bende bugün işteydim kaçırdık geziyi ama cumartesi eşkel ayazma yaptık salvanoyla
pazar gelemeyeceğim için.
hepinize iyi eğlenceler
Katılımın az olmasına rağmen(5 motor 8 kişi)oldukça zevkli ve güzel bir gezi oldu,Sedat'a ve henüz tanışamadığımız dedesine teşekkür ediyoruz yazlıklarını bize açtıkları için(aslında biz tellerden tırmandık anahtarı bulamayınca:cherry
ve dalından koparıp bize çilek yeme imkanı tattırdıkları için:cat:
aga yazın yol oluyo ama orası:mrgreen:Aynen hocam bende çok eglendimalerji olmam dışında tabi
Şu an çok mutluyum burun spreyimede ulaştım artık nefes alabiliyorum
Sedata tekrardan teşekkürler ama biraz yol kavramı acayipti arkadaşın
:mrgreen:
aga yazın yol oluyo ama orası:mrgreen:
Resmini çekmediğime uzluyorum şu an o yazın yol olan yerinOrayı bütün MT görmeliydi bence :mrgreen:
ERDEM abi bugün senin motorun aynısından gördüm hatta lambalarda arka arkayaydık o sen değildin demi kask yoktu gözlük vardı mesken taraflarında

baya güzel geçmiş anlaşılan bu seferkini bende kaçırdım bidahakine işallah katılırım ee resimler nerde![]()
Arkadaşlar bugün galiba Trilyede karşılaştık ve bir süre Mudanya' ya kadar beraber gittik. Ben ailemleydim onlar beni arabayla takip ediyorlardı onlar sizlermiydiniz????
Nesi varmış yahu yolun,yer yer yarıklar,oluk oluk oyuklar,ta orta yerinde biten sarı bitkiler he birde bir zamanlar fay hattı geçmiş te aniden kırılıp deprem oluvermişçesine başkalaşım haline gelmiş kanallar haricinde gayet iyiydi...:cherry::cat:
He Mami bir ara Siirte kaç günde gidilir,gidilse ne olur,olursa ne zaman çıkılır gibi muhabbetlerimizde dönmedi değil hanii ama heralde bu yaz olmaz,3 yıl sonrasının yazına karar kıldık baktıkki sen olmayacaksın caydık::salut::cherry:
hani kota sorunun olmasa hiç kopmayacaksın:queen::queen::queen: askerliğe bak :queen::queen::queen:Yok abi Allaha şükür cok rahatim. Daha iyisi olamazdı yani. Netede cepten giriyorum. Biraz kota sorunu oluyo ama. Idare ediyorum. Kota dan dolayı 2 gündür giremiyodum. Bu arada mandallama falan çakıyoruz galiba biraz. Arada yapiyoz zaten. Şafak söylemeler falan. Bu arada bişey kalmadı yaa284
baya güzel geçmiş anlaşılan bu seferkini bende kaçırdım bidahakine işallah katılırım ee resimler nerde![]()

buarada ehliyet geliyo mu gelmiyo mu? yoksa bozuşcaz birgün :cherry: