ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞIM
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ-bilgisayar programcılığı :cat:
Adına çok sevindim mesut İnşallah hayırlısı olur Tebrik ederim...
hayırlı olsun mesut yarın geliyorsunuz dimim
tamam mesut tlf bekliycem bizim gratskilerle 2 haftadır görüşemiyorum herhalde hepsi gelir![]()
havuzun oraya artık araç giremiyor mesut cade kapatıldıda trafiye tamamen kapalı artık ama kız arkadaşının orda lastik yaka bilirsin :cherry:
Hayırlısı Olsun Mesut Sevındım Bende Cok Buyuk Hevesle Gıtmıstım Bahcesehır Unıvertesıne Ama ıkı Sene Sonunda Hevesım Kusagımda Kaldı Kufur Edesım Gelıyooo Derse Gıren Ogretmenlere Hep Hatırladıkca Ama Allah Senın Yolunu Acık Etsın Kardesım Hayırlısı Olsun
Bu Arada Gelmeye Yakın Bı Yerden Arayın Gelelım Sızı Karsılamaya Gelelım Numaram Var Zaten Sende Olmadı Hep Bırlıkte Gelırız
mesut e-5 gel direk otobana filan çıkma yani fuara geldiniz gibi zaten tabelar sizi avcılara getiri
Slm Arkadaslar Yalova Mt Yı En Guzel Sekılde Karsılamak ıcın Elımızden Gelenını YaptıK Mesut Sızı Karsıladım Ama Gıderken Haberım Olmadı Ama Gıtmısınız Mustafa Abıden Ogrendım GITTIGINIZ UZULDUM BU KADAR ERKEN CIKACAGINIZ TAHMIN EDEMEDIM KUSURA BAKMA KIB GORUSMEK UZERE
Ok Mesut Arkadaslarınla Vedalasamadık Cok Slm Soylersın Aksama Msne Gel Konusalım Bıraz
mesut gece baya güzeldi ama sabah biraz kötü oldu.
ama yinede elimizden geleni yaptık umarım memnun kalmışsındır dicem de neyse sen anladın onu.
bidaha herkeze yabancı ve eşit bi yerde buluşuruz ki dha güzel olsun olur dimi.
ya o yüzden mesun bidaha ortak bi yerde buluşup bol bol muhabet ve mangal yapalımki sebebimiz olmasın siz burdasınız da biz gitmemis gerekiyo hesabı...misafir perverliğiniz süperdi :cat: herşey için çok tşk ederiz :rendeer: ewett saah kötü oldu.erken dönmek zorunda kaldık ama yalovada ki grup sürüşünede yetişmemiz lasımdı.ne yapalım bir sonra ki sefer 1 haftalığına gelcez :queen:
evet gerçekten cok eylendik fakat erken donmek zorunda kaldık herkeze cok tesekkur ederiz.özellikle uçanteneke ve ailesine.tüm arkadaslara teşekkür ederim.