[Bulgaristan - MT]

siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:

siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:[/QU
tam olarak gidiş için nabıcamız bilmiyorum ama dönüş için büyük ihtimale bursadan yani mudanyadan dönücez herhalde
özcan yarın tam listeyi yaparız ben olmasamda siz yapın

siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:[/QU
tam olarak gidiş için nabıcamız bilmiyorum ama dönüş için büyük ihtimale bursadan yani mudanyadan dönücez herhalde
özcan yarın tam listeyi yaparız ben olmasamda siz yapın

nie mudanyadan dönmek için ısrar ediyonuz anlamadım :silent:

ertesi gün işteyiz bide malum ben daha yeni ameliyat oldum sayılır fazla yorulmamak için bence en uygunu tabi diyer arkadaşlar ne der bilmem

mustafa abile mesutun dediyi yani diyer gezideki motorlarla birlikte gitmek bana uyar

Son düzenleme:
ertesi gün işteyiz bide malum ben daha yeni ameliyat oldum sayılır fazla yorulmamak için bence en uygunu tabi diyer arkadaşlar ne der bilmem

mustafa abile mesutun dediyi yani diyer gezideki motorlarla birlikte gitmek bana uyar

arkadaşlar onların gidiş güzergahı farklı onu bilerek uyar diyorsunuz dimi.onlarım yolundan devam edersek.2 saatten fazla geç kalırız bursaya haberiniz olsun..birde orda yollar çok dar ve çok keskin virajlar var söylim :rendeer:(2kamyonun geçmesi imkansız)yada haber verelim.bursaya gelirseler arasınlar bizi biz şurdayız diyelim :silent:

evet bratçetler son liste nerde..
isonun makinayı toplayamadık bugün biraz pürüzler çıktı ama heralde cumartesi bitirecez ki gelebilsin.
mesut bencede mudanyadan dönsek daha iyi olur çünkü herkez yorgun olacak ve orda daha fazla yorulmadan dönebilecez sende artık yalnız dönersin bişey olmaz.

evet beyler son liste bu
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
7.tutkun
8.shumenli_iso
9.hasan
başka eklenecek varsa söyleyin gratskiler

öteki guruba takılcanızmı takılıcaksanız haber verin belki bende yalovaya kadar gelebilirim:cat:

13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.

gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
11.dalyanöner
12.atlantic+2

AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET

arkadaşlar güzergah böle...ben ümmet abiye yazı yazdım bizide ekleyin diye..biz geliyoruz dedim...istanbul'da ki arkadaşlar size özelden ulaşır ve buluşma noktanızı ayarlarsınız dedim..buluşma noktanız size kalıyor yani...gemiye yakın felanda beni ararsanız bende topçular feribotuna basarım..indiğiniz gibi karşınıza çıkarım zaten...
sumensko bursaya gelmeden daha bir sürü yolumuz olacak galiba..sende yalovaya gelirsen çok iyi olur...yalovaya yolunda sıkı bir trafik yok.çevirme görürsen onlarda kamyoncuları durduruyor...arada radarda oluyo ama senin makine radara gircek kadar göze batmaz diye düşünüyorum..atla gel erkenden.9 gibi felan yalovada ol.TEL'leşip ben seni karşılarım yalovada :wiinkk:

13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.

gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
11.dalyanöner
12.atlantic+2

AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET

arkadaşlar güzergah böle...ben ümmet abiye yazı yazdım bizide ekleyin diye..biz geliyoruz dedim...istanbul'da ki arkadaşlar size özelden ulaşır ve buluşma noktanızı ayarlarsınız dedim..buluşma noktanız size kalıyor yani...gemiye yakın felanda beni ararsanız bende topçular feribotuna basarım..indiğiniz gibi karşınıza çıkarım zaten...
sumensko bursaya gelmeden daha bir sürü yolumuz olacak galiba..sende yalovaya gelirsen çok iyi olur...yalovaya yolunda sıkı bir trafik yok.çevirme görürsen onlarda kamyoncuları durduruyor...arada radarda oluyo ama senin makine radara gircek kadar göze batmaz diye düşünüyorum..atla gel erkenden.9 gibi felan yalovada ol.TEL'leşip ben seni karşılarım yalovada :wiinkk:

tamam ozaman yusuf yapa yapa :queen:gelicem sabah 5 gibi yola çıkarım :cat:

alpino spawnem (turgutu) da ekle listeye.
sumensko biz diyerlerine katılmaya düşünmiyoz şimdilik ama sen yinede yalovaya gelebilirsin daha kalabalık girmiş oluruz bursaya.

1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar galba işte olacakmış özcan öyle dedi
7.tutkun
8.shumenli_iso
9.hasan
10.spawnem
ekledim bate

fark etmez benim için ozaman ta yalovaya kadar riske girmiyeyim yaşarların orda buluşuruz ozaman:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fark etmez benim için ozaman ta yalovaya kadar riske girmiyeyim yaşarların orda buluşuruz ozaman:cat:

vay bee herkezi online görmek ne güzel pazar günü bekliyorum yan çizip benim yanıma uğramadan kaçarsanız olacaklardan ben sorumlu değilim ona göre::yanliss:

arkadaşlar çoğunuz biliyor ama bilmeyenler için söylim.ümmet abinin gezisi bizim için iptal oldu.biz kendimiz takılcaz.. pazar sabahı 08.00'de avcılardan hareket saati.(havuzun önünden:queen:-bir zamanlar sevdiğim kızla hep orda buluşurdum :salut:) neyse derin mezular bunlar..gemiye yaklaşınca beni arıyorsunuz ben direk topçulara basıyorum..sizi gemiden indiğiniz gibi karşılicam..ondan sonrası mı? allah büyük :queen:

Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk:

vay bee herkezi online görmek ne güzel pazar günü bekliyorum yan çizip benim yanıma uğramadan kaçarsanız olacaklardan ben sorumlu değilim ona göre::yanliss:
:queen::queen::queen: merak etme yasar.sen güvenliğe söylede pazar günü 12-1 gibi orda olucaz kısmetse :cat:

Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk:

ooooooo BG resimlerini bekliyoruz bülent.güle güle git güle güle gel :cat:

götürecen demek şumenskoları:queen:

şumenli iso nun motoru halede bildinizmi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar