konuşalım mesut
bizi feribotan inince karşılayacaksın dimi
tabikide :wiinkk: siz pendik'de felan arayın beni..bide gemiye binerken 1 msj atın yeterli..siz anlaştınız dimi???herkes buluşma yeri ve saatini biliyor
konuşalım mesut
bizi feribotan inince karşılayacaksın dimi
evet herkes biliyor 7.45 buluşucaz 8.00de hareket
yaşar ların orda buluşuyoruz demi

öle şey mi olur yasar yaaa.biz seni görmeye geldik yemeye içmeye değil.elinden gelenin fazlasını yaptın..kekler fln çok güzeldi![]()
NOT:BECERDİNN... :queen:
(ama resimde ben yokumbenim olduğum resimleride koysana)
Selam Beyler;
Hadi nerde kaldı resimler, videolar...?
Ben de Harmanli ve Stara Zagora'daydım.Benden fotograf istemissiniz ama resimlerin hepsi diskoda,barda, resimlerde görünen tekşey alkol ve kızlar...Eklememek daha iyi...
Harmanli'de bir motorcuya ugradım, bir tane ER-5 vardı, inanır mısınız fiyatı 2.500 Leva!:cyclopsan Büyük şehirlerde çok daha ucuzu bulunabilir.
öle şey mi olur yasar yaaa.biz seni görmeye geldik yemeye içmeye değil.elinden gelenin fazlasını yaptın..kekler fln çok güzeldi![]()
NOT:BECERDİNN... :queen:
(ama resimde ben yokumbenim olduğum resimleride koysana)
Selam Beyler;
Hadi nerde kaldı resimler, videolar...?
Ben de Harmanli ve Stara Zagora'daydım.Benden fotograf istemissiniz ama resimlerin hepsi diskoda,barda, resimlerde görünen tekşey alkol ve kızlar...Eklememek daha iyi...
Harmanli'de bir motorcuya ugradım, bir tane ER-5 vardı, inanır mısınız fiyatı 2.500 Leva!:cyclopsan Büyük şehirlerde çok daha ucuzu bulunabilir.