[Bursa - MT]

resimlerde çok güzel olmuş gezinizde öyle bir daha ki sefere bir aksilik çıkarmak yok katılıyorum inşallah:pale:

tamam abi de yanlış anlaşılmasın ben motor ehliyetimi 17 yaşımda yani geçen sene aldım bu almakta olduğum araba alayım da dursun bir kenarda:mrgreen:

yok yahu biliyoruz motosiklet ehliyetinin oldugunu, yoksa sana gel gezelim der miyiz? ehliyetsiz kimse yok çok şükür aramızda (!) :cherry:

çalışmasamda gelsem yahu şu gezilere. çok özeniyorum ama nafile :( yaz ortasında rahatlayağım inşallah. bu arada nevin hocanın eşinin ismi faruk abi diye hatırlıyorum. benden de selam :)
aleykümselam Rıfatım.Bende kendimi kayıplara vurup yeniden piyasaya çıktım dün.İyiki de grubun içindeymişim.Güzel nezih bir gün geçirdik.Gelmeyen arkadaşlarımız;mangalda eşsiz sucuk keyfini,hoş güzel köy yollarında km yapmayı,Sedat kardeşimizin dedesinin bize tahsis ettiği minyatür villasında :wiinkk: denize bakma keyfinden mahrum kalmışlardır... :p
Bu arada Sedat'a ve dedesine teşekkürlerimi sunuyorum.Uzun süredir dalından Çilek yeme keyfini bizlere yaşattıkları için...Merak etme Dede;hele sen bir git evine biz seni yine ziyaret ederiz hemde bu sefer kapıdan girerek.....:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------

feromen nickli üye yazman yeterli olur... İsme o kadar gerek yok tanışırsınız, bendende selam söylersiniz...
a.s Özgür'üm görüşmeyeli çok oldu .....

23Mayıs Eşkel ve Ayazma Gezisi

arkadaşlar pazar günü beraber olamadık ne yazıkki; Ahmetin iş durumundan benimde eş durumundan :p olsun ama, Allah'a şükür hepimiz çok eğlenmişiz.

biz iki motor olduğumuz için sahil yollarında süratli bir sürüş gerçekleştirdik ve adranalin üst seviyelerdeydi, süperdi yani, hatta sırf bu sebeple dönüş yolunu bile buradan yapıp zevkimizi ikiye katladık :p
ama ne yazıkki deniz umduğum gibi temiz değildi :salut:, hiç yüzesim gelmedi.

resimleri şuan yükleyemiyorum, ilk fırsatta yüklerim.

hani kota sorunun olmasa hiç kopmayacaksın:queen::queen::queen: askerliğe bak :queen::queen::queen:

eh işte biraz anlarız muhabere işlerinden , ne de olsa askerliği santralci olarak yedik.:cat::queen:

hayırlı olsun mami , plakan (284) güzel de motorun nedir?:queen: neyse, sıkma canını , sayılı gün geçer. bak başladığında şafak kaç diyordun , şimdi kaç kalmış:rendeer:

Sorma abi yaa. Cep full acik full online :-D şafaklik bi problem yok ce abi. Geçiyo valla. Adama koyan sizlerden ayrı kalmak. Bu arada resimlerin boyutu büyük olduğu için burdan bakamıyorum. Indirincede cok kota yiyo. Anlayan bi arkadaş resimlerin anahatlarını seçip 640*480 boyutuna getirip rapidshare a yükleyebilirmi cepten bakacağım için boyutu azalmış olur...

Son düzenleme:
mami , gördün mü bak , mesele hemen hallolmuş... uzak olmak bazen de avantajlı :wiinkk:

fazla da duygu sömürüsü yapma, yeter:pr:
tamam , ağlamayan çocuğa mama vermezler ama , sürekli ağlayan çocuğa da artık pek hoş bakmazlar sanırım:wiinkk:

en iyisi mi sen oradaki güzel arkadaşlarla maceralarını anlat , biz de buradan askerlik günlerimize geri dönmüş olalım:cat: aklıma atrksiyon gelmiyor diyosan , ben sana önerilerde bulunurum:cherry:

resimlerrrrr

f0001.jpg

f0002.jpg

f0005.jpg

f0006.jpg

f0009.jpg

f0011.jpg

f0012.jpg

f0013k.jpg

f0016t.jpg

f0017m.jpg

f0018.jpg

f0019.jpg

f0020.jpg

f0021.jpg

f0022.jpg

f0023.jpg

f0028.jpg

f0033a.jpg

egerceayazmaz.jpg

bu kadar.

video isteyen arkadaş (adını unuttum özürdilerim), biraz geç oldu kusura bakma. yükleye bilirsin

http://rapidshare.de/files/47293191/Resim_016.avi.html

Son düzenleme:
bizde geçtik eğerceden ama durmadık orda:)sizinde geziniz güzel olmuş:cat:
bu arada bizim bide cep telefonlarıyla çekilmiş resimlerimiz vardı onlarıda yükleye bilirmiyiz:)

rifat, o gün seninle haberleşemedik, çünkü saat 14 gibi yola koyulduk, yoksa napar eder arardım seni.

Evet 5 motor vardı iki tane cross bir tane mavi scooter, bi tane gri chopper seyhan galiba arkamdan baya geldi o:) valla diğerini hatırlayamadım. Ama sizdiniz demek:) Neyse bir daha ki sefer durup tanışırız... Ben de baya bir viraj yapmış oldum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 PM ----------

Ya bi de bişi soracam bu forumun saati neden böyle geri?

Eet hocam onlar bizlerdik sendede fazer vardı galiba hatta montla kasklarımız aynıydı senle ordan dikkatimi çektin ama motorlarımız arasında baa fark vardı :p :mrgreen:

Erdem abi bu arada Ümmet pertikanı gördğümüzün kanıtı burda :)

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/59511-ersi-motorla-gezi-resimleri-4.html

Son düzenleme:
hazır mont demişken mont işini ne yaptın mert? bulabildin mi kafana göre birşeyler?

Öncelikle geziye katılan bütün arkadaslara cok tesekkurler
ne yalan söyleyeyim köy yolları daha güzeldi dönüşü eskel , trilye , kumyaka üzenden bizi daha cok yordu .......
sedat'a bidahaki sefere dedene sor anahtarı bahce kapısının ustunden atlamak zor hehehe

Pınar abla nerdesin sen ya özletme kendini bu kadar

Bunlarda Fotograflar ........

kanka fotolar cok guzel cıkmıs ellerıne saglık

IMG0020A.jpg
IMG0007A-1.jpg

İşte Picasso ve Mudanyalı
IMG0006A.jpg
IMG0010A.jpg
Mudanya Mirzaoba Köyü
Ruckerpark ve Blue Dolunay
IMG0015A.jpg

Bir tarafta Deniz bir tarafta ağaçlar ve virajlar değmeyin keyfimize... :cat:
IMG0009A.jpg

Yorum sizin..... :rendeer:
IMG0016A.jpg

Picasso nun Motoruna nazar değmeden önceki hali .... :pale:
IMG0025A.jpg

Deniz,Dağ ve Bayrağımız...
IMG0023A.jpg

Başka bir manzara..
IMG0022A.jpg

P1020191.jpg

Bu resimler burada ne arıyor demeyin...Gezilere gelmediğim günlerde bakın kimlerle takılıyorum.. :)
P1020190.jpg

:bounce: :bounce: :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar