ne kusuru mesut bida gelirim a ayıpsındaha geçen hafta geçtim ordan gene ama saat geç oldugu için ugramadım
sabah 5-6 gibi yatıyoruz.sorun değil yani.ne zaman olursa saat kaç olursa gel mutlaka :cat:
ne kusuru mesut bida gelirim a ayıpsındaha geçen hafta geçtim ordan gene ama saat geç oldugu için ugramadım
başkanım iyi akşamlar nasılsın arkadaşlar nasıllar herkeze çok selam kaza olayını bu akşam pazardayken öğrendim halamdan olay fatih cadd.sinde olmuş halamın gözü önünde çocuk paşaköyden konutlardan banada bu akşam söylediler çocuk arabanın altına girmiş yerinde vefat etmiş galiba boynu kırılmış duyduma göre böyle başkanım bende üzüldüm allah rahmet eylesin başımız sağolsun kendine iyi bak başkanım çao:salut:r:
mesut hadi hayırlısı bakalım kütahya iyi bi yerdir ordaki motorcularla takılırsın artık.
bizim yolumuz düşerse tabiki uğrarız sana.
valla yol düşsün düşmesin bekliyorum :queen: burda herkes chooper'cıale: en son tarzım kişiler..bide ne bilim okadar sıcak insanlar gibi gelmediler..biri benle irtibata geçti.iyi birine benziyor.müsait bir zamanda onun ziyaretine gidicem :cat:
bate seneye mutlaka bende geliyom seninle beni birinci yaz okey çok özledim memleketi herkeze çok çok selam:cat::bounce:
valla mustafa abi iyi eğlenmişsin belli.fkat canlıdan bahsedersen sevinirim1 hafta için ne kadar ücret ödedin.extra neler verdin...kısmetse bende gelirim
halkı çok iyi burasının.insanları çok sıcak.herhalde alnımızda öğrenci yazıyorherkes indirim yapıyo.herkes yardımcı oluyo..inş sağ-salim 2 seneyi bitircez burda
![]()
osman senin ne işin var len burdahoşgeldin kardeşim :rendeer:
gezi yazılarına gir gs500&racer200 iznik gezi fotoları sölemedimi miş sana
bakıyorumda şimdiden tatil için karar vermeye başlamışınız biz seneye gene evde kalıcaz bu gidişlemustafa abi baya güzel bi yere benziyor
mesut alıştınmı yeni memleketine