sport touring tavsiyesi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi eski usul dönerede laf edilmez ama ya. Tavuk döner candır. :)
Sana eski usul geliyor olabilir ama benim cocuklugumda tavuk doner yoktu. Sonradan et donefe ucuz alternatif olarak cikti. Pis esnaflar icine deri meri ne varsa basardi. O zamanlar tavuk doner = fakir😂
Sonra bazi bazi tavuk donercilerin vitrininde "derisiz" diye yazmaya basladi.
Bu gunlerdeki fiyatina bosey diyemiyorum, gramaj bazinda dunyanin en pahali et donerini yedigimiz memlekette tavuk doner de aldi basini gitti ama bence kar marji et donerden daha fa,ladir kesin.

Motosikleti
Ns200 15"
Sana eski usul geliyor olabilir ama benim cocuklugumda tavuk doner yoktu. Sonradan et donefe ucuz alternatif olarak cikti. Pis esnaflar icine deri meri ne varsa basardi. O zamanlar tavuk doner = fakir😂
Bu gunlerdeki fiyatina bosey diyemiyorum, gramaj bazinda dunyanin en pahali et donerini yedigimiz memlekette tavuk doner de aldi basini gitti ama bence kar marji et donerden daha fa,ladir kesin.
Yaşım 21 abi o dönemi bilemem ama bana göre eski usul. :)

Yaptığım kuryelik döneminden ötürü gıda sektöründe ne kadar pislik ve ne kadar kötü şeyleri şahit olduğum için kolay kolay dışarıdan yemek yemem, döneri ise sabit yerlerden yerim.

Et döner kıyma ise oda sıkıntı çünkü sakat at vb. şeyler koyulabiliyor.

Yaprak et döner bana göre en sağlıklısıdır, ama hazırlayan ustaların hijyenleride yerlerde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gyro demeleri güzel tabi, insan "donerakis" demelerini bekliyor :)
Bilmeyenler için; Ğiro diyorlar. Cayro değil. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet tavuk döneri hep hakir görmüşüzdür. İlk çıktığında "bu ne saçmalık" demiştim. Esasen şawarma versiyonu bayağı iyi hakkını yemeyelim ama kalsın yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar