screamer, Dostum lütfen kullandıgın kelimelere biraz daha dikkat et, Bulgaristan göcmeni, demek istedigini umuyorum.bulgar kaynıo
screamer, Dostum lütfen kullandıgın kelimelere biraz daha dikkat et, Bulgaristan göcmeni, demek istedigini umuyorum.
meco hoş geldin bizim buralara.selam herkese. uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bu da benım ılk mesajım. hadı bısmıllah. aranıza yenı katıldım. ıstanbul bahcelıevlerde oturuyorum. bende de mct 250 var 1700 km de
herkese selamlar,ben de 89 göçmeni şumnuluyum..ist. esenkentte oturuyorum..kolay gelsin.
Bate; Bursaya kar yagmıs haa? Gittigin bu yerler neresi oluyor, Yunuseli taraflarında mı?
Buarada ormanın icinde chopper görmek biraz degisik geldi bana, pek alısık olmadıgımız bir görüntü:wiinkk:
vallahı guzelmıs. allah kazadan beladan saklasın
motorum bozuldu yaa ateşleme sağlamıyor..bir türlü sorunu çözemedikpır pır ediyo ama çalışmıyor bir türlü.deliricem.beyin sorun olup ateşlemeyi kesiyor diye düşünüyorum ama servise götürünce bakıcaz.akü ve benzin gitmiyor gibi düşüncelere kapılırsanız HAYIR.çünkü o seçenekleri çok denedim yinede çalışmadı başka bir sorunu olmalı
![]()
geçmiş olsun yaptırdın mı motorunu nesi varmış
ewet yaptırdım hafiften karbüratör pislenmiş.asıl sorun ise beyinmiş.beyine su kaçmış buda elektriği kesiyormuş kesinccede normal olarak ateşlemeyi sağlamıyormuş.olaydan bundan ibaret.yağını felanda değiştirdim.cart curt derken yine 150 ytl sıkışmış motora :queen:
Doburden gospodin ucanteneke5.:wiinkk:
Neraz miram Bulgarski.:wiinkk:
iyi gözlerin kesiyo bali ya görmeseydin :queen:
biraz fazla deilmi masraf :queen::queen::queen:
normal benim motorun masrafı ve yedek parçası pahalı.alıştım yani.eskisi gibi koymuyor artık...sende 100-50-150 felan ver bir zaman sonra dersin verim mi 500:queen:
playboy_77, bırçet sen kanuni'nin parçalarına pahalı diyorsan, japon malı kullananlar ne yapsın?:mrgreen: