tamam abi de yanlış anlaşılmasın ben motor ehliyetimi 17 yaşımda yani geçen sene aldım bu almakta olduğum araba alayım da dursun bir kenarda:mrgreen:
aleykümselam Rıfatım.Bende kendimi kayıplara vurup yeniden piyasaya çıktım dün.İyiki de grubun içindeymişim.Güzel nezih bir gün geçirdik.Gelmeyen arkadaşlarımız;mangalda eşsiz sucuk keyfini,hoş güzel köy yollarında km yapmayı,Sedat kardeşimizin dedesinin bize tahsis ettiği minyatür villasında :wiinkk: denize bakma keyfinden mahrum kalmışlardır...çalışmasamda gelsem yahu şu gezilere. çok özeniyorum ama nafileyaz ortasında rahatlayağım inşallah. bu arada nevin hocanın eşinin ismi faruk abi diye hatırlıyorum. benden de selam
![]()
a.s Özgür'üm görüşmeyeli çok oldu .....feromen nickli üye yazman yeterli olur... İsme o kadar gerek yok tanışırsınız, bendende selam söylersiniz...
hani kota sorunun olmasa hiç kopmayacaksın:queen::queen::queen: askerliğe bak :queen::queen::queen:
eh işte biraz anlarız muhabere işlerinden , ne de olsa askerliği santralci olarak yedik.:cat::queen:
hayırlı olsun mami , plakan (284) güzel de motorun nedir?:queen: neyse, sıkma canını , sayılı gün geçer. bak başladığında şafak kaç diyordun , şimdi kaç kalmış:rendeer:
rifat, o gün seninle haberleşemedik, çünkü saat 14 gibi yola koyulduk, yoksa napar eder arardım seni.
Evet 5 motor vardı iki tane cross bir tane mavi scooter, bi tane gri chopper seyhan galiba arkamdan baya geldi ovalla diğerini hatırlayamadım. Ama sizdiniz demek
Neyse bir daha ki sefer durup tanışırız... Ben de baya bir viraj yapmış oldum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------
Ya bi de bişi soracam bu forumun saati neden böyle geri?
Öncelikle geziye katılan bütün arkadaslara cok tesekkurler
ne yalan söyleyeyim köy yolları daha güzeldi dönüşü eskel , trilye , kumyaka üzenden bizi daha cok yordu .......
sedat'a bidahaki sefere dedene sor anahtarı bahce kapısının ustunden atlamak zor hehehe
Pınar abla nerdesin sen ya özletme kendini bu kadar
Bunlarda Fotograflar ........
![]()