- Konu Yazar
- #1,681
bratçet aramıza hoş geldin umarım kalıcı olursun.ne festivalidir bu arkadaşlar
bende gelip sizlerle tanışmak isterim uygun olursa
bursa gezimizi kaçırdın ama ören festivalinde aramızda görmek isterim.
ya siz nelerden bahsediyonuz böyle beyav bi açıklayın da bizde böyle fransız gibi okuyup bakmayalım (kato izvanzemni)derler bizim orda:salut:gerekli baskıyı yapıyorum.arada telime cvp vermeyince uyuz oluyorum.yarın dükkanı aricam.mutlaka açarlar onu
mesut ben söz vermiyom ama gelebilirsem memet abiyle geliriz her şey tamemn duygusal.bursalılarr uyanın..11 mayıs izmit körfez pistinde ilk 1000cc de bursalı yarışıyor.az önce öğrendim.bursalı metin abim yarışacakmış.uzun zamandır görüşemiyorum az önce aradı beni..11 mayısta 1000cc de yarışıcak..gelmezsen kafanı keserim bana moral vercen diyo..eee bizde üstümüze düşen görevi yerine getiricez ve 11 mayısta izmit körfez pistinde yerimizi alıcaz...ee gelen yok mu![]()
turgut gelicektik de yağmur başladı vazgeçtik ama sen gidersen spartaküse git benim arkadaşlar orda sevgini tanıyon zaten o çete başıdır takıl istersen.avcılar mt ciler bu gece sahilde bulusuyomuyuz??ben telefonu caldırdım bi caldırın benide rehberime kayıt edeyim.
naber hemşo Sakaryadaki cbf'yi kaçırınca buğün tekrar Balıkesirdeki er5'in sahibini aradım satmamış daha motoru benim ybr'nin üstüne 4750 vercem nasıl sizce?peşinde 6750ytl. istiyo yani benim ybr 2000ytl. takas edecem salıya alımsatımcı er5'in sahibi ybr'yi üstüme almam diyor zaten binmeden satcam diyo noterden vekalet verirsin dedi er5'in sahibide arkadaşıymış oda manisada gidip satışını manisadan arkadaşından alcam motor bu=
http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_orjinalWQQaXQQ6610531WQQpXQQdisplayitem
yaşar bence kaçırma makina gayet düzgün duruyo ama ruhsatı soruştur sonra bi kelek çıkmasın senin motosikletede vekalet ver ki senden çıksın.
gratskiler ben yarın ladacılarla pikniğie gidiyom biliyonuz ben aynı zamanda sıkı ladacıyımdır çünkü onlada çok rahat enduro yapıyodum ve yine yaparım:cherry:
resimlerin bazılarını eklerim devamını isteyen olursa www.guvenotolada.com da bakabilirsiniz.
zaten orda benim motosiklet üzerine başlıklarım var sizle gezdiğimiz ve buluştuğumuz her şeyi bide oraya koyuyom sizde isterseniz üye olabilirsiniz ama az çok ladayı sevenler kayıt yapsın.
ben kaçıyom herkeze iyi geceler.:cat:
Son düzenleme: