[Bulgaristan - MT]

ben geldim yetmezmi:):mrgreen:

yetmek ne kelime fazla bile gelirsin..:queen:bir arkadaş yolda kalmış.topçular feribotun oraya gittim onu almaya ondan bu akşam pek online olamadım.eeee şimdide geç oldu.yatmak lasım.yarın akşam 10 gibi herkes online olursa iyi olur.son liste ve planları belirleriz.herkese ii geceler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk:
Mesutunda dediği gibi güle güle git gel BG'yi bende çok merak ediyorum anlattıkları kadar varmı :silent:resimleri bekliyoz en azından benim gibi gitmemiş arkadaşlar için:queen::queen:

bu nedir yaaa.kimse yok bu akşam :farao:

Bende yettim gari ::xblink::

Son düzenleme:
Mesutunda dediği gibi güle güle git gel BG'yi bende çok merak ediyorum anlattıkları kadar varmı :silent:resimleri bekliyoz en azından benim gibi gitmemiş arkadaşlar için:queen::queen:

Bende yettim gari ::xblink::

biraz geç yettin galiba :queen: yarın allah kısmet ederse yanındayız..çay suyunu koy.geçen seferde içmemiştim, benim 2 bardak hakkım var ona göre :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz geç yettin galiba :queen: yarın allah kısmet ederse yanındayız..çay suyunu koy.geçen seferde içmemiştim, benim 2 bardak hakkım var ona göre :p

Siz gelin çay kolay :wiinkk:gececi veya tatil olsaymışım bile bu geziye katılamıcakmışım son anda yine montaj işi çıktı pazar pazar

Bu arada gördünmü Hyosung topiğinde arkadaşın biri GT 250 R ile 187 km/hz yapmış ne diyosun bu işe ben şimdiye kadar YouTube'da seyrettiğim videolarda 175'i geçeni görmedim:mrgreen:

Son düzenleme:
Siz gelin çay kolay :wiinkk:gececi veya tatil olsaymışım bile bu geziye katılamıcakmışım son anda yine montaj işi çıktı pazar pazar

Bu arada gördünmü Hyosung topiğinde arkadaşın biri GT 250 R ile 187 km/hz yapmış ne diyosun bu işe ben şimdiye kadar YouTube'da seyrettiğim videolarda 175'i geçeni görmedim:mrgreen:

pazar günü 12-1 arası ordayız ona göre börekleri çörekleri hazırla :queen: 187 yaptığına inanırım.o videolar gt 250 r'ın ilk çıkan videoları ve motorda ne rodaj var nede iyi bir tecrübe..ozamanlar çıkamamalarını normal görüyorum..bende balıkesirden gelirken bursada otobanda bir test ettim.yağmur ve rüzgarın olmasına rağmen hiç kasılmadan 150yi gördüm.üstelik oldukçada elimin altında gaz vardı.şimdiye kadar son hızını denemek nasip olmadı ama en kısa zamanda bende deniycem.okadar sürata çıkacağını umuyorum bende.üstelik bide 2 kişiydik.ben 60 kilo.arkamda ki aşağı-yukarı 120 kilo var.gerisini sen düşün :bounce:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

evet beyler 13 nisan geldi çatı kimler geliyo kimler gelmiyo yarın bakalım :)

Son düzenleme:
sumensko sadece sen kalmışsın buralarda bakşam.
bizim isonun motosikletini toparladık kafa demirinde biraz yamukluk var pek belli olmuyo ama alt granajları takamadık onun yüzünden.
yarın yarım granajlı gelicek.

sumensko sadece sen kalmışsın buralarda bakşam.
bizim isonun motosikletini toparladık kafa demirinde biraz yamukluk var pek belli olmuyo ama alt granajları takamadık onun yüzünden.
yarın yarım granajlı gelicek.

evet ikimiz kaldık isonun motorun yürüyen aksamda birşey yok demi yolda aksilik çıkarmasın allah korusun nolur ne olmaz yarın mangal olayı paparmıyız miside önagöre mangal alayım yanıma:cat:

valla herşeyi yaparızZzzZzz :rendeer: ::plus1::

(mustafa abi ömür abi kazıklanmış duydun mu)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar