Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım

hangi resim o yav hepsi şaşkın bunların :)

389e0a06.jpg

bumu ?

Yav ona talip çıktı birisine vericem heralde : )
Profil resmi olsun bari gitmeden :rendeer:

Ayam Cemani

Başka bir siteden alıntıdır...' Alıntı:
Endonezya'da Doğu Java, Madura Adası ve Sumatrada bulunur.Onların mistik güçlere sahip olduğuna inanılmaktadır .Ayam Cemani, özellikle mükemmel siyah olanları, Endonezya'da çok yüksek bir değere sahip olabilir.

Yeşilimsi bir parlaklık, siyah bacaklar ve ayak tırnakları, siyah gagası ve dil, siyah ibik, siyah et ve kemik ve hatta siyah kan ve organlar ile siyah tüyleri: Ayam Cemani en önemli özelliği tamamen siyah olmasıdır.

oneto03.jpg

singapore.jpg

Kanaryalarla ilgili bir sitede gördüm ve buraya taşımak istedim.
Çok ilginç bir tavuk türü. İlk defa görüyorum.

http://www.google.com.tr/search?q=A...ct=mode&cd=2&ved=0CB8Q_AUoAQ&biw=1024&bih=496

Bu tavuğu daha önce görmüştüm :) Hatta dahada ilginçlerini gördüm.Bu işe başlamadan kaç farklı tür tavuk var deselerdi 3 yada 5 derdim :cherry: ama belki 100 belkide daha fazla tavuk çeşidi var :)

Melesa

BLUE Laced BARNEVELDER
index.php
[

index.php

Serema
index.php

index.php

index.php

ORPİNGTON
index.php

index.php

Modern Game
f%20anderson-gavin-brpullet-cha.jpg

a%20pawel-silverdw-pullet-bv-en.jpg

:)

3. yü önden arkadan bastırmışlar :)
5. yi üstten alttan çekmişler :)

5. gerçekten estetik duruyor ama :)
görsem tavuk demezdim yani :)

Başıma gelen ilginç olayı anlatmak istiyorum .2-3 ay önceki çıkımlarda tek birtane çıkan sülün civcivi vardı , çıkan tavuk civcivler i ile beraber büyüdü ayırmadım bunlar biraz büyüyünce kümese aldım dışarı açıyordum yeni civcivler le geziyor dolaşıyordu alışmıştı kümesin önünden ayrılmıyordu.Geçen hafta sonu sınavlarım için balıkesire gittim 2 gün evde yoktum geldiğimde sülünün kayboldug unu söylediler etrafa baktım biraz ama bulamadım kümesin önünden ayrılmazdı oysa belki bişey saldırmıştır diye düşündüm ama bir sürü daha küçük civcivde vardı onlara saldırırdı dedim ayrıca annem babam devamlı bahçede olur bişey saldırsa sesi duyarlardı herneyse dedim gitti artık ne yapalım.3-4 gün sonra burda bıldırcın verdiğim birisi vardı satıyordu dedi bıldırcın getir biraz,bıldırcınları aldım gittim dükkanına ne var yok falan getirdiğim bıldırcınları koymak için kafese gittim ki ne görim benim kayıp sülün :cyclopsan sülün sülüne benzer ama o sülün benim sülündü :cherry: abi dedim bu sülünü nerden buldun benim bu sülün falan filan önceki gün birisi tutmuş getirdi 25 liraya aldım dedi kimbu tanıyormusun dedim, tanımıyorum dedi , nerde tutmuş dedim bizim kaldığımız köyün adını verdi :cyclopsanBeyaz bir araba ile gelmiş tek delil o.Garip olan tekrardan tesadüfen sülünümü bulmuş olmam belki 2 gün sonra gitsem satılacak hiç haberim bile olmuyacak .Benim merak ettiğim acaba sülün kafasına esti gitti biyerlere de adama denk geldi tuttumu kaldığımız köy ufak herkes bilir bende hayvan var diye birkeresi nde bıldırcınlarım kaçmıştıda tutan eve getirmişti senin mi bunlar diye :queen:Olay bundan ibaret yarın gidicem kendim emek verip büyüttüğüm sülüne basıcam parayı alıcam :bounce: :bounce:

Slm balıkesir nesindensiniz ? O kırmızılı kuş veyua horoz gibi olan cinsi ne onu merak ettim ? Benimde şu an minnacık hakiki yaban ördeği yavrum var :)))

Gönendeyim.Tam olarak hangisini sorduğunuzu anlayamadım:) Ördek civcivleri çok sevimli oluyor ama büyüdükce sevimlilikten çıkıyor :cherry: birde büyüyünce yüzebileceği su havuz dere olması lazım yoksa rahat edemezler :)

Veeee mutlu son yaptığım makineme koyduğum yumurtalarda çıkım başladı şuan sanırım 60 kadar bıldırcın çıktı bugun yarın devam eder çıkımlar çok mutlu oldum sevindim :cherry: :cherry: herkese benden çayy :bounce:

hpim2613.jpg

hpim2614.jpg

hpim2615b.jpg

hpim2616p.jpg

hpim2617.jpg

hpim2619.jpg

hpim2620.jpg

çok şekerler ya ..bişe sorcam bu bebişler büyürken çok telef oluyorlarmı? bende beslemek istiyorum bu bebişlerden :)))

hergün bir neteresan olay :) Bu sefer bıldırcın yumurtasından ikiz yavru vardı çıkamamışlar ama yumurtayı kırdığımda iki yavru vardı :)

Son çıkımlar 13.06.2011

Çin bıldırcınları
hpim3654.jpg

Bıldırcın ve tavuklar
hpim3635z.jpg

hpim3636y.jpg

hpim3637.jpg

Çin bıldırcınları
hpim3640j.jpg

hpim3644.jpg

Tek yumurtada oluşmuş ikiz bıldırcın yavruları gelişimlerini tamamlayamadan ölmüşler renkleri bile farklı.Çıkmayacaklarını biliyordum fakat deneme amaçlı koydum çift sarılı bıldırcın yumurtası.
hpim3648.jpg

Çin bıldırcınları
hpim3651.jpg

üstad ziyaretçi kabul ediyorsan ben uğramak isterim
istanbuldayım sık sık bursa vs. gezerim

Slm bende blksr neresindensin ve arkim size ulaşmak istiyo anlattım özele msj atıp tlf no bırakabilirmisin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar