[Bursa - MT]

:)Katılımın az olmasına rağmen(5 motor 8 kişi)oldukça zevkli ve güzel bir gezi oldu,Sedat'a ve henüz tanışamadığımız dedesine teşekkür ediyoruz yazlıklarını bize açtıkları için(aslında biz tellerden tırmandık anahtarı bulamayınca:cherry:) ve dalından koparıp bize çilek yeme imkanı tattırdıkları için:cat:

Aynen hocam bende çok eglendim :) alerji olmam dışında tabi :p Şu an çok mutluyum burun spreyimede ulaştım artık nefes alabiliyorum :) Sedata tekrardan teşekkürler ama biraz yol kavramı acayipti arkadaşın :p :mrgreen:

:)Katılımın az olmasına rağmen(5 motor 8 kişi)oldukça zevkli ve güzel bir gezi oldu,Sedat'a ve henüz tanışamadığımız dedesine teşekkür ediyoruz yazlıklarını bize açtıkları için(aslında biz tellerden tırmandık anahtarı bulamayınca:cherry:) ve dalından koparıp bize çilek yeme imkanı tattırdıkları için:cat:

Yapmayin hocam yaa. Yoklugum bu kadar hissediliyormu :-D

Ben ki bu motorcu ihtiyar zat,boğaz bayremdere malkara kurşunlu güzergahında 30 km yürüyüş yaptım.(cumartesi günü)ayaklarım,bacaklarım sanki benim değildi bugün öğlene kadar.

Göbeğim çoook büyüdü eritmeye çalışıyorum.

Ya motoru değiştireceğim,ya göbeği eriteceğim.

Başka yolu yok......

ERDEM abi bugün senin motorun aynısından gördüm hatta lambalarda arka arkayaydık o sen değildin demi kask yoktu gözlük vardı mesken taraflarında

Resmini çekmediğime uzluyorum şu an o yazın yol olan yerin :p Orayı bütün MT görmeliydi bence :mrgreen:

:)Nesi varmış yahu yolun,yer yer yarıklar,oluk oluk oyuklar,ta orta yerinde biten sarı bitkiler he birde bir zamanlar fay hattı geçmiş te aniden kırılıp deprem oluvermişçesine başkalaşım haline gelmiş kanallar haricinde gayet iyiydi...:cherry::cat:

:)He Mami bir ara Siirte kaç günde gidilir,gidilse ne olur,olursa ne zaman çıkılır gibi muhabbetlerimizde dönmedi değil hanii ama heralde bu yaz olmaz,3 yıl sonrasının yazına karar kıldık baktıkki sen olmayacaksın caydık::salut::cherry:

Son düzenleme:
baya güzel geçmiş anlaşılan bu seferkini bende kaçırdım bidahakine işallah katılırım ee resimler nerde :)

Arkadaşlar bugün galiba Trilyede karşılaştık ve bir süre Mudanya' ya kadar beraber gittik. Ben ailemleydim onlar beni arabayla takip ediyorlardı onlar sizlermiydiniz????

ya lastikleri sekiz çiken iki arkadaşımız vardı:mrgreen:bi cross bi enduro:mrgreen:grubta öyle bişey gördüysen bizizdir:queen:

Evet 5 motor vardı iki tane cross bir tane mavi scooter, bi tane gri chopper seyhan galiba arkamdan baya geldi o:) valla diğerini hatırlayamadım. Ama sizdiniz demek:) Neyse bir daha ki sefer durup tanışırız... Ben de baya bir viraj yapmış oldum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

Ya bi de bişi soracam bu forumun saati neden böyle geri?

ERDEM abi bugün senin motorun aynısından gördüm hatta lambalarda arka arkayaydık o sen değildin demi kask yoktu gözlük vardı mesken taraflarında

yok abi ben değildim. zaten ben kasksız dolaşmıyorum prensip olarak. benim motorun aynısı değildir, zannetmem, çünkü benimki siyah kaplama. yani bakınca yeşil değil siyah olarak görüyosun :)

buarada ehliyet geliyo mu gelmiyo mu? yoksa bozuşcaz birgün :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

benim motor tam olarak böyle birşey:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 AM ----------

baya güzel geçmiş anlaşılan bu seferkini bende kaçırdım bidahakine işallah katılırım ee resimler nerde :)

Pınar Abla bende fotograf makinası vardı ama o kadar çok eglendik ki fotograf çekmeye ne vaktimiz oldu ne de fotograf çekmek aklımıza geldi. ama elimizde tabiki de birkaç fotograf ve video mevcut.

bende olan birkaç fotoyu yüklüyorum şimdi ve blue_dolunay zekeriyanın arkadaşı sedat'ın, artçım iken çekmiş oldugumuz videoyu da ondan bekliyoruz. tabiki faruk abi de bikaç tane fotograf karesi aldı, arkalarından giderken yakaladım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 AM ----------

Arkadaşlar bugün galiba Trilyede karşılaştık ve bir süre Mudanya' ya kadar beraber gittik. Ben ailemleydim onlar beni arabayla takip ediyorlardı onlar sizlermiydiniz????

evet hocam, onlar bizlerdik. ama tabi nerden bilelim dimi yoksa durur muhabbet ederdik..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:28 AM ----------

ya bu arada hakkaten Ümmet Abi' yi mi gördük? birisi bunu açığa kavuşturabilir mi??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 AM ----------

Ve tabiki bize ev sahipliği yapan sedat kardeşimize de teşekkür ediyorum, çok güzel bir mangal keyfi ve organik çilek sefasının üzerine bizleri deniz kenarında çay içmeye götürdüğü için.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 AM ----------

keşke dönüş yolunda 15cm'lik çukura girmeseydim de güzel güzel sefamıza devam etseydik. günün tek hasarı benim motosiklette oldu, jantı birazcık yamulttum:) ama neyse ki marmara denizine düşen suya yatan kimse olmadı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 AM ----------

işte bu da bugünün bende olan fotoları :) :
http://rapidshare.com/files/236875926/ayazma.rar.html

:)Nesi varmış yahu yolun,yer yer yarıklar,oluk oluk oyuklar,ta orta yerinde biten sarı bitkiler he birde bir zamanlar fay hattı geçmiş te aniden kırılıp deprem oluvermişçesine başkalaşım haline gelmiş kanallar haricinde gayet iyiydi...:cherry::cat:

:)He Mami bir ara Siirte kaç günde gidilir,gidilse ne olur,olursa ne zaman çıkılır gibi muhabbetlerimizde dönmedi değil hanii ama heralde bu yaz olmaz,3 yıl sonrasının yazına karar kıldık baktıkki sen olmayacaksın caydık::salut::cherry:

Abla o zamana kadar benim askerlik zannediyorumki biter. Olmadi rifatin yanına falan gideriz topluca :p

Yok abi Allaha şükür cok rahatim. Daha iyisi olamazdı yani. Netede cepten giriyorum. Biraz kota sorunu oluyo ama. Idare ediyorum. Kota dan dolayı 2 gündür giremiyodum. Bu arada mandallama falan çakıyoruz galiba biraz. Arada yapiyoz zaten. Şafak söylemeler falan. Bu arada bişey kalmadı yaa :p 284
hani kota sorunun olmasa hiç kopmayacaksın:queen::queen::queen: askerliğe bak :queen::queen::queen:

eh işte biraz anlarız muhabere işlerinden , ne de olsa askerliği santralci olarak yedik.:cat::queen:

hayırlı olsun mami , plakan (284) güzel de motorun nedir?:queen: neyse, sıkma canını , sayılı gün geçer. bak başladığında şafak kaç diyordun , şimdi kaç kalmış:rendeer:

Öncelikle geziye katılan bütün arkadaslara cok tesekkurler
ne yalan söyleyeyim köy yolları daha güzeldi dönüşü eskel , trilye , kumyaka üzenden bizi daha cok yordu .......
sedat'a bidahaki sefere dedene sor anahtarı bahce kapısının ustunden atlamak zor hehehe

Pınar abla nerdesin sen ya özletme kendini bu kadar

Bunlarda Fotograflar ........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar