sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...) Çok kilometre yapmıyorsanız bu ort. 3-4 senede bire denk gelir. Öyle bir motosikleti kullanmak isteyen için katlanılır bir tutar olur. (Tabi yazdığım ölçekte kalsa...)

Bence birkaç yıl daha bekleyip yeni desmosuzların ikinci ellerine bakmak daha mantıklı olabilir @ADVMeraklısı, hem daha kullanışlı onlar.
50 80 yetkili servis fiyatıdır özel servislerde yarı fiyatına geliyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yani öyle olmalı çünkü 25k tutacak bir malzeme harcanmıyor o iş için. 25k işçiliğe verilebilir komple söküm değişiklik yapıldığında onu helal ederim ama iki takım şim, iki takım rulman ve iki takım kayışa 25k verilmez yani.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...)
Dediğiniz gibi işçilik çok zaman alıyor. 30 binde bir ya da 5 senede bir bu masraf gayet makul bence de.
Verdiğim fiyat yetkili servis fiyatı. Fiyatlar euro üzerinden belirlendiği için 50-80 arası diye tahmini söyledim.

Ducati monster görünüş ve ses olarak çok güzel motor ama selesi biraz fazla öne eğimli olduğu için erkeklerde uzun vadede sıkıntı yaratabilir.

Motosikleti
Dominar 250
Komple işçiliği bir ustanın en az yarım gününü alır. Dolayısıyla 15 - 25.000₺ arası zaten sırf işçiliği tutar. Parça maliyetinin o kadar fazla olmaması gerekir aslında. (Benim kafama göre 40-50.000₺ arası bir maliyet makul aslında...) Çok kilometre yapmıyorsanız bu ort. 3-4 senede bire denk gelir. Öyle bir motosikleti kullanmak isteyen için katlanılır bir tutar olur. (Tabi yazdığım ölçekte kalsa...)

Bence birkaç yıl daha bekleyip yeni desmosuzların ikinci ellerine bakmak daha mantıklı olabilir @ADVMeraklısı, hem daha kullanışlı onlar.
Tahminen sene sonunda motor alabileceğim bazı mürvet işleri var da o vakte kadar deneyimlediğimi deneyimleyip sizden öğrendiğimi öğreneceğim sonra motorsuz yılım olmayacak inş

Motosikleti
trident 660
farkli ai'lara kendi merak ettigim motorlari, belirledigim kriterlere gore puanlattirdim ve soyle raporlar verdi. giderek tiger sport 800e daha sicak bakmaya basliyorum ben de
claude
djh73ss.png
chatgpt
1ouz8z9.png

gemini
ia8i5wy.png

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
farkli ai'lara kendi merak ettigim motorlari, belirledigim kriterlere gore puanlattirdim ve soyle raporlar verdi. giderek tiger sport 800e daha sicak bakmaya basliyorum ben de
claude
djh73ss.png
chatgpt
1ouz8z9.png

gemini
ia8i5wy.png
Ben yine de yapay zekayı çok sallamadan sürerek deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sıralamada düşük puan almış Tiger 900 Gt Pro'dan sonra yüksek puan almış Tracer 7 sürdüğünüzde muhtemelen kütük sürüyormuşsunuz hissine kapılacaksınız.

Motosikleti
trident 660
Ben yine de yapay zekayı çok sallamadan sürerek deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sıralamada düşük puan almış Tiger 900 Gt Pro'dan sonra yüksek puan almış Tracer 7 sürdüğünüzde muhtemelen kütük sürüyormuşsunuz hissine kapılacaksınız.
ben de denemek isterdim ama cogu motorun zaten test surusu imkani yok, oldugunda da en az 2 senelik ehliyet isteniyor, benimki daha agustosta 1 sene dolacak

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Claude Tourismo Veloce'ye de city size kategorisinde en düşük puanı vermiş, halbuki bit kadar makine, Tiger Sport 800 ile hemen hemen aynı boyutlarda ve daha hafif. Saçmalamış komple.

Ben Tracer'ı tenekelikten elerim mesela. Şimdiye kadar bindiğim motorlar arasında en tel maşa / teneke hissi veren Tracer idi. (CB500F'im bile Tracer 7'den çok daha üstün bir kalite / malzeme hissi veriyordu...) @tommygun tıpkı dediğin gibi; bir Tiger ile Tracer'ı yan yana koyup üzerine binip bir de dokunmak lazım o farkı anlayabilmek için.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
1- Ayaklarım yere değecek.
2- Her koşulda çok az yakacak.
3- Son hızı Hayabusadan yüksek olacak.
4- 0-200 ü Ducati Diaveli tokatlayacak.
5- Yinede az yakacak
6- Satışa koyduğumda , aldığım fiyatın üzerinde bir fiyatla 10 dk da müşteri bulacak.
7- Servis bakım ücreti 3 tavuk döner den daha pahalı olmayacak.
8- Az yakacak
9- GS den daha konforlu olacak yol üzerindeki pürüzleri asla hissetmiyecek
10- M1000RR dan daha iyi yol tutacak.
11- Arazide 10 kaplan gücünde olacak
12- 250 ile giderken rüzgar hissettirmeyecek
13- Kaza yaparsam parçaları anında bulunur ve çok ucuz olacak
14- Az yakacak
15- Orta sehpa , sis farı extra cam , üçlü çanta seti motorun üzerinde gelecek , ekstar ücret ödenmeyecek.
16 - Az yakacak.
17- Çok hafif olacak.
18- Rosso Süper Corsa lastikler ile gelecek.
19- Her türlü ıslak çamurlu buzlu arazide kaymadan ilerleyecek.
20- Ön tekerde en az çift disk olacak ( 3,4,5 vs kabul)
21 - Az yakacak
22- A2 ile kullanılabilecek
23- Koltuğunda 6 saat yolculuk sonunda bile konfor azalmayacak.
24- Az yakacak
25 - Fiyatı iki çuval patatesten daha fazla olmayacak.
26 - Az yakacak ☺️

Bunca yıllık forum geçmişimde gözlemlediğim ideal motor beklentisi yukarıda. Eksik bir şeyler var ise lütfen tamamlayınız. Tek problem bu motorun henüz üretilmemiş olması.

Sevgilerimle

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S
1- Ayaklarım yere değecek.
2- Her koşulda çok az yakacak.
3- Son hızı Hayabusadan yüksek olacak.
4- 0-200 ü Ducati Diaveli tokatlayacak.
5- Yinede az yakacak
6- Satışa koyduğumda , aldığım fiyatın üzerinde bir fiyatla 10 dk da müşteri bulacak.
7- Servis bakım ücreti 3 tavuk döner den daha pahalı olmayacak.
8- Az yakacak
9- GS den daha konforlu olacak yol üzerindeki pürüzleri asla hissetmiyecek
10- M1000RR dan daha iyi yol tutacak.
11- Arazide 10 kaplan gücünde olacak
12- 250 ile giderken rüzgar hissettirmeyecek
13- Kaza yaparsam parçaları anında bulunur ve çok ucuz olacak
14- Az yakacak
15- Orta sehpa , sis farı extra cam , üçlü çanta seti motorun üzerinde gelecek , ekstar ücret ödenmeyecek.
16 - Az yakacak.
17- Çok hafif olacak.
18- Rosso Süper Corsa lastikler ile gelecek.
19- Her türlü ıslak çamurlu buzlu arazide kaymadan ilerleyecek.
20- Ön tekerde en az çift disk olacak ( 3,4,5 vs kabul)
21 - Az yakacak
22- A2 ile kullanılabilecek
23- Koltuğunda 6 saat yolculuk sonunda bile konfor azalmayacak.
24- Az yakacak
25 - Fiyatı iki çuval patatesten daha fazla olmayacak.
26 - Az yakacak☺️

Bunca yıllık forum geçmişimde gözlemlediğim ideal motor beklentisi yukarıda. Eksik bir şeyler var ise lütfen tamamlayınız. Tek problem bu motorun henüz üretilmemiş olması.

Sevgilerimle

En güzel deniz henüz gidilmemiş olansa, en güzel motor da henüz üretilmemiş olandır zaten.

Godot'yu beklemeye devam o halde.

☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar