misafir kabul edermisiniz dedik ama sesçıkmadı değerli bursalı sürücüler![]()
Hadi gelin, neyi bekliyorsunuz?
misafir kabul edermisiniz dedik ama sesçıkmadı değerli bursalı sürücüler![]()
Hadi gelin, neyi bekliyorsunuz?
özcan arkardaşım biz bilecik osmaneli deyiz gerci daha dün gemlikten bi motor alımı yaptık bi abimize bursa il sağlık müdür yardımcısı cbr 600 f aldık sabah bursada idik ama nasip ben daha dün akşam forum sitenize üye oldum hayırlısı diyelimburada bi kaç arkadaşız bieciktende var bi kaç arkadaş bundan sonraki planlarınızda bulunmak isteriz.. saygılar
bursalı arkadaşlar faaliyetlerinize katılmak isteriz...
ilk olarak hoş geldin arkadaş. ben de 151 rs kullanıcısı olarak 151 almanı istemem. sıfırını bilmem ama benim motor 13 bindeydi 07 model 900 liraya aldım. 151 rs üst geçitlere giderken kavşaklarda dönmez, görüntü yok dikkate alınmazsın, küçük tekerlek olduğu için doğal olarak çok sarsar yolda.
eğer o tip bi motor alacaksan yine mondialin 150 zat ı var. bizim burda var bi tane ben alacaktım ama aile izin vermiyor. 06 model 6700 de garaj motoru. o tip bişey al derim. hem görüntü maxi scooter. düşünürsen yardımcı olurum. fiyatı da 1200 civarı...:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
gökhans16cbr kardeşim motorunu bana satar mısın?
Buyurun gelin kapımız herkese açık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
2sene sonra belki kardeşim ya ben aşığım cıbırıma![]()
teşekkürler inşallah görüşeceğiz sakarya izmit bilecik bursa neden geniş bi aile olmayalımki ?
İbrahim(poseidon23), benim yanıma eşimi de ekle. gelme durumu belki olarak kalsın. Arka fren balatası bitti,canttan yiyorum şu an. inşallah bi an evvel yenisi gelir de geziye dahil olurum.
Çarşamba akşamı Motostyle da herkesi görmek istiyorum. Yeni arkadaşlarla ta tanışmış oluruz. Gelmeyene tek ayak üstünde tek teker yaptıracam ona göre.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
Haktan ile çaylanmaya gidiyoruz. 10 dk. sonra motostyle deyiz. Gelmek isteyenler buyursun.
özcan arkardaşım biz bilecik osmaneli deyiz gerci daha dün gemlikten bi motor alımı yaptık bi abimize bursa il sağlık müdür yardımcısı cbr 600 f aldık sabah bursada idik ama nasip ben daha dün akşam forum sitenize üye oldum hayırlısı diyelimburada bi kaç arkadaşız bieciktende var bi kaç arkadaş bundan sonraki planlarınızda bulunmak isteriz.. saygılar
motoru olmayıta gitmek isteyen arkadaşlar varsa ben arabayla gelip beraber gidebiliriz öyle bir durumda...Gökhanla da anlaştık tabi de eğer motorsuz olan 2 3 kişi çıkarsa düşünülebilir...
çok iyi olur bilecikten gelmeye çalışacağım arkadaşlarımla birlikte hava müsait olursa ve gideceğimiz yollar gelmek isteriz .. Saygılar sevgiler.
Pazar sabahı nöbetten çıktığım gibi allah nasip ederse gemlik özdilekteyim yamaha r6 var ama sıkıntı olmaz sanırım günü birlik bi gezi olacağı için bi kaç yiyecek içecek onuda muhtemelen sizinde dediğiniz gibi özdilekten alırım. Ondan sonrasıda sizde büyük bi terslik olmazsa ismimi yazabilirsiniz. Hürmetler![]()

Birde arkadaşlar delmece yalova tarafında biz orhangazi tarafında olacağız oradan geleceğiz gemlik özdilek e bi irtibat numarası olabilirmi ....olursa nasıl olur..saygılar![]()