Buda ne oluyo hiç bir dile benzemiyor yok böyle bir lugat!:queen:
ömür olmuyo ama benim yiyene hakaret etme:salut: o benim için yazıyo buraya
ama tebi sen anlamadığın için böyle oluyo.
ha bide eylül sonrası tıra başlicam büyük ihtimal istersen benim aşkımı yani tenereyi sana satarım dicem ama sen soğudun bu makinadan ama varsa bildiğin biri satalım biliyon dört dörtlük makina benimki egzosta koydum yeni arka lastikte yabancıya gitmesin yani çünkü ben tıra başlayınca bizde boşuna çürümesin çünkü eve pek gelmeyi düşünmüyom.
hayırdır mustafa abi.sebebini niye söylemiyon?iç işleri bakanı kızıyorda karizma çizilmesin diye mi söylemiyon :queen:
mesut aynen öyle içişleri bakanınla biraz şidetli tartışma oldu bende yeniden tırlara başlamaya kara verdim ve kısmetse eylülün başında tıra çıkacam yine ve o zaman pekte yazmaya zaman olmicak tabiki bi leptop alırsam işler çözülür.
bu arada şu maket arabaya hasta oldum benimde hep hayalimde bitane 4x4 var ama en ucuzu 900 ytl.ama bir gün alıcam şuan bende fül fonksiyon pilli jip var 4x4 vinci bilem çalışıyo ama cocuklar kırar diye öynamıyon ayrıca bitane amerikan tır var dorseli oda fül ama yine pilli yani nekadar düşkün olduğumu sen düşün artık gerçi memet abi bilir ona sorun o söylesin.
Merhaba arkadaşlar, görüşmeyeli nasılsınız.
Bugün İsmail'in daveti üzerine Avcılar'a gelecektim fakat bilindiği üzere felaket yağmur yağdı. Sahilde toplanıp biraz muhabbet yapardık. Ama ne yazık ki olmadı. Başka zaman yaparız muhabbeti dimi.
ah memet abi keşkem gelseydin biraz dolaşırdık benim keyfim yoktu pek takılmadım arkadaşlarla bi kırağça gittik onlar ordan büyük çekmece sahiline gittiler bende eve geldim.
ismail aldı FAZERİ bu arada ama yinede pek basmıyo zaten böyle daha iyi çünkü uzun yaşar bide ismet arkadaşımız belki sende tanımıyon R1 aldı kendine siyah güzel makina.
selam beyler bakıyomda kimse takılmıyor siteye tamam bende biraz ara verdim malum kız meselesi kız arkadaşım motorsiklet ten çok korkuyor napmam lazım sizce satmamı istiyor motoru aşkım danmı vazgeçeyim yoksa özgürlüğmü mü feda edeyim
özcan sen delimisin ya nekadarda masum olsalar kadınlar onlar birer şeytan sakın ola onların yüzünden motosiklet özgürlüğünü bir kenara bırakma bak insanı seven herşeyinle sever bunlar hep numara bugün motor yarın da bi bakmışsın tepene üst kurmuşlar senide bir piyon niyetine kulanıyolar sakın haaaa bak burda tecrube konuşuyo bana sorarsan motorunla kal daha mutlu olursun.