[Bulgaristan - MT]

hos buldum tekrar. bursa da fazlasıyla var bg gocmenı ama bızım buralarda cok nadır. bende yazın bg ye gıtmek ıstıyorum motorla 1 haftalık bır gezı bakalım. bu mevsım gıdılmez oralara motorla

screamer, Dostum lütfen kullandıgın kelimelere biraz daha dikkat et, Bulgaristan göcmeni, demek istedigini umuyorum.

bulosele seni takdir ettim.bulgarla bulgaristan göçmeni arasında dağlar gibi fark var.en önemlisi bulgar hristiyan oluyor.bilmem anlatabildik mi? :rendeer:

selam herkese. uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bu da benım ılk mesajım. hadı bısmıllah. aranıza yenı katıldım. ıstanbul bahcelıevlerde oturuyorum. bende de mct 250 var 1700 km de
meco hoş geldin bizim buralara.
herkese selamlar,ben de 89 göçmeni şumnuluyum..ist. esenkentte oturuyorum..kolay gelsin.

istanbulian sanada hoş geldin.

valla sevindim başlığın yurumesine eskiden bizim burdakiler kızdırdı beni ve pek uğramamıştım ama galiba bursa takımı işi götürücek.:cat:
allah nazardan saklasın ve takılmaya devam.
siz yazdıkça bende burda olurum.

Bate; Bursaya kar yagmıs haa? Gittigin bu yerler neresi oluyor, Yunuseli taraflarında mı?
Buarada ormanın icinde chopper görmek biraz degisik geldi bana, pek alısık olmadıgımız bir görüntü:wiinkk:

sumensko motorun cok hosuma gıttı. herseyı orjınal mıdır. yanı modıfıye var mı?

Son düzenleme:
motorum bozuldu yaa ateşleme sağlamıyor..bir türlü sorunu çözemedik :( pır pır ediyo ama çalışmıyor bir türlü.deliricem.beyin sorun olup ateşlemeyi kesiyor diye düşünüyorum ama servise götürünce bakıcaz.akü ve benzin gitmiyor gibi düşüncelere kapılırsanız HAYIR.çünkü o seçenekleri çok denedim yinede çalışmadı başka bir sorunu olmalı :(

motorum bozuldu yaa ateşleme sağlamıyor..bir türlü sorunu çözemedik :( pır pır ediyo ama çalışmıyor bir türlü.deliricem.beyin sorun olup ateşlemeyi kesiyor diye düşünüyorum ama servise götürünce bakıcaz.akü ve benzin gitmiyor gibi düşüncelere kapılırsanız HAYIR.çünkü o seçenekleri çok denedim yinede çalışmadı başka bir sorunu olmalı :(

geçmiş olsun yaptırdın mı motorunu nesi varmış

geçmiş olsun yaptırdın mı motorunu nesi varmış

ewet yaptırdım hafiften karbüratör pislenmiş.asıl sorun ise beyinmiş.beyine su kaçmış buda elektriği kesiyormuş kesinccede normal olarak ateşlemeyi sağlamıyormuş.olaydan bundan ibaret.yağını felanda değiştirdim.cart curt derken yine 150 ytl sıkışmış motora :queen:

iyi gözlerin kesiyo bali ya görmeseydin :queen:

ewet yaptırdım hafiften karbüratör pislenmiş.asıl sorun ise beyinmiş.beyine su kaçmış buda elektriği kesiyormuş kesinccede normal olarak ateşlemeyi sağlamıyormuş.olaydan bundan ibaret.yağını felanda değiştirdim.cart curt derken yine 150 ytl sıkışmış motora :queen:

biraz fazla deilmi masraf :queen::queen::queen:

Doburden gospodin ucanteneke5.:wiinkk:
Neraz miram Bulgarski.:wiinkk:

ihtiyar takılmıyorsun buraya bakıyorum da memleketi unutun her halde :queen:

nerdesiniz osmanlı torunları

Son düzenleme:
playboy_77, bırçet sen kanuni'nin parçalarına pahalı diyorsan, japon malı kullananlar ne yapsın?:mrgreen:

Herkeze merhabalar

İstanbul -Pendik te ikamet ediyorum,1878 osmanlı rus harbinde Bulgaristan Razgrat(doğru yazdımmı bilmiyorum) şehrinin orhaneli köyünden Çanakkale Biga ya göç etmiş bizim dedelerimiz,en nihayetinde en eski bulgaristan göçmenlerinden oluyorum bu durumda...Ayrıca Tekirdağ dan evliyim 3-5 olayı yani... 2004 Vstrom DL 650 kullanıyorum yaşım 37... 25 senedir motosiklet kullanırım olursa bi etkinlik falan, tanışmak, görüşmek üzere,herkeze selamlar sevgiler

playboy_77, bırçet sen kanuni'nin parçalarına pahalı diyorsan, japon malı kullananlar ne yapsın?:mrgreen:

Evet sana katılıyorum,Japon kullananlara bir örnek olarak,Allah yardımcımız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar