[Bulgaristan - MT]

bursalılarr uyanın..11 mayıs izmit körfez pistinde ilk 1000cc de bursalı yarışıyor.az önce öğrendim.bursalı metin abim yarışacakmış.uzun zamandır görüşemiyorum az önce aradı beni..11 mayısta 1000cc de yarışıcak..gelmezsen kafanı keserim bana moral vercen diyo..eee bizde üstümüze düşen görevi yerine getiricez ve 11 mayısta izmit körfez pistinde yerimizi alıcaz...ee gelen yok mu :p

Alpino,bahsettigim arkadas motoru 5000ytl ye almıstı, üzerine 700ytl kadar masraf yapmıs, tüm bakımları falan filan...Su an motor masrafsız,hicbir eksigi yok dedi, ama pazarlık yaparsan fiyat düser bence cünkü yeni araba aldı paraya ihtiyacı var.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
awa ne oluye bunun burasında her gun yenı gocmenler gelıyooo yaa acaba tutucu olacaklarmı eeeeeee anladın bakalım nabıyesınız waaaa mt alemi

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese iyi geceler ben yatar yarın erken işe gitcem

avcılar mt ciler bu gece sahilde bulusuyomuyuz??ben telefonu caldırdım bi caldırın benide rehberime kayıt edeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
naber hemşo Sakaryadaki cbf'yi kaçırınca buğün tekrar Balıkesirdeki er5'in sahibini aradım satmamış daha motoru benim ybr'nin üstüne 4750 vercem nasıl sizce?peşinde 6750ytl. istiyo yani benim ybr 2000ytl. takas edecem salıya alımsatımcı er5'in sahibi ybr'yi üstüme almam diyor zaten binmeden satcam diyo noterden vekalet verirsin dedi er5'in sahibide arkadaşıymış oda manisada gidip satışını manisadan arkadaşından alcam motor bu=
http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_orjinalWQQaXQQ6610531WQQpXQQdisplayitem

naber hemşo Sakaryadaki cbf'yi kaçırınca buğün tekrar Balıkesirdeki er5'in sahibini aradım satmamış daha motoru benim ybr'nin üstüne 4750 vercem nasıl sizce?peşinde 6750ytl. istiyo yani benim ybr 2000ytl. takas edecem salıya alımsatımcı er5'in sahibi ybr'yi üstüme almam diyor zaten binmeden satcam diyo noterden vekalet verirsin dedi er5'in sahibide arkadaşıymış oda manisada gidip satışını manisadan arkadaşından alcam motor bu=
http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_orjinalWQQaXQQ6610531WQQpXQQdisplayitem

temize benziyor yasar.valla sen bilirsin.sen birde ruhsat sahibini ara.hem yoklamış olursun hemde ne zaman müsait olacağını sor.hadi hayırlısı..hava burda süper.fikrim yine değişmezse motorsikletle gelicem :bounce:

saat 12 ye kadar kesinleşirmi arkadaşlar
evdeki bilgisayara virüs girmiş internete bağlanamıyorum da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar