siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:
siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:[/QU
tam olarak gidiş için nabıcamız bilmiyorum ama dönüş için büyük ihtimale bursadan yani mudanyadan dönücez herhalde
özcan yarın tam listeyi yaparız ben olmasamda siz yapın
siz adamı öldürürsünüz:queen:.....ewet arkadaşlar şimdi son hazırlıklıklarınız nelerdir?gebzeden mi geleceksiniz yoksa pendik'ten mi? bide ve en önemlisi hala bursadan direk ist'a geçmekte ısrarlı mısınız :salut:[/QU
tam olarak gidiş için nabıcamız bilmiyorum ama dönüş için büyük ihtimale bursadan yani mudanyadan dönücez herhalde
özcan yarın tam listeyi yaparız ben olmasamda siz yapın
nie mudanyadan dönmek için ısrar ediyonuz anlamadım :silent:
ertesi gün işteyiz bide malum ben daha yeni ameliyat oldum sayılır fazla yorulmamak için bence en uygunu tabi diyer arkadaşlar ne der bilmem
mustafa abile mesutun dediyi yani diyer gezideki motorlarla birlikte gitmek bana uyar
13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orha ngazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş.
hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km geziye katılmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler,şimdi yol zamanı kışboyunca tophanede toplandık daraldık biraz yol yapalım bugezi güzel olcak havada güzel olursa süper olur.
gezi listesi:
1.ümmet perkitan ve misafiri(by)
2.marv
3.ıstburak
4.svd +1(küçükyalıdan katılcak)
5.özzy73
6.emrahkrm(bursa gemlikten katılcak)
7.sametrix
8.tanımsız+1
9.choconut (gemlikten katılcak)
11.dalyanöner
12.atlantic+2
AVRUPA YAKASINDAN GELECEKLER TAM 08:00 DE SİRKECİ HAREM FERİBOTUNDA OLMASI GEREKİYOR ANADOLUYAKASINDAN GELECEKLERDE HAREM İSKELESİNDE OLMASI GEREKİYOR 08:30 DA HAREKET
arkadaşlar güzergah böle...ben ümmet abiye yazı yazdım bizide ekleyin diye..biz geliyoruz dedim...istanbul'da ki arkadaşlar size özelden ulaşır ve buluşma noktanızı ayarlarsınız dedim..buluşma noktanız size kalıyor yani...gemiye yakın felanda beni ararsanız bende topçular feribotuna basarım..indiğiniz gibi karşınıza çıkarım zaten...
sumensko bursaya gelmeden daha bir sürü yolumuz olacak galiba..sende yalovaya gelirsen çok iyi olur...yalovaya yolunda sıkı bir trafik yok.çevirme görürsen onlarda kamyoncuları durduruyor...arada radarda oluyo ama senin makine radara gircek kadar göze batmaz diye düşünüyorum..atla gel erkenden.9 gibi felan yalovada ol.TEL'leşip ben seni karşılarım yalovada :wiinkk:
fark etmez benim için ozaman ta yalovaya kadar riske girmiyeyim yaşarların orda buluşuruz ozaman:cat:
:queen::queen::queen: merak etme yasar.sen güvenliğe söylede pazar günü 12-1 gibi orda olucaz kısmetse :cat:vay bee herkezi online görmek ne güzel pazar günü bekliyorum yan çizip benim yanıma uğramadan kaçarsanız olacaklardan ben sorumlu değilim ona göre::yanliss:
Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk:
Hay kam bratcetlerim benim, sonunda bulusuyorsunuz.Keske ben de sizinle olabilseydim. Ben de kısmetse yarın Bulgaristan'a gitcem, biraz hava degisikligi olsun...:wiinkk: