha :)

çıkar artık ehliyetide bi ıslatalım aga yarından itibaren havlalar açıyomuş :)gökhan kardeşim pazar günü inegölden motorcu arkadaşlarım gelebılırr onları ağırladıktan sonra yardıma gelırım ;)

batu al artık olum hafta sonu gezem cıbırlarımızla yaw :) vay misafir geliyo haberimiz yok öyle mi haktan bey alacağın olsun küstüm :(

batu al artık olum hafta sonu gezem cıbırlarımızla yaw :) vay misafir geliyo haberimiz yok öyle mi haktan bey alacağın olsun küstüm :(

kardeşim daha tam kesin değil kesın olsun merak etme programımda sende varsın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

beyler beşevler nilüfer civarlarında imkb lisesi varmı bilen varmıı varsa adres alabılırmıyım acill.

3. Fatih Akkoca demek isterdim ama:
1 haftaya sınavlar başlıyor
2 cbr'm yok 151 rs'em var
3 motor tamircide

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------

kask da ki çizikleri nasıl giderebilirim? o tarz bi onarım yapan bi yer var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar