sport touring tavsiyesi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi eski usul dönerede laf edilmez ama ya. Tavuk döner candır. :)
Sana eski usul geliyor olabilir ama benim cocuklugumda tavuk doner yoktu. Sonradan et donefe ucuz alternatif olarak cikti. Pis esnaflar icine deri meri ne varsa basardi. O zamanlar tavuk doner = fakir😂
Sonra bazi bazi tavuk donercilerin vitrininde "derisiz" diye yazmaya basladi.
Bu gunlerdeki fiyatina bosey diyemiyorum, gramaj bazinda dunyanin en pahali et donerini yedigimiz memlekette tavuk doner de aldi basini gitti ama bence kar marji et donerden daha fa,ladir kesin.

Motosikleti
Ns200 15"
Sana eski usul geliyor olabilir ama benim cocuklugumda tavuk doner yoktu. Sonradan et donefe ucuz alternatif olarak cikti. Pis esnaflar icine deri meri ne varsa basardi. O zamanlar tavuk doner = fakir😂
Bu gunlerdeki fiyatina bosey diyemiyorum, gramaj bazinda dunyanin en pahali et donerini yedigimiz memlekette tavuk doner de aldi basini gitti ama bence kar marji et donerden daha fa,ladir kesin.
Yaşım 21 abi o dönemi bilemem ama bana göre eski usul. :)

Yaptığım kuryelik döneminden ötürü gıda sektöründe ne kadar pislik ve ne kadar kötü şeyleri şahit olduğum için kolay kolay dışarıdan yemek yemem, döneri ise sabit yerlerden yerim.

Et döner kıyma ise oda sıkıntı çünkü sakat at vb. şeyler koyulabiliyor.

Yaprak et döner bana göre en sağlıklısıdır, ama hazırlayan ustaların hijyenleride yerlerde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gyro demeleri güzel tabi, insan "donerakis" demelerini bekliyor :)
Bilmeyenler için; Ğiro diyorlar. Cayro değil. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet tavuk döneri hep hakir görmüşüzdür. İlk çıktığında "bu ne saçmalık" demiştim. Esasen şawarma versiyonu bayağı iyi hakkını yemeyelim ama kalsın yani.

F54

1- Ayaklarım yere değecek.
2- Her koşulda çok az yakacak.
3- Son hızı Hayabusadan yüksek olacak.
4- 0-200 ü Ducati Diaveli tokatlayacak.
5- Yinede az yakacak
6- Satışa koyduğumda , aldığım fiyatın üzerinde bir fiyatla 10 dk da müşteri bulacak.
7- Servis bakım ücreti 3 tavuk döner den daha pahalı olmayacak.
8- Az yakacak
9- GS den daha konforlu olacak yol üzerindeki pürüzleri asla hissetmiyecek
10- M1000RR dan daha iyi yol tutacak.
11- Arazide 10 kaplan gücünde olacak
12- 250 ile giderken rüzgar hissettirmeyecek
13- Kaza yaparsam parçaları anında bulunur ve çok ucuz olacak
14- Az yakacak
15- Orta sehpa , sis farı extra cam , üçlü çanta seti motorun üzerinde gelecek , ekstar ücret ödenmeyecek.
16 - Az yakacak.
17- Çok hafif olacak.
18- Rosso Süper Corsa lastikler ile gelecek.
19- Her türlü ıslak çamurlu buzlu arazide kaymadan ilerleyecek.
20- Ön tekerde en az çift disk olacak ( 3,4,5 vs kabul)
21 - Az yakacak
22- A2 ile kullanılabilecek
23- Koltuğunda 6 saat yolculuk sonunda bile konfor azalmayacak.
24- Az yakacak
25 - Fiyatı iki çuval patatesten daha fazla olmayacak.
26 - Az yakacak ☺️

Bunca yıllık forum geçmişimde gözlemlediğim ideal motor beklentisi yukarıda. Eksik bir şeyler var ise lütfen tamamlayınız. Tek problem bu motorun henüz üretilmemiş olması.

Sevgilerimle
az yakacak takıntısı nedir abi sende ki ? sal abi motorü biraz yaksın

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tavuk döner pişmanlıktır, tavuk döner rezilliktir, hele her yerde satılan Hatay usulü bol soslu tavuk döner madrabazlıktır.

Döner dediğin etten olur, yaprak olur.
Kıyma döner de yalnızca çok kaliteli bursa iskender yapılan dönerse olur yoksa sıradan kıyma döner de tavuk döner kadar dandiktir diye ekleyeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gyro demeleri güzel tabi, insan "donerakis" demelerini bekliyor :)
Yunanistan'da dana döner diye sattıları kıyma döneri görsen bizdeki kıyma dönerlere, tavuk dönerlere nefis dersin. Çok değişik bir kıyma döner anlayışları var benim damak tadıma uymadı. zaten oralara kadar gitmişken döner fiyatına deniz ürünü de yenebiliyor ne gerek var dönere diyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar