[Bulgaristan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saat kaç oldu neredesiniz millet bi Mesut'un cebi var bende uzun uzun çaldı cevap vermediğine göre galiba yoldasınız heralde montun cebinde telefonu fark edemedi:silent:

hele şükür :)siz sevgili dostlarıma layık olmaya çalıştım umarım becerebilmişimdir::tutkuy::

Son düzenleme:
öle şey mi olur yasar yaaa.biz seni görmeye geldik yemeye içmeye değil.elinden gelenin fazlasını yaptın..kekler fln çok güzeldi :)

NOT:BECERDİNN... :queen:

(ama resimde ben yokum :) benim olduğum resimleride koysana)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öle şey mi olur yasar yaaa.biz seni görmeye geldik yemeye içmeye değil.elinden gelenin fazlasını yaptın..kekler fln çok güzeldi :)

bende sadece bu resim ve 2 video var:pale: ha birde güvenlik kamerasındaki kayıtlarınız var akşam çıkmadan baktım güv. Mustafa abi görünce sizi iyice tırsmış:mrgreen::mrgreen:asıl resimler sizde yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezdiğiniz yerlerin resimlerini bekliyorum :cat:

Selam Beyler;
Hadi nerde kaldı resimler, videolar...?

Ben de Harmanli ve Stara Zagora'daydım.Benden fotograf istemissiniz ama resimlerin hepsi diskoda,barda, resimlerde görünen tekşey alkol ve kızlar...Eklememek daha iyi...:)

Harmanli'de bir motorcuya ugradım, bir tane ER-5 vardı, inanır mısınız fiyatı 2.500 Leva!:cyclopsan Büyük şehirlerde çok daha ucuzu bulunabilir.

Selam Beyler;

Ben de Harmanli ve Stara Zagora'daydım.Benden fotograf istemissiniz ama resimlerin hepsi diskoda,barda, resimlerde görünen tekşey alkol ve kızlar...Eklememek daha iyi...:)

Harmanli'de bir motorcuya ugradım, bir tane ER-5 vardı, inanır mısınız fiyatı 2.500 Leva!:cyclopsan Büyük şehirlerde çok daha ucuzu bulunabilir.

ben eylül ayında 6,000 levaya 2005 r6 bulmuştum :p fakat 6 ay orda 6 ay burda.bide yabancı plaka zor olur.uğraştığımıza değmez :farao:

dün akşam herkes ölü gibi gitti eve.resimleri koymaya fırsat kalmadı..en geç bu akşam topic açılır ve tüm resimleri oraya yükleriz :rendeer:

yaşar ne demek fazlasını bile yPTIN biz seni görmeye gelmiştik ama şaşırdım mutfakta sağolasın artık biz bekliyoz istanbula.
mesut senin makina ordaya sen olmasanda olur:queen::queen::queen:

Selam Beyler;

ya brat olmadı ama sen git benim kasabaya ve resim çekme çok ayıb ettim ama bidaha stara zagoradan resimsiz gelme aa bu arada haskovo da alpinonun yeri şimdi oda kızar.

mustafa abi herkez sasalim vardı demi evine yolda bi aksilik çıkmamıştır işallah

aha da bendeki resimler bukadar.
bu arada kim açacak gezi topiğini.

kpel693rt6.jpg
[/URL][/IMG]
işte sabahı körü avcılar cami önü saat 07:50.hasanı bekliyoz ama nerde o hala yatakta::yanliss:
kpel694zn9.jpg
[/URL][/IMG]

kpel695po7.jpg
[/URL][/IMG]

kpel696ze7.jpg
[/URL][/IMG]

kpel696ze7.jpg
[/URL][/IMG]

kpel697bn5.jpg
[/URL][/IMG]

kpel698jf4.jpg
[/URL][/IMG]

yaşar eline saglık herşey için keklerde çok güzel olmuşt:) artık sizi bekliyoruz istanbula
hadi graskiler şu resimleri görelim artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar