[Bulgaristan - MT]

ne festivalidir bu arkadaşlar
bende gelip sizlerle tanışmak isterim uygun olursa
bratçet aramıza hoş geldin umarım kalıcı olursun.
bursa gezimizi kaçırdın ama ören festivalinde aramızda görmek isterim.
gerekli baskıyı yapıyorum.arada telime cvp vermeyince uyuz oluyorum.yarın dükkanı aricam.mutlaka açarlar onu
ya siz nelerden bahsediyonuz böyle beyav bi açıklayın da bizde böyle fransız gibi okuyup bakmayalım (kato izvanzemni)derler bizim orda:salut:
bursalılarr uyanın..11 mayıs izmit körfez pistinde ilk 1000cc de bursalı yarışıyor.az önce öğrendim.bursalı metin abim yarışacakmış.uzun zamandır görüşemiyorum az önce aradı beni..11 mayısta 1000cc de yarışıcak..gelmezsen kafanı keserim bana moral vercen diyo..eee bizde üstümüze düşen görevi yerine getiricez ve 11 mayısta izmit körfez pistinde yerimizi alıcaz...ee gelen yok mu :p
mesut ben söz vermiyom ama gelebilirsem memet abiyle geliriz her şey tamemn duygusal.
avcılar mt ciler bu gece sahilde bulusuyomuyuz??ben telefonu caldırdım bi caldırın benide rehberime kayıt edeyim.
turgut gelicektik de yağmur başladı vazgeçtik ama sen gidersen spartaküse git benim arkadaşlar orda sevgini tanıyon zaten o çete başıdır takıl istersen.
naber hemşo Sakaryadaki cbf'yi kaçırınca buğün tekrar Balıkesirdeki er5'in sahibini aradım satmamış daha motoru benim ybr'nin üstüne 4750 vercem nasıl sizce?peşinde 6750ytl. istiyo yani benim ybr 2000ytl. takas edecem salıya alımsatımcı er5'in sahibi ybr'yi üstüme almam diyor zaten binmeden satcam diyo noterden vekalet verirsin dedi er5'in sahibide arkadaşıymış oda manisada gidip satışını manisadan arkadaşından alcam motor bu=
http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_orjinalWQQaXQQ6610531WQQpXQQdisplayitem

yaşar bence kaçırma makina gayet düzgün duruyo ama ruhsatı soruştur sonra bi kelek çıkmasın senin motosikletede vekalet ver ki senden çıksın.

gratskiler ben yarın ladacılarla pikniğie gidiyom biliyonuz ben aynı zamanda sıkı ladacıyımdır çünkü onlada çok rahat enduro yapıyodum ve yine yaparım:cherry:
resimlerin bazılarını eklerim devamını isteyen olursa www.guvenotolada.com da bakabilirsiniz.
zaten orda benim motosiklet üzerine başlıklarım var sizle gezdiğimiz ve buluştuğumuz her şeyi bide oraya koyuyom sizde isterseniz üye olabilirsiniz ama az çok ladayı sevenler kayıt yapsın.
ben kaçıyom herkeze iyi geceler.:cat:

Son düzenleme:
yaşar, hemso motor cok temiz görünüyor ama su ruhsat olaylarına aman cok dikkat et!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana uygun yaşarda bigelsin siteye onada soralım

banada uygun yetişirim galiba p.tesi motoru almaya Sakarya'ya gitcem tekrar bana satması için ikna ettim CBF'nin sahibini motor temiz ve uygun olunca alıcısı çoğalmış bende gidip alamayınca teklifler fiyatlar artmış şimdi 100 ytl. fazla vercem ama sağlık olsun:salut::salut:gerçi er5 sahibiylede anlaşmıştık ama sonra dayanamadım son bi şansımı deneyim dedim aradım razı ettim sakaryadaki adamı zaten ilk gördüğümden beri gözüm kaldı o motorda sahibide benim gibi hasta :queen::queen:

banada uygun yetişirim galiba p.tesi motoru almaya Sakarya'ya gitcem tekrar bana satması için ikna ettim CBF'nin sahibini motor temiz ve uygun olunca alıcısı çoğalmış bende gidip alamayınca teklifler fiyatlar artmış şimdi 100 ytl. fazla vercem ama sağlık olsun:salut::salut:gerçi er5 sahibiylede anlaşmıştık ama sonra dayanamadım son bi şansımı deneyim dedim aradım razı ettim sakaryadaki adamı zaten ilk gördüğümden beri gözüm kaldı o motorda sahibide benim gibi hasta :queen::queen:

hadi hayırlısı ben alamıcam motor birsüredaha inşata başlıycaz napalım nasip deyilmiş seneye iyi şallah

ooooo braçetler nasılsınız yahu..şuan bursadayım.fakat işten geç çıkınca gideceğim yere kadar gazı hiç kesmedim.zaten bursaya girdiğimde saat 21.00 olmuştu.bide büyük bir salaklık yapmışım.TEL'imi evde şarja unutmuşum.herhalde göreşemeyiz...
mustafa abi mutlaka beklerim.gerçi benimde tam kesin değil..psikolojime bağlı :queen:
alper abi evrak balıkesir'e ulaşmış.bugün adam aradı beni.pazt sabahtan trafiğe giderim akşam üstüde kargoya veririm dedi.herhalde önümüzde ki hafta içi 77 plakam ile gezerim :p

ooooo braçetler nasılsınız yahu..şuan bursadayım.fakat işten geç çıkınca gideceğim yere kadar gazı hiç kesmedim.zaten bursaya girdiğimde saat 21.00 olmuştu.bide büyük bir salaklık yapmışım.TEL'imi evde şarja unutmuşum.herhalde göreşemeyiz...
mustafa abi mutlaka beklerim.gerçi benimde tam kesin değil..psikolojime bağlı :queen:
alper abi evrak balıkesir'e ulaşmış.bugün adam aradı beni.pazt sabahtan trafiğe giderim akşam üstüde kargoya veririm dedi.herhalde önümüzde ki hafta içi 77 plakam ile gezerim :p

hadi bakalım :)demeki biraz baskı yapmak lazımış
özcan seneye alırsın nede olsa ev daha önemli

özcan, bate, kendiniz mi yapiyonuz, yoksa ustalara mı yaptırıyonuz? Yardım lazımsa hemen geleyim, cok iyi tugla taşırım, harc kararım, vs....:p

hadi bakalım :)demeki biraz baskı yapmak lazımış
özcan seneye alırsın nede olsa ev daha önemli

bakıcaz bakalım seneye iyi bir makina ayarlamaya ev önemlide zaten iki kat var üçe negerek var anlatamıyorum bizimkilere

özcan, bate, kendiniz mi yapiyonuz, yoksa ustalara mı yaptırıyonuz? Yardım lazımsa hemen geleyim, cok iyi tugla taşırım, harc kararım, vs....:p

ustalar yapacak ben ne uraşayım zati moralim bozuk hayalim kaldı seneye salık olsun napalım sen genede çalışcam diyosan gel :queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar sağ-salim evimdeyim...yolda bir sürü tehlike atlattım.(birazda kendim kaşındım :queen:) kovadan akar gibi yağmurda geldim.hatta bir ara dolu bile yağdı.resim çekmek isterdim fakat basa bas evime gelmek istedim.zor bir yolculuk oldu ama oldu :p (yalova güneşli :silent:)

mesut o duyguyu bende tatım ama acayip güzel oluyor yagmurda seyhat etmek :mrgreen:

hava fenaydı bugün bende afrikaya bi gideyim dedim

ve bizim asker aslanın yavrusunu yakaladı

arkadaşta alkolu birşey varmı diye soruyo bize

ta afrikaya gidipte bir zebra resmi çekmeden olmaz demi:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar