[Bulgaristan - MT]

ya o yüzden mesun bidaha ortak bi yerde buluşup bol bol muhabet ve mangal yapalımki sebebimiz olmasın siz burdasınız da biz gitmemis gerekiyo hesabı...

teşekürler mişocan ama erken gitmeniz gerekmeseydi daha güzel olurdu.
hesapta mesut daha eski tanıdıklarının evi önünde lastik yakacaktı ama yalovalı arkadaşlar ona engel oldu:cherry:

bu seferlik böle oldu.bir daha ki ne telafi ederiz artık :cat::p

hadi bakalım bidaha nezaman geleceksiniz :cherry: daha ziyaret edilecek yerler var mesut unutma:cat:

Son düzenleme:
ana ma arttilerim burdamış...
merhaba arkadaşlar , ben Bursadan Nurhan , 76 mastanlı doğumlu...
şimdiye kadar sizleri hep misafir olarak takip ettim , aranıza katılmak bu güne kısmetmiş...
inşallah iki ay içerisinde ybr city'mi alıp yüzyüze de tanışmak nasip olur...

hoşgeldin nurhan arkadaşım inşallah kalıcı olursun ybr yi aldığında kısmetse görüşürüz nabure bende tırgovişte den ara sıra bursaya gelip gidiyoruz::cheeeeer

hoşgeldin nurhan arkadaşım inşallah kalıcı olursun ybr yi aldığında kısmetse görüşürüz nabure bende tırgovişte den ara sıra bursaya gelip gidiyoruz::cheeeeer

hoşbulduk nabıre...
şimdilik bende simson olduğundan pek ben senin oralara kadar gelemem , ama sen gelecen zaman habarleşelim buluşalım , tanışalım , kaynaşalım:cat:

taglis arkadaşım hoşgeldin aramıza.bursaya sık sık geliyorduk ama artık gelemicez galiba çünkü motorsikletimi sattım satıcam artık :( cumt günü bursada olucam ama çok yoğunum görüşmek kısmet olmaz herhalde.kısmetse başka zaman.katılımcı olman dileğiyle :cat:

taglis arkadaşım hoşgeldin aramıza.bursaya sık sık geliyorduk ama artık gelemicez galiba çünkü motorsikletimi sattım satıcam artık :( cumt günü bursada olucam ama çok yoğunum görüşmek kısmet olmaz herhalde.kısmetse başka zaman.katılımcı olman dileğiyle :cat:

hoşbulduk...
hayırlısı olsun , bunu satarsın daha iyisini alırsın , sıkma canını. en kötü ihtimalle parayı (bende olduğu gibi) arabaya yatırırsın . motosikletten vazgeçtiğimi sanmayın , araba oğlum efe için , adam daha 9aylık , bilirsiniz bu durumda mecburi sıkıcı bir ihtiyaçtır...
ama gene de motosikletsiz kalmadım , gittim 4 vites bir simson buldum ve onu güzelce topladım. diyeceğim şu , sen yalova ben bursa gemlik'te orta nokta tır tır buluşuruz orda... :cat:

hoşbulduk...
hayırlısı olsun , bunu satarsın daha iyisini alırsın , sıkma canını. en kötü ihtimalle parayı (bende olduğu gibi) arabaya yatırırsın . motosikletten vazgeçtiğimi sanmayın , araba oğlum efe için , adam daha 9aylık , bilirsiniz bu durumda mecburi sıkıcı bir ihtiyaçtır...
ama gene de motosikletsiz kalmadım , gittim 4 vites bir simson buldum ve onu güzelce topladım. diyeceğim şu , sen yalova ben bursa gemlik'te orta nokta tır tır buluşuruz orda... :cat:

birkaç geri sayfaları okursan neden sattığımı fln öğrenebilirsin.bu aralarda alacağımı unmuyorum :salut: ben sık sık geliorum bursaya kısmetse görüşrüz bir gün..bide kendini daha detaylı olarak anlatırsn seviniriz :rendeer:

hayırlısı diyelim ama motorsuz hayat çekilmez...
kendimi tanıtmaya gelince , en önemlisi bol motor muhabbetini severim...
zaman herşeyin ilacıdır , zamanla beni de tanırsınız... en kısa sürede görüşmek üzere...

şimdiye kadar sizleri hep misafir olarak takip ettim , aranıza katılmak bu güne kısmetmiş...

:rendeer:hoşgeldin brat bende alper haskovalıyım

hayırlısı diyelim ama motorsuz hayat çekilmez...
kendimi tanıtmaya gelince , en önemlisi bol motor muhabbetini severim...
zaman herşeyin ilacıdır , zamanla beni de tanırsınız... en kısa sürede görüşmek üzere...

kendini sır gibi saklıyon demek..yoksa FBI'dan mısın :queen:

:rendeer:hoşgeldin brat bende alper haskovalıyım
Hoşbulduk Alper... Tez zamanda görüşür tanışırız inşallah...

kendini sır gibi saklıyon demek..yoksa FBI'dan mısın :queen:
aramızda kalsın , eski KGB'denim , bilirsin işlerimiz zorlaştı , kaçmak ta saklanmak da zor artık...:queen:
A be brat mi , madem çok merak ettin akşama gemlikte buluşalım istersen ?
Naptın sen makinanı verdin mi?

Hoşbulduk Alper... Tez zamanda görüşür tanışırız inşallah...

aramızda kalsın , eski KGB'denim , bilirsin işlerimiz zorlaştı , kaçmak ta saklanmak da zor artık...:queen:
A be brat mi , madem çok merak ettin akşama gemlikte buluşalım istersen ?
Naptın sen makinanı verdin mi?

kısmetse önümüzde ki hafta teslim edicem.bursadan geçerken görüşebiliriz. :rendeer: bugün 17,00 gibi yine bursada olucam ama vaktim yok.ordan kuzenlerimi alıp edirneye gidicem :cat: önümüzde ki hafta içi kısmetse :cat:

aramıza hoşgeldin brat.
herşey iyi güzelde ybr alıcaına bi CBF150 alsan derim daha güzel olur tecrube konuşuyo yoksam bende yamahacıyım ama ufakta honda daha iyi.
en kısa zamanda görüşmek üzere.
gerçi ben bu hafta sonu bulgara gidiyom yine motorla ama bu sefer 10 gün oldayım .
kardeş sen bulgaristanın neresinden göçmüşsün biliyomusun

dostum bu soruyu kime sorduğunu açıklarsan bizlerde sana cevap vericez.
bu arada buraya gelip yazdığın için hoşgeldin ve teşekürler bizleri şereflendirdin.

aramıza hoşgeldin brat.
herşey iyi güzelde ybr alıcaına bi CBF150 alsan derim daha güzel olur tecrube konuşuyo yoksam bende yamahacıyım ama ufakta honda daha iyi.
en kısa zamanda görüşmek üzere.
gerçi ben bu hafta sonu bulgara gidiyom yine motorla ama bu sefer 10 gün oldayım .

hoşbulduk vuyço,
valla cbf ve ybr arasında kalmıştım , araştırdım... cbf daha sorunlu bir makinaymış ; yağ yakıyormuş , vitesler sorunluymuş ve vibrasyon daha fazlaymış...
umarım yaptığım planlar gerçekleşir ve hepinizle tanışmak nasip olur...
şimdilik sana hayırlı yolculuklar , gittiğin yerlerin fotolarını getirirsen bize hediye olarak seviniriz...
güle güle git , güle güle gel...

selam bratcetler benım apachenın ampulunu deyıstırmek ıstıyorum ama nasıl yapacam bılmıyorum bu aksam aksesuarcıya gıttım orda role taktılar olmadı adamın dedığıne gore role elektrık cekemıyormus akuden nasıl ıstır anlamadım yardımcı olursanız sevınırım

naber alper farla ılgılı sana soracaklarım var ama msn nın acık
deyıl

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet buğünden itibaren Bursa'dayım akdeniz turu bitti motorun 2 ay yatması bana pahalıya patlayacak gibi:salut: yağ,yağ filtresi,akü(şarja verdim ama ölmüş),buji hepsi 200 ytl. yakın bir para tutuyor :pale:daha aküyüde bulamadım yuassa marka aradım bulamadım sonra marka fark etmez 7 amper 12 volt olsun yeter dedik ama yine bulamadım çok yer gezdim ama bilmiyorum ne yapacağımı:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar