[Bulgaristan - MT]

eyw sumensko kardeşim..çok sevindim böle bir bölüm açılmasına..hepinizle tanışmak isterim.kim nerde oturuyor?

eyw sumensko kardeşim..çok sevindim böle bir bölüm açılmasına..hepinizle tanışmak isterim.kim nerde oturuyor?

pardon profillere bakmaya unutmuşum :p

Son düzenleme:

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol bretçet çin li ama hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar bana özgür oldumu hisetiriyor oyeter bana hizda pek gerekmiyor 150 görüyor ondan sonrası beni aşar artık sanada daha nice km dilerim kazasız belasız

hacı bende bursadayım gel beraber bi 150 yapalım he ne dersin,kardeşim bari usturuplu salla yahu
akşam aksam hiç gülceğim yoktu muhahahahaha

yaaa bu bölüm ne zaman açıldı :S benim haberim yok..bende gitmeyi düşünüyorum ama hem altımdaki motora güvenmiyorum pek.bide benim gibi çift vatandaş bulamamıştım.bu bölüm süper oldu ya :) çift vatandaşım deer 152'im tıkanma yapmaz ama yavaş gidio işte.beni beklerseniz sizinle birlikteyim. 89 göçmeni mesuut :) dobrich'ten...

aramıza hoş geldin brat.
geçen sene sizin ordaki festivale gelmiştim ama hiç hoşuma gitmedi.
bence sen o kanuniyi sat ta başka bişey al biraz vitesli takıl daha iyi oluyo.

aramıza hoş geldin brat.
geçen sene sizin ordaki festivale gelmiştim ama hiç hoşuma gitmedi.
bence sen o kanuniyi sat ta başka bişey al biraz vitesli takıl daha iyi oluyo.

şuan önünde satılık yazıyor zaten.yani satıyorum şuan.kısmet bir arkadaşa verirsem alıcam yenisini.birazda ailemi kandırmam gerek.onu bir şekilde hallederim herhalde.600f-600rr-yzf r6 felan bakıyorum şuan.bir satayımda ozaman ciddi bakmaya başlicam.almaya düşünen varsa 2000 ytl'ye vericem deer'ı.

arkadaşlar yarın bursaya gelicem hava güzel olursa.77 DL ..... plaka görürseniz benimdir:D yada buluşalım.

Son düzenleme:
playboy_77, dostum umarım en kısa zamanda satılır motorun ancak direk 600'lüge gecis biraz hızlı olmaz mı sence de?

önceden tecrübelerim çok.600 bile kesmiyor ama gücüm ona yetiyor.kendime ait sadece deer 152'im var.yeterli tecrübeyi edindim diye umuyorum.çevremdekiler zaten sat şunuda büyük bişey al diyorlar.çömezlik faslını geçtim çoktan.fakat ailem yamuk yapmaya başladı...sat düşünürüz diyorlar.araba alalımda bizede faydan dokunsun,bizde binelim diyorlar.bu konuda ne yapcam bilmiyorum ama bir yolunu bulmam lazım :(

selam herkese. uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bu da benım ılk mesajım. hadı bısmıllah. aranıza yenı katıldım. ıstanbul bahcelıevlerde oturuyorum. bende de mct 250 var 1700 km de

playboy_77, bratcet, ne oldu gecenlerde Bursaya gitcektin, gittin mi, nasıl gecti gezin? hani fotograflar?

hosbuldum. sagolun. kırcaalıden. kusura bakmayın bıraz gec yazıyorum. ıs guc ıste

Kırcaalinin icinden mi, yoksa köyden mi?
Nikinin anlamını biliyorsun degil mi?:)

bılmem mı kardesım. yas oldu 22 hala bana meço derler. alıstım artık. zaten ıcınden degıl koyunden most:pale:

playboy_77, bratcet, ne oldu gecenlerde Bursaya gitcektin, gittin mi, nasıl gecti gezin? hani fotograflar?

geçen hafta soğuk oldu gidemedik.arkadaşın motoruda bu hafta arızalı.eğer emanet bulursa yada motorunu yapabilirsek gidicez.bu hafta güzel hava:cat:

bursalı arkadaşlar varsa buluşalım 5355067986 (no vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama verdim )

hayır bulgarca most. turkce köpüllü. subat sonu soguk olmaz mı. bence yaza bıraksan daha ıyı

ooooooo

benım amcam da bulgarıstan gocmenıydı 2 3 sene once oldu walla lakabı bacaksız tahırdı:queen: ben bursalıyım bursanın orhan gazı ılcesı zate bulgar kaynıo ıstrsen yardımcı olıyım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar