[Bulgaristan - MT]

dediğim gibi dönüştede yalovadan geçiceksiniz anlamam valla ::miiz::::evil::

yalovada size bir yorgunluk çayı ısmarlicam

oylemi :mrgreen: bizde öyle yaparız ozaman pedikten yalovaya sefer varmış buarada:pben yalnış bakmışım

bilmiyorum ki konuşup bakıcaz artık önemli olan görüşmek geriside gıgır:queen:

Son düzenleme:
bilmiyorum ki konuşup bakıcaz artık

yalovadan tek benim.bursadan direk giderseniz beni 75 Km yalnız mı bırakacaksınız :salut: beni kırmayınnnn.tabi motorsiklet sahibi olursam..araba ile fln gelirsem izin serbest :p

hadi ben kaçar.yarın erkenden okuluma gidicem öSS formumu vericem

bakarız artık o gün mesut duruma göre zaten yarın kısmetse makinaya binip servise gidicem bi aksilik olmasa işallahta bişey çıkmaz

yok zaten öyle birşey yapmayı düşünmüyoruz herhalde pazar günü zaten sabah yenikapı bursa yok yalova var sen merak etme seni alırız :cherry:
bende senin düşündügün gibi düşünmüştüm zatem mustafa abi dönüş için çok uygun 35 ytl olması
mustafa abi tanıdıgın saglam bi tamirci varmı benim motorun çalışma prensibin deyştirmeyi düşünyorumda

anlayamad çalışma sistemini deiştirecen motosikletin?
fazla bişey yapmicaksan bizde yapabiliriz.

aslında yaparız ama biraz zor gibi şöyle anlatayım benim motosiklet çift silindirya ama ikisi aynı anda çalışıyor ben bunları ayrı ayrı çalıştırmak istiyorum boylelikle titreşimi biraz olsun azaltmak istiyorum hem performansıda artar biraz

ee ne oldu abi.motora binince ağrı sızı hissettin mi? çalışma prensibini değiştirebildin mi?

çok derin mevzular geçiyo anlamaya çalışıyorum ama öğrenicez zamanla :)

Herkeze Merhaba Ben de Bulgaristan göçmeniyim 1978 model:p

2006 Yılında Honda CBR 600 F le yaptığım gezimi buradan inceleyebilirsiniz.
Sormak istediğiniz birşey olursa memnuniyetle cevap vermek isterim...
Selamlar,:king:

ben bilgisizliğine gülmedim espirine güldüm.ee ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır..zaten herkes tam olarak herşeyi bilmiyor.zaten öğrenmek görmek-gezmek-eğlenmek-paylaşmak için burdayız :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar