bu nedir yaaa.kimse yok bu akşam :farao:
ben geldim yetmezmi:mrgreen:
Mesutunda dediği gibi güle güle git gel BG'yi bende çok merak ediyorum anlattıkları kadar varmı :silent:resimleri bekliyoz en azından benim gibi gitmemiş arkadaşlar için:queen::queen:Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk:
bu nedir yaaa.kimse yok bu akşam :farao:
Mesutunda dediği gibi güle güle git gel BG'yi bende çok merak ediyorum anlattıkları kadar varmı :silent:resimleri bekliyoz en azından benim gibi gitmemiş arkadaşlar için:queen::queen:
Bende yettim gari ::xblink::
biraz geç yettin galiba :queen: yarın allah kısmet ederse yanındayız..çay suyunu koy.geçen seferde içmemiştim, benim 2 bardak hakkım var ona göre![]()
Siz gelin çay kolay :wiinkk:gececi veya tatil olsaymışım bile bu geziye katılamıcakmışım son anda yine montaj işi çıktı pazar pazar
Bu arada gördünmü Hyosung topiğinde arkadaşın biri GT 250 R ile 187 km/hz yapmış ne diyosun bu işe ben şimdiye kadar YouTube'da seyrettiğim videolarda 175'i geçeni görmedim:mrgreen:
e ben nasılyetişicem size çok hızlı gidiyonuz motorlarla :queen:
sumensko sadece sen kalmışsın buralarda bakşam.
bizim isonun motosikletini toparladık kafa demirinde biraz yamukluk var pek belli olmuyo ama alt granajları takamadık onun yüzünden.
yarın yarım granajlı gelicek.
evet ikimiz kaldık isonun motorun yürüyen aksamda birşey yok demi yolda aksilik çıkarmasın allah korusun nolur ne olmaz yarın mangal olayı paparmıyız miside önagöre mangal alayım yanıma:cat:
valla herşeyi yaparızZzzZzz :rendeer: :lus1::
(mustafa abi ömür abi kazıklanmış duydun mu)
bi gelelimde bakarız
niye kazıklanmış yahu:queen: