sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...) Çok kilometre yapmıyorsanız bu ort. 3-4 senede bire denk gelir. Öyle bir motosikleti kullanmak isteyen için katlanılır bir tutar olur. (Tabi yazdığım ölçekte kalsa...)

Bence birkaç yıl daha bekleyip yeni desmosuzların ikinci ellerine bakmak daha mantıklı olabilir @ADVMeraklısı, hem daha kullanışlı onlar.
50 80 yetkili servis fiyatıdır özel servislerde yarı fiyatına geliyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yani öyle olmalı çünkü 25k tutacak bir malzeme harcanmıyor o iş için. 25k işçiliğe verilebilir komple söküm değişiklik yapıldığında onu helal ederim ama iki takım şim, iki takım rulman ve iki takım kayışa 25k verilmez yani.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...)
Dediğiniz gibi işçilik çok zaman alıyor. 30 binde bir ya da 5 senede bir bu masraf gayet makul bence de.
Verdiğim fiyat yetkili servis fiyatı. Fiyatlar euro üzerinden belirlendiği için 50-80 arası diye tahmini söyledim.

Ducati monster görünüş ve ses olarak çok güzel motor ama selesi biraz fazla öne eğimli olduğu için erkeklerde uzun vadede sıkıntı yaratabilir.

Motosikleti
Dominar 250
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...) Çok kilometre yapmıyorsanız bu ort. 3-4 senede bire denk gelir. Öyle bir motosikleti kullanmak isteyen için katlanılır bir tutar olur. (Tabi yazdığım ölçekte kalsa...)

Bence birkaç yıl daha bekleyip yeni desmosuzların ikinci ellerine bakmak daha mantıklı olabilir @ADVMeraklısı, hem daha kullanışlı onlar.
Tahminen sene sonunda motor alabileceğim bazı mürvet işleri var da o vakte kadar deneyimlediğimi deneyimleyip sizden öğrendiğimi öğreneceğim sonra motorsuz yılım olmayacak inş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar